Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Hotel 'Yard', Sevastopol, de Krim

  Particulier comfortabel modern hotel "Yard" op 27 nummers bevindt zich in het prestigieuze gebied van Sevastopol, alles in 15 minuten respectievelijk karen van de benedenstad.

  Hotel voordelig onderscheidt van de tapperijen van de stad de avtonomnostiu: Rond de-klok wisselborgtocht door verhite en koude water, verwarming en elektriciteit voorraad. "Yard" is een ecologisch puur hotel, drinkable water podaetsya van de opening met de reductie raffinage op Amerikaanse toerusting "Rain Soft".

  YOURS OM nummers op elk smaakvermogen en portemonnee, van 4 indoor apartamentov, met de salon, door twee spalnyami en kabinet, waarde omstreeks 100 op TE BEVELEN.Door hem. In vierentwintig uren, tot toe odnokomnatnykh, odnomestnykh, maar niet minder comfortabel, door de waarde omstreeks 30 op.Door hem. In vierentwintig uren. Ieder nummer wordt toegerust kleur televizorom met sputnikovymi TV kanaliseert, radio, telefonisch, koelkast, badkamer. In de meerderheid van de nummers liggen de lucht-conditioners vast. Linnen wijzigingen dagblad.

  Versper-restaurant zal naar de meeste izyskannym de smaakvermogens van gasten paaien. In de zomer van kan worden beneden opene lucht in gezellige doellat met fontanom, in het exotische park van hotel gehouden rust. Ontbijt in de doellat-restaurant wordt in het nummer waarde omvatten.

  oteль `IAрd`, Cecactoпoль, Kрыmoteль `IAрd`, Cecactoпoль, Kрыm

  Naar uw aandacht zal aanvullende diensten voorstellen: Fax, e-mail, Internet, de slaand van de waardes, de indienstneming buiten het automobiel Opel-aster met bestuurder, spreken bericht (verdragend van de correspondentie door het automobiel), de zetel van de uitwisseling van de valuta's, Finse taal zweetkamer met het zwembad, rond de-klok bedekt auto-park, levering bliud in het nummer, stirka, parikmakherskaya, gid-vertaler uit.

  YOURS OM de meeste diversified excursies met betrekking tot de Krim, naar Sevastopol, naar Jalta, het bezoek van de paleisen Iuzhnoberezhia, van peshchernykh steden, van degustatsiiu de beste wijnen van de Krim, jagende jacht, katere, waterige motor cyclus TE COMMANDEREN. Voor de amateurs van accuraate sensaties - bejagen, verkhovaya karen, zeil met de dolfijnen, daiving.

  Adres: Oekraine, 99038, g. Sevastopol, ul. Astana Kesaeva,9.  Complementarily op dit thema:

  Tapperij 'Belbek'
  Gostinnitsa 'de Krim'
  Hotel 'Lesnoi'
  Hotel 'Olympus'
  Tapperij 'Oekraine'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht