Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Pansionat 'Rodnichok', Yevpatoriya, de Krim

  пaнchoнat `Rodнhhok`, Ecпatoрhя, Kрыm

  Aan land Zwarte zee, in de stad Yevpatoriya, op de basis pansionata "Rodnichok" en CHP "Alpene lucht" voor het eerst op Oekraine en in de Krim wordt de nieuwe methode van de behandeling van de ziektes veroorzaakt door de binnendringing in organizm ioniziruiushchei straling door niet traditionele methodes in de combinatie met het vakantieoord meewerken oorzaaken geimplementeerd.

  De nieuwe methode van specialiseerde zich ingewikkelde behandeling ook wordt naar op gevend van de gezondheidszaken ziek met de ziektes lager-dvigatelnoi systemen, van bovenste dykhatelnykh wegen, van peripheric zenuwgestel, hearted-sosudistoi systemen, ginekologicheskimi en door urologicheskimi ziektes gemeubileerd.

  Het koppelt in zichzelf de een jaar durende ervaring van benuttend van het plaatselijke vakantieoord meewerken oorzaaken van de stad Yevpatoriya in de combinatie met normabaricheskoi gipoxiei ("Alpen lucht") kwam blauwe-groene alg Spirulina hoe van alimentaire toevoeging, imunnokorrektsii, obshcheukreplyaiushchim en door simptomaticheskim behandeling.

  Wetenschappers wordt geschoord die samenstellend van nieuwe methode zijn goed radioprotektorami, zullen uitlenen handelswaar resulteert in de nederlaag van persoon ioniziruiushchei door de straling, aanzetting draagt van radionuklidov en de zouten van de betonrocken van organizma bij.

  Nieuwe methode wordt ook in de behandeling van de chronische ziektes van krovetvornykh orgelen, van de beriberi, functioneel sexueel rasstroistvakh op mannen en vrouwen, van vele andere ziektes met goede geneeskrachtige uitwerking gegolden. Methode zal de paardenstal uitbouwing van operability uitlenen, enchances stabiliteit organizma naar de extremum meewerken oorzaaken van uitwendige omgeving, draagt ascertainment van energeticheskogo evenwicht bij, zal alle Defensie machten organizma aanmoedigen.

  Het vakantieoord meewerken oorzaaken van de stad Yevpatoriya - dit primorskii, van middellandse zee type klimaat! Zomer hartelijk (gemiddelde temperatuur +23-+24 Met).

  In jaar 250 - 260 zonne dagen. Uitgebreide stranden zijn met "het goud" "fluwelen" zand. Er zijn geneeskrachtige vuiligheid, rapa en mineraal khloridno-natrievaya water, alsmede alle ingewikkeld van sanatorno-vakantieoord verbetering.

  пaнchoнat `Rodнhhok`, Ecпatoрhя, KрыmNormobaricheskaya gipoxiya - "alpene luchte" - deze antenne mengeling, tantamount met betrekking tot compositie naar de lucht van alpen apices op het hoogtepunt 2000 - 5000 versmaaten overheen de zeespiegel welk adem verpleegde voor een uur (met betrekking tot blauwdruk). Deze antenne mengeling bijdraagt voeren van organizma radionuklidov uit en is handelswaar radioprotektorom, enchances immunnye eigenschappen organizma.

  Spirulina is handelswaar radioprotektorom en evakuatorom radionuklidov van organizma persoon. Wordt (1945 - 1956 gg geschoord., Japan) dat Spirulina is onmisbaar in de behandeling hekje chronisch leikozov veroorzaakte door luchevoi ziekte, van de ziektes van krovetvornykh orgelen, van de beriberien en andere ziektes. Ze is rijke door de proteines, carbo-hydrates, aminokislotami, dichtbij fermenteert, mineraal zouten, vormt alle ingewikkeld van de vitamines, lifely noodzakelijk voor normale operatie organizma.

  Pansionat "Rodnichok" momenteel is louter sanatorno-vakantieoord vestiging op Oekraine en in de Krim, waar wordt dit unieke methode van de behandeling gegolden.

  Medische afdeling ukomplektovano door de deskundigen-medikami superieur en 1 kvalifikatsionnoi categorieen. Er is alle noodzakelijke geneeskrachtige-diagnosticheskaya toerusting. Behandeling wordt op moderne hoogte met geldend van niet traditionele methodes en met de vergoeding voor laatste volbrengingen van de wetenschappers gedraagd.

  Pansionat "Rodnichok", dacht 600 koiko-plaatsen toe, van welk 300 in de nummers "Liux", situeert door twee spalnymi corpora. Het bevindt zich aan land zeeen in de brink gebied met de parken. Pansionat geneeskrachtig strand heeft met "fluwelen zand". Op de beschikking van houdende rust biliardnaya, balzaal, doellat, kinokontsertnyi hal, boekerij, stelen tennis op, ludieke automata, de indienstneming buiten de sporten implementeert.

  Voed in pansionate chetyrekhrazovoe.

   

  Adres:
  Republiek de Krim, g. Yevpatoriya, ul. Lenina, 68
  De behandeling profiel:
  De ziektes lager van-dvigatelnogo gereedschap
  De ziekte van de orgelen van de adem
  Ziekte van met inwendige afscheiding in de bloedstroom en zenuwgestel (nevrozy, nevrasteniya)
  Dermal ziektes
  Ginekologicheskie ziektes
  Ziekte LOR-orgelen
  Reclassering van neblagopoluchnykh de gebieden van ecologische invloed
  Medische diensten:
  Heilgymnastiek, ingalyatorii, het kabinet van masseren, ginekolog, enoterapiya, acupunctuur, lazeroterapiya, vodolechenie.
  Voed:
  Chetyrekhrazovoe
  Afstand tot toe zee:
  700
  Infrastructuur:
  Gemeubileerd strand, biljart, tantsploshchadka, boekerij, computer hal, sportploshchadka.
  Het verblijf tijdperk:
  12 dagen
  24 dagen
  Verkaveling:
  2-mestn. Nummer
  3-mestn. Nummer
  4-mestn. Nummer chast.Ud.


  Complementarily op dit thema:

  Pansionat 'Diamant'
  Pansionat 'Golf'
  Pansionat 'Hen. I. A. Gagarin'
  Pansionat met de behandeling 'Gold Shore'
  Pansionat 'Ruimte'
  Pansionat 'Asteriated'
  Particuliere pansionat 'Liux'
  Pansionat 'Merkurii'
  Pansionat 'Baan-'1'
  Pansionat 'Planeet'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht