Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  De basis van recreatie 'Batiliman', Sevastopol, de Krim

  Tussen hoge abrupte kaapse bevindt zich Aiya ("heilig") en door de kaap Sarych ("3latotkanyi"), op Het zuiden kustlijn van Krymskogo schiereiland urochishche Batiliman. Van de noord overheen Batilimanom navisaiut afgronden Kush-kaya ("ptichia afgrond") en Kokiya sluiting het van de noord strengelt en gevend naar in de zomer van de warmte hieraan getroffen gebied. Met betrekking tot annualized temperatuur Batiliman - het meeste hartelijke deel van Het zuiden kustlijn van de Krim. Terrein Batilimana uiterst interessant door de flora, bomen, leeftijd welk benaderingen tysyacheletnemu.

  Tal van planten proizrastaiushchikh hier, worden in Rood boek afgezeken. Dit reliktovyi cade hoge, krymskaya pijnboom, zemlyanichnik melkoplodnyi en krymskaya orkhideya. Op de territorium van de basis wordt natuurlijke natuurlijke begroeiing weerhouden. De volop arboraceous cade en de propinquity van de bosschage van de pijnboom Stankevicha ontwikkelen nepovtorimyi de fragrance van de lucht overeenstemmende salutary invloed op organizm houdend rust. Batilimanskii lucht, zee, de knapheid van de bergen maken toestand dragende gevulde bloem recreatie-taxeren.

  Het is anecdotic die in de zomer van, in de vurigheid lucht napoen door de bijzonder fragrance van cade en tsokotom balsem-crickets. Hier vormde het bijzondere microe-klimaat Iuzhnoberezhia. Berera door Batilimana-laspi omyvaiutsya zuiveren en altijd doorzichtige waterhoudende zelve diep in deze plaatsen van Zwarte zee. Afgrond bogat door de vis, stenig krabami.

  baзa otdыхa `Bathлhmaн`, Cecactoпoль, KрыmDe tijdsduur van recreatie - 12 dagen. Houdende rust worden 2-3 indigeen nummers in 3-5 etazhnykh corpora en gezellige cabines bevoorraden. Voed trekhrazovoe. In de menu iedere dag zijn heden verse grostes en vruchten. Op de basis er is doellat met opene stek overheen de zee. In de nacht dagelijks worden films gedemonstreerd. Op de roep houdend rust cultureel centrum met het bureaublad wedstrijden.

  Achter de basis territorium de indienstneming bestaan buiten de boten, katamaranov, van kleine jachten. In de dagen van zaezda houdend rust "Batiliman" binnendragen van controleren "Sevtrolleibus" (ul. Vet - 51) en provozhaiut op het spoor de spoorwegstation van Sevastopol door het transport van de basis van recreatie. Kosten van alle seizoen zijn gelijk: Liux 2 komn. 2 plaatsen. - 98 grn; Bloc 1-komn. (2+3 stemt.) - 60 grn; Cabines 1-komn. 3 plaatsen. - 34 grn.

  Steile skalistye obryvy izvestnyakovykh bergen, schilderachtige hellingen met de terrassen-stekken, dik woud met fragrance khvoi, fantastische arenaceous-galechnye stranden hartelijke Zwarte zee - zodanig verblijf ter herdenking Batiliman, een van zhivopisneishikh de gebieden van Het zuiden kustlijn van de Krim.

  Adres: Oekraine, 99003, g. Sevastopol, ul. L. Vet - 51;  Complementarily op dit thema:

  Turistskaya basis 'Horison'
  De basis van recreatie 'Dolfijn'
  De basis van recreatie 'Kacha'
  De basis van recreatie 'Hemelsblauwe kustlijn'
  De basis van recreatie 'Cape Aiya'
  De basis van recreatie 'Odissei'
  De basis van recreatie 'Gekromde nest'
  De basis van recreatie 'Arenaceous kustlijn'
  De basis van recreatie 'Romantik'
  De basis van recreatie 'Sarych'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht