Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  De basis van recreatie 'Hemelsblauwe kustlijn', Sevastopol, de Krim

  Van Konstantinovskogo kaap op De noord kant van Sevastopol beginnen arenaceous stranden. Hier bevindt zich deftig strand Uchkuevka (met betrekking tot naam langgeleden niet van aanwezige dorp Uch-kuya, prinadlezhavshei wanneer naar dat admiraal F. F. Ushakovu). Roomy arenaceous-graviinyi strand met acclivous vooringenomenheid, handig voor kinderen en volwassene, stelen zee open, maakte Uchkuevku de populaire plaats van recreatie op sevastopoltsev en de gasten van de stad.

  2 etazhnye de cabines van-shalashi de basis van recreatie "Hemelsblauwe kustlijn", uvitye vinogradnoi lozoi, bevinden zich in 150 versmaaten van de zee, terzijde van de territorium turgostinitsy hen. Mokrousova. Houdend rust worden in 1-indoor 2, 3 indigeen en 2 indoor 4 indigeen nummers met de gerieven gesteld beschikbaar. Jullie lekker poraduet gevulde bloem-waarde, diversified voeden met de schenkingen krymskoi landen, in cafe, aan land zeeen, zorg en de aandacht van nonacademic personeel.

  baзa otdыхa `Лaзурный beрeg`, Cecactoпoль, KрыmVan uw uit eigene beweging worden excursies naar Sevastopol, met betrekking tot Het zuiden Kustlijn van de Krim, in Bakhchisarai, peshchernye steden Inkermana en andere museumsen van de stad en de Krim geordend.

  Op roepen toeristen verspert en cafe is een ijsje-room aan land van de zee, zomer kinokontsertnyi hal, tantsevalnyi molodezhnyi complex, waar worden diskoteki gedraagd, sporten stekken, de hal van de training simulatoren, de indienstneming buiten plyazhnykh toebehorens en anderen implementeert. De waarde van de dag van recreatie met 3 single voeden in de loop van alle seizoen - 46 grn. Worden vergoedingen voor kinderen beschouwd: Tot toe 7 zijn jaren oud vrijje bewoning (zonder de plaats), met 7 tot toe 12 jaren oud - 50% waardes putevki.

  Adres: AR de Krim, g. Sevastopol.  Complementarily op dit thema:

  De basis van recreatie 'Batiliman'
  Turistskaya basis 'Horison'
  De basis van recreatie 'Dolfijn'
  De basis van recreatie 'Kacha'
  De basis van recreatie 'Cape Aiya'
  De basis van recreatie 'Odissei'
  De basis van recreatie 'Gekromde nest'
  De basis van recreatie 'Arenaceous kustlijn'
  De basis van recreatie 'Romantik'
  De basis van recreatie 'Sarych'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht