Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Tapperij 'Belbek', Sevastopol, de Krim

  Trekhzvezdochnyi hotel "Belbek" bevindt zich in tweehonderd versmaaten van de zee en arenaceous strand. Worden alle voorwaardes voor comfortabele recreatie beschouwd: Rond de-klok voorraad door verhite en koude water, verwarming.

  Nummer "poluliux" - slaapkamer (18 kwadraat. M.), San.Knooppunt is, van de geesten. In de slaapkamer ruimere tweepersoonsbed bewoont, televizor, slaapkamer gevolg, zacht ugolok, zhurnalnyi stolik, koelkast. Nummer "appartamenty-liux' - hal (36 kwadraat. M.) In twee hel, 3 losse slaapkamer, san.Knooppunt is, van de geesten. In de hal bewoont lederen ugolok voor recreatie, zhurnalnyi tafel, ruime banketnyi tafel, televizor, koelkast. Podnyavshis met betrekking tot van hout ladder, jullie slaan van dormitory. Iedere slaapkamer blagoustroena in exclusieve variant, maar alle zij worden met ruime tweepersoonsbed, slaapkamer gevolg, zacht meubeltje, zhurnalnym stolikom, televizorom ondergebracht.

  Nummer "liux" - twee yarusnyi door schromelijk gebied 42 kwadraat. M.

  Voed - het restaurant vorm van de dienst; Thuis kookgelegenheid; Individuele selectie is menu.

  Lichtende zon, kristalno zuiveren zee en fantastische arenaceous kustlijn - hier is de omstreken van trekhzvezdochnogo hotel "Belbek", - gering, gezellig, met zacht door bedwelmende de dampkring van recreatie presenteren, waar accepteren warmte en als naar het -thuis. In de werkwijze van de benadering naar hem begrijpen die hier probleem van "menselijke" bewoning besliste geadviseerde, hoofdstad, als naar-zhiteiski wijs.

  gocthнhca `Beльbek`, Cecactoпoль, KрыmVoor recreatie hier kan worden naar alle overeenkomstige uw noodzakelijkheden gekozen, te verlangt, naar de mogelijkheden en zelfs animo. Zin - alle cabine doen door het plein 200 vierkante meteren in 5 kamers af, waarin het is mogelijk en houden rust en om handel ontmoetingen uit te voeren. Zin - bezeten gedeeld apartamenty het plein 110 vierkante meteren met twee spalnyami en kabinet, hal en-plaats vuren, of roomy odnokomnatnyi nummer.

  In de kamers "Belbeka" het is mogelijk vzdokhnut door complete borst en gevoel door ons naar het oosten lineaal die, als is gekant, waren in staat om uitgebreidheid en comfort te taxeren. Indruk verhevigt door fantastisch meubeltje en spiegels, de volop karpetten en zacht coatings, door doordringende linnen en ablaze fayansom, obogrevatelyami en door de lucht-conditioners.

  Hotel complex "Belbek" alsmaar ontwikkelt en wordt gemoderniseerd. Opening van het zomerseizoen 1999 jaar oznamenovalos kwam houdend rust in het nieuwe deel van complex welk wordt door drie cabines, met betrekking tot twee losse odnokomnatnykh dvukhyarusnykh nummers "liux" in, allen met barnoi paardenstal, door de koelkast, twee televizorami, door muzikaal centrum gepresenteerd. Slaapkamer bevindt zich op tweede etappe (met het bed door de afmeting 2 kh 2,20 m.). Ruimere badkamer worden toegerust met betrekking tot de technologie voorgaand zeggen: Jakuzi, diepte met podogrevom. Machtig geruisloos vytyazhka staand zeer snel en kwalitatief om huisvesting te ventileren.

  Cabines worden door tussen elkaar zasteklennymi corridors en winter tuin door het plein 400 m gekoppeld.Kwadraat. Met exotische planten. Stek voor recreatie met fontanami in het aggregaat met het zwembad beneden openstelen lucht gelaten prettig soepeler maken beneden de zonnestraalen en niet vallen buiten de beperkingen tapperij naar de zee (hoewel zelfs tot toe zee met arenaceous strand dobratsya zeer snell: 3 minuten progulochnym door de tree). Voor de amateurs van actieve recreatie "Belbek" offreert schietpartij in de band of verlovingen in de sporten hal.

  Andere waardigheid erop houdt hotel complex - door de toerusting van de nummers door het systeem "compleet telefonizatsii" na die laat jullie niet uitkomen van verkleumder om voordeel van het eigen fax te nemen of persoonlijke computer koppelde.

  Voortvloeit om te reppen van die met verhit en koud water in "Belbeke" weten niet van de problematiek.

  gocthнhca `Beльbek`, Cecactoпoль, KрыmTel naar gastronomicheskikh izyskov plaatselijke kookgelegenheid die kan worden gezegd die elk delikatesy, het meeste complex in de toebereiding bliuda, geheime kulinarii volkeren vrede - alle met betrekking tot schouder naar zdeshnim kokkinnen in staat zijnde en om te koken, en om zich te verroeren zodat zal het plein smaakvermogens elk gurmana oproepen. Het is overigens, tafel naar jullie zullen dekken waarin jullie zullen - in de doellat met de prachtige keuze van alcoholhoudende drankjes toewensen, in apartamentakh, in saune, in inner dvorike, en als begeerte bestaan, dan en in de slaapkamer zullen zich verroeren. En alle die - minzaam, aandachtig en zelfs aanhankelijk.

  De professionalism van de personeelsleden van hotel "Belbek" is niet per de avontuur ingestellen in de hoek hoofdstuk. In de lange gerende, markt veronderstelen in hotel complex, het animo van gasten is aangewezen op de deskundigheid van gastheren van overeenkomstige dampkring maken. En daarvandaan ongedwongene mensen in het aantal van de personeelsleden van de tapperij "Belbek" niet. Hier werken als mensen, laatste deskundige of specialiseerde zich training.

  De tapperij overheid geontwikkeelde extensief exkursionnuiu programma met betrekking tot dostoprimechatelnostyam Oud de Krim en South Shore. Alle in het verleden behandelden voor jullie titelt obretut het gewicht in de vorm van niet heugenis vergat.

  In de begeerte om prettige avond met het type op opene Zwarte zee uit te voeren, wij kunnen voor jullie van het nummer reserveren, niet komen met betrekking tot kwaliteit overeen en dienst "Belbeka" te nummert, in een van Iuzhnoberezhnykh tapperijen, waarmee ons vooruitziend contract maken omstreeks de samenwerking. Ook wij diversify uw recreatie door kennis met gezellige vestigingen van de Krim, waar willen jullie dragen op eigen transport.

  Adres: AR de Krim, g. Sevastopol, pos. Liubimovka, Ul. Fedorovskaya,24.  Complementarily op dit thema:

  Gostinnitsa 'de Krim'
  Hotel 'Lesnoi'
  Hotel 'Olympus'
  Tapperij 'Oekraine'
  Hotel 'Yard'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht