Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Hotel 'Lesnoi', Sevastopol, de Krim

  Klein gezellig hotel in de historische plaats van Sevastopol, op Sapun-mistroostigheid, noodt gasten en de inwoners van de stad met het comfort om in krymskom woud te houden rust. Sapun-berg insluit niet enkel gecelebreerd door heroische storm in de mei 1944 top-rijden, maar alle plat van Karanskikh hoogtepunten kostend langs de rijweg op Balaklavu, tot toe abrupte hellingen naar Sevastopolskoi baai.

  Alles behalve van hotel steeg begint door De beroemdheid parkeren naar het museum vereeuwigende wet van bravery voinov-osvoboditelei, diorame "Storm Sapun de-berg 7 Mag 1944 g." (Wordt in 1959 g opengesteld.). Voor het gebouw dioramy - stelen tentoonstelling open, waar kunnen worden stalen veld en antiaerial artillerie, bronetekhniku, gvardeiskie minomety "katiushi" e.a. gezien. En op de helling Sapun-berg wordt trofeinaya Duits-fashistskaya wapentuig geexposeerd. Voorname schilderstuk ontluikenen op de vallei Goud onderlegger, pokrytuiu door grote wijngaard, op vysotki en bergen verdraaiing vandaan in dal.

  Comfortabel hotel met 2 indigeen nummers, hal met het vuur-plaats en doellat, bathhouse-zweetkamer te wachten staan jullie. Autonome verwarming, dushevye met verhit en koud water in alle aantal en compleet konfidentsialnost. Televizor en koelkast - in de hal. Door de toerbeurt rond-de-clockly aan het werk restaurant, waarin jullie kunnen tastily poest en potantsevat of orde souper in verkleumder. Prijzen want zijn gemakkelijk van de toegang.

  oteль `Лecнoй`, Cecactoпoль, Kрыmoteль `Лecнoй`, Cecactoпoль, Kрыm

  Als jullie okhotites in Krymskikh wouden - stopen in "Lesnom". Houd rust van de rijweg. Sidya op brandend vuur-plaats vypeite verhit glintveina kookte van krymskikh van de wijnen, en gevoel, hoe fantastisch leven.

  Als jullie borrel hebben met vrienden of leden - benoemen zijn in "Lesnom". Jullie overeenkomst bereiken in elk materies.

  Als jullie vliubleny - komen in "Lesnoi". Eigentijds het favoriete romantische weekeinde! Niemand zullen niet jullie pobyt met de elkander naedine stremmen.

  Als jullie fatsoenlijk starets - houden rust in "Lesnom". Wandelwegen met betrekking tot het park van Beroemdheid, zullen naar jullie uw luisterrijke jongeling memoreren.  Complementarily op dit thema:

  Tapperij 'Belbek'
  Gostinnitsa 'de Krim'
  Hotel 'Olympus'
  Tapperij 'Oekraine'
  Hotel 'Yard'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht