Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Ozdorovitelnyi complex 'Chaika', Sevastopol, de Krim

  Ozdorovitelnyi complex "Chaika" (OK "Chaika") resideert op Het zuiden kustlijn van de Krim in 45 km van Sevastopol in zapovednoi zone urochishcha "Batiliman". Bevindt zich complex tussen hoge abrupte kaapse Aiya en de zelve zuiden punt van de Krim door de kaap Sarych.

  Van de noord overheen "Batilimanom" navisaet berg Kush-kaya sluiting het van de noord strengelt, dan wordt gunstig klimaat subtropikov gemaakt. Dit klimaat draagt behandeling astmalijder, van bronkhialnykh en andere ziektes bij.

  OK "Chaika" heeft elk meer van 300 versmaaten van meubileerde arenaceous-galechnykh de stranden aan land van krasiveishego afgrond, water welk verschilt door bijzondere zuiverheid en prozrachnostiu.

  Ozdorovitelnyi complex sluit in ons in:

  • Kinder ozdorovitelnyi kamperen (DOL) "Chaika"
  • Gezondheid vakantieoord-profilaktorii (SP) voor volwassene "Chaika"

  IN DOL "Chaika" kinderen bevinden zich bereid in stationaire corpora rechter binnen de zee kustlijn. Diversified 5 single voeden, er is van verhite geesten. Werken als boekerij, igroteka, computer hal, diverse kruzhki. Op een regelmatige basis worden concerten gedraagd, diskoteki, worden films gedemonstreerd. Worden werft excursies op katere gedraagd, toerist, diverse sporten afmetingen. Op het kamp territorium werken mezhdugorodnii taxofon. Kinderen worden geassureerd, wordt geordend dragend van kinderen van de stad van Sevastopol en back.

  Oзdoрochteльный komплekc `Xaйka`, Cecactoпoль, KрыmKamp wordt 340 kinderen, leeftijd welk van 7 tot toe 14 jaren oud toegedacht. Door dekenen werken als de studenten van leidinggevende pedagogische hogere scholen van Oekraine. De tijdsduur van de wijziging - 20 dagen.

  Waarde putevki 820-830 griven. Voor aanvullende voldoening is mogelijke organisatie van avtobusnykh excursies met betrekking tot de Krim.

  Voor laatste compositie in DOL kinderen noodzakelijk certificaat te hebben van de arts van staal stellen omstreeks de inentingen en omstreeks de afwezigheid van besmettelijke ziektes in.

  Gezondheid vakantieoord-profilaktorii "Chaika" bestempelde als voor recreatie volwassene, resideert terzijde van DOL "Chaika". Het is hier zeer geschikt om naar de ouderpaar te houden rust, wiens kinderen zetelen in DOL "Chaika".

  Rasselenie houdend rust wordt in stationaire corpora in gezellige 2-3-4-kh plaatselijke kamers met de gerieven op de verdieping gedraagd, er is dushevaya kamer met verhit waterhoudend.

  Ten uitvoer brengen nieuw lichaam met 2-3-kh plaatselijke kamers poluliux (umyvalnik, toilet, van de geesten, koelkast in verkleumder).

  Voed 3 single met een grote vele grostes en vruchten. Op de territorium bevindt zich physiotherapeutic kabinet, waar worden de diverse procedures van beneden de zorg geletterde deskundigen gedraagd. Werken als doellat, worden diskoteki gedraagd, worden films gedemonstreerd.

  De tijdsduur van de recreatie 12 dagen.  Complementarily op dit thema:

  Kuuroord 'Omega'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht