Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Tapperij 'de Krim', Sevastopol, de Krim

  Gebouw turgostinitsy 'de Krim" resideert in het centrum g. Sevastopol. Dit 14 etazhnoe stenig gebouw, toegedacht 235 nummers, van vmestitelnost 500 plaatsen. Verkaveling in 1-2-3-kh indigeen nummert. Nummers liux (trekhkomnatnye) en poluliux (dvukhkomnatnye) met de baden, het overblijfsel van de nummers hebben van de geesten, toilet en umyvalnik. Alle nummers telefonizirovany, modern meblirovany, op de verdieping van kovrovye strijkend, ieder nummer heeft roomy balkon. Televizor en koelkast kunnen worden naprokat gekregen.

  Verkaveling in 1-2-3-kh indigeen nummers. Nummers liux (trekhkomnatnye) en poluliux (dvukhkomnatnye) met de baden, het overblijfsel van de nummers hebben van de geesten, toilet en umyvalnik. Alle nummers telefonizirovany, modern meblirovany, op de verdieping van kovrovye strijkend, ieder nummer heeft roomy balkon. Televizor en koelkast kunnen worden naprokat gekregen.

  In turgostinitse drie inzittende oppepper, er is eigene auto-park, toegang wegen zijn handige en prilegaiushchaya territorium blagoustroena. Op de roep houdend rust in de tapperij resideert kinokontsertnyi hal, medpunkt, massazhnyi en knapheid salons, boekerij, parikmakherskaya, bagage kamer, de zetel van de indienstneming erbuit en biliardnaya. In de tapperij gezellig restaurant, van twee doellat (wijnen en beery) en avond diskoteka met kontsertnoi shou-programma.

  gocthннhca `Kрыm`, Cecactoпoль, KрыmTapperij resideert in het centrum van de sporten complex. YOURS OM stadia TE BEVELEN, plavatelnyi zwembad, zweetkamer, tennisnyi kort en sporten stekken voor de wedstrijd in badmintonnen, voleibol, basketbal.

  Stedelijke stranden zetelen in drie trolleibusnykh halthoudt, en voor aanvullende voldoening tapperij bevoorraadt eigen autobus voor de reizen op het strand.

  Winkels, zandplaaten, polyclinics en bericht zetelen proximately.

  Adres: G. Sevastopol, ul. 6-aya Bulwark, 46  Complementarily op dit thema:

  Tapperij 'Belbek'
  Hotel 'Lesnoi'
  Hotel 'Olympus'
  Tapperij 'Oekraine'
  Hotel 'Yard'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht