Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Pansionat 'Merkurii', Yevpatoriya, de Krim

  пaнchoнat `Meрkурhй`, Ecпatoрhя, Kрыm

  In de west deel van krymskogo schiereiland, waar van aan land melkovodnogo Kalamitskogo afgrond raskinulas Yevpatoriya, natuur heeft de amenity en charme. Op vele kilometers worden gehoosd stranden onderkende van het goud zand.

  De bodem van de afgrond - zacht, zelfs, handig voor badende volwassene en kinderen.

  Gemakkelijke evpatoriiskie brizy die door de dag mep van de zee, en op de avond met dor, brengen prettige prokhladu, de toeloopen van puure lucht verzadigd ozonom en door de zouten van zout water, door de fragrance van de steppes. Deze natuurlijke wijze ingalyatorii is moguchim faciliteit voor klimatolecheniya, van versterkend van de gezondheid van mensen. Naar de rijkdom van het vakantieoord noodzakelijk om deftige geneeskrachtige vuiligheid en rapu Moinaxkogo plassen, de salutary wateren van het mineraal bronnen toe te voegen. Daarvandaan in dit deel van schiereiland bevindt zich een grote velen sanatorno - van het vakantieoord vestigingen, tal van welk - voor kinderen.

  Tussen hen - pansionat" Merkurii", belosnezhnye corpora welk zetelen op de zelve zee. Hier worden op recreatie met de behandeling volwassene geaccepteerd en kinderen, worden alle voorwaardes gemaakt, om recreatie was compleet en prettig.

  Alle kamers van spalnykh corpora hebben lojii, waarmee opene fantastische types op de kust en zee.

  In 2 en 3 indigeen dormitory er is noodzakelijk meubeltje, umyvalniki, per de verdieping worden alledaagse kamers toegerust, waar kunnen worden recreatie op televizora uitgevoerd, om in de teugen en schaak te bespelen.

  Staat voor onze pansionat de khlebosolstvom bekend. In de veldfles volle-waarde voeden, om podaiutsya vruchten, grostes, zelen op te stellen.

  Recreatie kan fantastisch gecombineerd met de behandeling zijn.

  Hier ideale plaats voor de behandeling van bovenste dykhatelnykh wegen.

  In pansionate wordt ingalyatorii toegerust, waar met betrekking tot kandidatenlijst en de consultaties van de arts kan worden de koers van de behandeling - van ingalyatsii diverse kruid verstreken.

  Werken fizkabinet - UVCH, KUF, elektroforez, masseren. Wordt gegolden behandeling met behulp van uniek gereedschap elektro - volnovoi behandeling "Dorpel" door middel van beinvloeden op bioaktivnye de punten van persoon.

  Kan worden behandeling in stomatologicheskom kabinet, in kabinet geneeskrachtig fizkultury, en in de begeerte - gryazelechenie, gidromassazh gekregen.

  Zeer auspiciously betreffen organizm zonne en antenne baden, badend in de zee, wedstrijden op het strand, jagende waterige fiets.

  Territorium pansionata bijstere inktkoker ozelena, naaldendragende en listvennye bomen, bosje, bloemen componeren het rijkdom.

  Interessant en diversifiedly de recreatie verstrijkt van mensen. In fantastisch dvukhetazhnom gebouw van de club - veldfles op begane grond bevindt zich visuele hal, waar worden films gedemonstreerd, concerten verstrijken, balzaal, boekerij. Op de roep houdend rust - versperren, kinder cafe.

  In de begeerte kan worden voordeel van fotolaboratoriei genomen, poigrat in billiard, tennis stelen, voleibol op.

  Op een regelmatige basis worden excursies met betrekking tot dostoprimechatelnostyam de Krim geordend. In de begeerte houdend rust kan de stad van marine beroemdheid Sevastopol bezoeken, khanskii paleis in Bakhchisarai, om tijdperk in Nikitskom plantkundige tuinen, in Alupkinskom Vorontsovskom paleis, op degustatsii krymskikh wijnen door te brengen.

  Gekomen in pansionat "Merkurii"!

  Jullie niet enkel bijstere nou zullen houden rust maar ook popravite de gezondheid, verlustigen zich in van de borrel van prachtige ugolkom zonne de Krim.

  Adres:
  Republiek de Krim, g. Yevpatoriya, p. Chaika ul. De steeg van De vriendschap, 35
  De behandeling profiel:
  De ziekte van de orgelen van de adem
  Medische diensten:
  Ingalyatorii, het kabinet van ultrazvukovoi diagnostieken, het kabinet van masseren, hal geneeskrachtig fizkultury, tandkundig kunstmatig lichaamsdeel, kabinet gidromassazha, lazeroterapiya.
  Voed:
  Trekhrazovoe
  Afstand tot toe zee:
  10
  Infrastructuur:
  Kinoteatr, tantsploshchadka, boekerij, doellat, biljart, sportploshchadka, exkursionnoe bureau.
  Het werk seizoen:
  Van De mei met betrekking tot September
  Het verblijf tijdperk:
  14 dagen
  Verkaveling:
  2-mestn. Nummer chast.Ud.
  3-mestn. Nummer chast.Ud.


  Complementarily op dit thema:

  Pansionat 'Diamant'
  Pansionat 'Golf'
  Pansionat 'Hen. I. A. Gagarin'
  Pansionat met de behandeling 'Gold Shore'
  Pansionat 'Ruimte'
  Pansionat 'Asteriated'
  Particuliere pansionat 'Liux'
  Pansionat 'Baan-'1'
  Pansionat 'Planeet'
  Pansionat 'Rodnichok'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht