Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Pansionat 'Planeet', Yevpatoriya, de Krim

  пaнchoнat 'Pлaнeta', Ecпatoрhя, Kрыm

  Yevpatoriya is een hoofdstad van de zonnelicht, van hartelijke Zwarte zee, van elitnykh arenaceous stranden, geneeskrachtige gryazei Moinaxkogo plassen, van termalnykh de bronnen van het mineraal wateren.

  Een van de meeste unieke ugolkov Yevpatoriya met betrekking tot rechter kunnen pansionat "Planeet" welk wordt tussen de menigte van diversified vakantieoord vestigingen door machtige infrastructuur heten, the European hoogte van de dienst onderkennen.

  Pansionat "Planeet" louter in de Krim wordt door het unieke systeem van de lucht conditionerend door en het algemene systeem van de raffinage van drinkable water toegerust. Op de territoria bevinden zich twee openingen: Artesian bron en de bron van de spa.

  Interere nummers pansionata de dampkring maakt van elegance, knapheden van en comfort. In pansionate er is 128 nummers, en dat nummer 2 indigeen, om liuxy en liuxy te seksen.

  Gezellige nummers met het type op de zee en Moinaxkoe plas regelde binnen kalme postelnykh toonen, worden badkamer, door het toilet, kleur televizorom, door de koelkast, radiotochkoi toegerust. In de aantallen van stand "liux" er zijnen videodvoiki komende waarde putevki, wordt door volop Krymskoi landen van en Zwarte zee, door de toebereiding exotische onderdaan bliud van degustatsiei wijnen en balzamov aangevullen.

  Het is prettig om ingebouwde meestal kalk, "jakuzi", minie doellat uit te voeren.

  Trekhrazovoe voeden, timen jullie kunnen in gastvrije doellatten uitvoeren, cafe en restaurant situeerde op de territoria pansionata en op het strand.

  Voor jullie op 'De planeet" van de gezondheid - unieke moderne diagnosticheskaya toerusting. De afdeling van de diagnostieken wordt door het kabinet van functionele diagnostieken (EKG, reogramma, spirogramma en t gepresenteerd. D.), Door de laboratorium (wordt toegerust, tussen andere dingen, immunofermentnym door analyzer voor de vereenzelviging van gormonalnogo spiegel), alsmede door kabinet ultrazvukovogo onderzoeken (kleuren variant), door uniek diagnosticheskoi systeem AMSAT.

  Gryazebalneolechenie wordt uitgevoerd in modern gemeubileerde gryazelechebnitse kuuroord situeerde met betrekking tot buurt. In de vooruitzicht wordt toerusting pansionata door het eigen balneal basis met het verlof van de afwezigheid van gryazevykh procedures geplannen.

  In de zelve pansionate fungeren volgende kabinetten: Stomatologicheskii, physiotherapeutic, (kabinet VCH behandeling, kabinet ultrazvukovoi en impulsnoi behandeling), van de handleiding en apparatnogo masseren, elektrogryazelechenie, ingalyatorii, fitoterapii, bioenergetiki (gereedschap "Bionetik"), laser-magnetische behandeling, beskontaktnogo invloeden door elektromagnetische golven door de punten akupunktury, psychotherapy, aromoterapii, in de vooruitzicht - gereedschap hooogte kamer.

  In pansionate wordt behandeling met betrekking tot volgende vaststesllings van een ziekte gemerkt:

  - De ziektes lager van-dvigatelnogo gereedschap;
  - De ziektes van peripheric zenuwgestel;
  - Ginekologicheskie ziektes;
  - Besplodie;
  - Ziekte lor-orgelen;
  - De ziektes van zubocheliustnoi systeem.

  De waarde van de better half van voornoemde geneeskrachtige methodologieen loopt waarde putevki binnen.

  In onze pansionate jullie kunnen niet enkel popravit de gezondheid maar ook bijster nou houden rust. Voor jullie alle types van gostinichnykh en vakantieoord diensten:

  Winter tuin met fontanom en terrariumom, plavatelnyi zwembad en zweetkamer, winkel en de zetel van de indienstneming buiten het vakantieoord goederen, de zaal van de knapheid en grafische zaal, kinokontsertnyi hal, de gemeubileerd door de toerusting van Europese stand, tennisnyi kort (strijken - regupol) aan, tennis stelen, biliardnyi club, tir en de hal van ludiek automata op.

  Voor jullie - organiserend van de excursies, en voor uw kinderen - fantastische ludieke kamers met zaakkundige dekenen. Op het strand er zijnen paraplu's, lezhaki, biotualety, de indienstneming buiten waterig motor cycli, vindserfing, katera, jachten.

  Op de territoria pansionata bevinden zich bedekt auto-park, de zetel van de uitwisseling van de valuta, brandkasten. Rond de-klok lijfwacht wordt door de eigene aanwending van de lijfwacht en zekerheid uitgevoerd.

  Als jullie beslisten uitstekend en met het comfort om te houden rust, om ingewikkelde beoordeling te verstrijken en popravit de gezondheid - yours om pansionat "Planeet" te commanderen.

  "Planeet" ook wordt voor de samenwerking met organisaties en particulieren met betrekking tot ordenend van de conferenties, van symposia, van de competities op de basis pansionata opengesteld.

  Verhuur alle zal voor de onszelf de "Planeet" openen.


  Adres:
  Republiek de Krim, g. Yevpatoriya, ul. Kositskogo, 29/73
  De behandeling profiel:
  De ziektes lager van-dvigatelnogo gereedschap
  Ginekologicheskie ziektes
  Ziekte van met inwendige afscheiding in de bloedstroom en zenuwgestel (nevrozy, nevrasteniya)
  Behandeling gryazyami
  Vospalitelnye de werkwijzen van bott
  Medische diensten:
  Het kabinet van masseren, urolog, het kabinet van ultrazvukovoi diagnostieken, enoterapiya, computer diagnostieken.
  Voed:
  Trekhrazovoe
  Zakaznoe menu
  In het restaurant
  Afstand tot toe zee:
  1000
  Infrastructuur:
  Zwembad, zweetkamer, restaurant, doellat, winkel, de indienstneming buiten waterige ski's, van de slede, vindserfing, parikmakherskaya, kinoteatr, sportploshchadka, biljart, international publiek telefoon, auto-park, sportploshchadka, exkursionnoe bureau, marine wandelwegen op de jacht.
  Het werk seizoen:
  Het hele jaar
  Het verblijf tijdperk:
  Elk boel van de dagen
  Verkaveling:
  2-mestn. Nummer
  3-mestn. Liux
  2-mestn. Poluliux
  In verkleumder:
  Geesten, toilet, radiotochka, belen op, umyvalnik, televizor, koelkast.


  Complementarily op dit thema:

  Pansionat 'Diamant'
  Pansionat 'Golf'
  Pansionat 'Hen. I. A. Gagarin'
  Pansionat met de behandeling 'Gold Shore'
  Pansionat 'Ruimte'
  Pansionat 'Asteriated'
  Particuliere pansionat 'Liux'
  Pansionat 'Merkurii'
  Pansionat 'Baan-'1'
  Pansionat 'Rodnichok'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht