Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Pansionat 'Baidary', Sevastopol, de Krim

  Particuliere pansionat "Baidary" de werk begon in de mei van 2000 jaar. Territorium, waarover bevindt zich pansionat, stileert elk meer van 3 hectares. Op de territoria bevinden zich 2 cabine op 7 nummers met het algemene aantal van plaatsen op 14 persoon. Territorium pansionata wordt door schilderachtige natuur, incluis door het park door het plein 1 hectare omcirkeld.

  Ook er zijn plavatelnyi zwembad, zweetkamer, tennisnyi kort, cafe, cab-rang voor motor transport. Nedaleko van de plaats van de zoek pansinata, in g. Balaklava, de particuliere jacht bewoont van de wereldzee stand portie houdend rust.

  Want bereid er is mogelijkheid om geneeskrachtige beoordeling en de behandeling van de ziektes hearted-sosudistoi en dykhatelnoi van de systemen, allergie zich te gedragen.

  пaнchoнat `Baйdaры`, Cecactoпoль, KрыmOp de territorium van Baidarskoi vallei bevindt zich Sevastopolskoe okhotniche economie. In okhotnichii tijdvak van De augustus met betrekking tot November is uitvoerde jacht maken op op pernatykh en kopytnykh.

  Voor de amateurs van extremum karen en prefererende de extremum types van recreatie, pansionat "Baidary" aanbod unieke bantam auto-safari met betrekking tot zapovednym ugolkam alpene de Krim: Urochishche Biziuk, Ai-petrinskaya yaila, Mangup, Eski-kermen. Met zaakkundige provodnikom jullie kunnen deze plaatsen op de vnedorozhnike bezoeken.

  Adres: Oekraine, 99038, g. Sevastopol, p/omstreeks Gekromd, ul. Schaduwrijk,34.  Complementarily op dit thema:

  Pansionat 'Smaragd'
  Pansionat 'Hemelsblauw'
  Pansionat 'Palmida'
  Pansionat 'Sevastopol'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht