Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  De basis van recreatie 'Taurida', Sevastopol, de Krim

  Van het woord Krim veet smoorhi, door marinier prokhladoi en knapheid. Het zuiden kustlijn van de Krim geweten alle overheen de wereld en loopt het aantal van de beste kuuroorden van de wereld binnen. Een van zhivopisneishikh adapteert Iuzhnoberezhia bevindt zich urochishche Batiliman tussen hoge abrupte kaapse Aiya ("heilig") en basen Laspi. Met betrekking tot annualized temperatuur Batiliman het het meeste hartelijke deel van Het zuiden kustlijn van de Krim. Van de noord overheen Batilimanom navisaiut afgronden Kush-kaya ("ptichia afgrond") en Kokiya sluiting het van de noord strengelt en zwichtende de zomer van de warmte hieraan getroffen gebied.

  In de naar het oosten deel van baai Laspi ziet afgrond Ilias-kaya ("Holy Ilia") over, nader, op iugo-naar het oosten, bewoont kaap Sarych (tat."3latotkanyi") - van het meeste zuiden okonechnost de Krim. Terrein Batilimana uiterst interessant door de flora, bijvoorbeeld, door de bomen, leeftijd welk benaderingen tysyacheletnemu. Overheen 35 types van de planten van de Krim zeken in Rood boek, proizrastaiut namelijk hier af. Dit reliktovyi cade hoge, krymskaya pijnboom, zemlyanichnik melkoplodnyi en krymskaya orkhideya.

  Cade znamenit wat onderkent een grote velen fitontsidov dragende de luchte verbetering. Krymskaya pijnboom met zachte overhangend onder kistyami khvoi weerhield van dolednikovogo tijdvak, is achievemnt slechts urochishch Laspi en Batilimana. Het is anecdotic die in de zomer van, in de vurigheid lucht door hier napoen de bijzonder fragrance van cade en tsokotom balsem-crickets. Berera door Batilimana-laspi omyvaiutsya zuiveren en altijd doorzichtige waterhoudende zelve diep in deze plaatsen van Zwarte zee. Afgrond bogat door vissen, stenig krabami. Batilimanskii lucht, zee, de knapheid van de bergen maakte toestand dragende gevulde bloem recreatie-taxeren.

  baзa otdыхa `tacрhda`, Cecactoпoль, KрыmDe basis van recreatie "Taurida" bevindt zich in urochishche Batiliman. Naar de basis gedraagt zich trace gelegen door de bergen en alles behalve niet rasstaiushchayasya met de zee. Tijdsduur putevki op basis van recreatie - 12 kalendarnykh dagen. Houdende rust worden 2-3 plaatselijke kamers in gezellige cabines bevoorraden. Umyvalniki, dushevye en toiletten bevinden zich op de territoria, nabij de cabines.

  baзa otdыхa `tacрhda`, Cecactoпoль, KрыmVoed trekhrazovoe. In de menu iedere dag zijn heden verse grostes en vruchten. Werk als cafe en doellat. Besta de indienstneming buiten de boten, katamaranov, van kleine jachten. Er is de auto-park. In de dagen van zaezda en vertrek houdend rust tegemoe treden en provozhaiut op het spoor de spoorwegstation van Sevastopol door het transport van de basis van recreatie. Met betrekking tot begeerte houdende rust worden excursies naar Sevastopol en met betrekking tot Het zuiden kustlijn van de Krim geordend.

  Steile skalistye obryvy izvestnyakovykh bergen, schilderachtige hellingen met de terrassen-stekken, dik woud met fragrance khvoi, fantastische arenaceous-galechnye stranden en hartelijke Zwarte zee - zodanig verblijf ter herdenking Batiliman, een van zhivopisneishikh de gebieden van Het zuiden kustlijn van de Krim.

  Adres: AR de Krim, g. Sevastopol, basen Laspi.  Complementarily op dit thema:

  De basis van recreatie 'Batiliman'
  Turistskaya basis 'Horison'
  De basis van recreatie 'Dolfijn'
  De basis van recreatie 'Kacha'
  De basis van recreatie 'Hemelsblauwe kustlijn'
  De basis van recreatie 'Cape Aiya'
  De basis van recreatie 'Odissei'
  De basis van recreatie 'Gekromde nest'
  De basis van recreatie 'Arenaceous kustlijn'
  De basis van recreatie 'Romantik'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht