Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Pansionat 'Smaragd', Sevastopol, de Krim

  Pansionat "Smaragd" bevindt zich in krasiveishem ugolke Het zuiden kustlijn van de Krim, in de baai Laspi. Het op welke wijze het is onmogelijk better heeft gelijk voor de amateurs van alpene de Krim en kristalno zee zuiveren.

  Van boven overheen de corpora navisaet afgrond Ilias-kaya lichtend vakantieoord van de noord vetra. 3 en 5 etazhnye corpora omcirkelt subtropicheskaya begroeiing. Nevdaleke resideert deftige urochishche Batiliman, met reliktovoi mozhzhevelovoi bosschage en drevneishimi grabovymi bomen. Daarvandaan ventileren door hier altijd napoen salutary fragrances. Tot toe het strand van pansionata alle 50 versmaaten, het altijd chist, omdat bestaaatt uit ruime galek en rotsblokken, schilderachtig geblazd omstreeks met betrekking tot alle kustlijn.

  пaнchoнat `Изуmруd`, Cecactoпoль, KрыmHoudend rust worden in 2-4-indigeen nummers van rond de gerieven gesteld beschikbaar, voor gewillig uedinitsya losse 2-5-plaatselijke cabines bestaan. Voed 3 single, in ratsione altijd verse vruchten. Ook op de territoria pansionata werk als restaurant, doellat, winkels, er zijnen bericht en telefoon. Besta mogelijkheid voor de verlovingen door de sport, van marine vermaken (de indienstneming buiten marine fietsen, katamaranov, van waterig motor cycli).

  Voor de jongeling worden diskoteki en shou-programma's, werk gedraagd als filmkunst - en video - hallen. Recreatie in onze pansionate zal neizgladimoe indruk op alle leven toelaten!

  Adres: G. Sevastopol, p/omstreeks Gekromde, pansionat Smaragd.  Complementarily op dit thema:

  Pansionat 'Baidary'
  Pansionat 'Hemelsblauw'
  Pansionat 'Palmida'
  Pansionat 'Sevastopol'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht