Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Pansionat 'Sevastopol', Sevastopol, de Krim

  Jullie noodt gezamenlijk durven "Sevastopol" aan, gezellig pansionat, van alle 112 plaatsen, aan land Omega gaat, van de zelve populaire plaats van recreatie sevastopoltsev tekeer.Pansionat de verdiende populariteit benutt van moskovieten en kievlyan, pitertsev en novosibirtsev die kwam op nedelku, twee om te houden rust.

  Handige schikking verhuurt houden rust om zee te genieten van en om concerten, museumsen, de tentoonstellingen van de stad te bezoeken.

  En exkursionnaya programma, de gesuggereerde pansionatom, zal jullie met oeroude Chersonese en van fontanom traanen, vospetogo Pushkinym kennismaken. "De panorama van de Defensie van Sevastopol 1853-55 gg." - Meesterwerk maakte Rubo en "Diorama Great Domestic" zal niet jullie onverschillig laten.

  In pansionate jullie zullen, dvukhkomnatnye nummers toegerust door zacht en prettig meubeltje voorstellen. In dvukhkomnatnykh en odnokomnatnykh (odnomestnykh) verhit en koud water nummert rond de-klok, televizor, koelkast, telefoon. In odnokomnatnykh 2 indigeen verhit water nummert op het tijdschema. De badkamer (van de geesten), hygienisch direct toegankelijk in de nummers. Jullie kunnen in de hurende erbuit zetel verkrijgen: Fiets, toebehorens voor ruim en stelen tennis op, stellen voor de onderzeeboot zeil e.a. in.

  Onze kokkinnen tastily van nakormyat jullie in roomy veldfles (3 single voeden), en op de zonsondergang kunnen worden chaepitie op het balkon beslecht.

  пaнchoнat `Cecactoпoль`, Cecactoпoль, KрыmSchaduwrijke tuin zal naar jullie prokhladu in de verhite klok van de dag schenken, waar prettig om met vrienden achter de lede van het schaak, lees van de dagbladen en kranten te babbelen. De amateurs van de wedstrijden wachten ludieke automata, biljart, stelen tennis op.

  Door de avond alvorens jullie raspakhnut de deuren restaurant, cafe, van tantsploshchadki gastvrije stad.

  Udalennost van de zee: 100 m

  Adres: AR de Krim, g. Sevastopol, pr. De helden van Stalingrad, 43  Complementarily op dit thema:

  Pansionat 'Baidary'
  Pansionat 'Smaragd'
  Pansionat 'Hemelsblauw'
  Pansionat 'Palmida'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht