Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Kinder boiskautskii kamperen 'Atlantika', Sevastopol, de Krim

  Boiskautskii kamp bevindt zich in unieke ugolke alpene de Krim - naar Baidarskoi vallei, op het hoogtepunt 400 m overheen de zeespiegel tussen mozhzhevelovykh bosschages, in de boord van waterfalls en alpene plassen. De territorium van het kamp - 16 wales, hier fantastische puure alpene plas bewoont door het plein 3 hectare, waarin kinderen kunnen worden belangrijkste premudrostyam rybalki - aanmaak snastei getreind, lovlya vissen door de netten, op udochku en vele andere, naar en ook soppen met aqualung beneden het leiderschap van de deskundige.

  Kamp wordt 100 plaatsen toegedacht. Afstand tot toe Sevastopol - 45 km, tot toe Laspi - 25 km, tot toe Forosa - 30 km. De tijdsduur van de wijziging - 21 dagen. Water ecologisch puur, podaetsya van de opening door de diepte 80 m.

  Verkaveling: 2 etazhnyi lichaam samengestelde uit 4 bloc. Iedere bloc bezet de verdieping seks. In bloc: 5-6 bed-huiskamer op 4-6 persoon iedere, de kamer van recreatie, tualetnaya kamer, umyvalnaya kamer, dushevaya op 2 cabines, kookgelegenheid met de koelkast, elektroplitoi, door de pakket thee posudy. Dekenen leven in dvukhmestnykh kamers onmiddellijk.

  Voed: 5-single. Strikt wordt van node calorific capaciteit bliud verricht. In de campagnes eda bekwaamt zich op het veld kookgelegenheid, in lange reizen steekt dor rantsoen vooruit. Vruchten zijn dagblad.

  Programmeer afmetingen:

  detckhй boйckaуtckhй лageрь `Atлaнthka`, Cecactoпoль, KрыmVyezd op de zee. Op 5 dagen kinderen erop gaan op de zee in het gebied Batilimana - een van krasiveishikh de plaatsen van het zuiden kustlijn van de Krim uit. Bewoning in palatkakh, meubileerde door de bedden. Staande aanblijven zee verstrijken programmeren "Onderzeeboot sport".

  Badend op de plas en in het zwembad: In elk op vrije voeten van de afmetingen tijdperk beneden de controle vozhatykh, plavruka en schipper-spasatelya.

  Konnyi pronken. De trots van het kamp - konno-sporten basis ingebouwd 2001-2002 jaar incluis in ons verkhovykh paarden, professioneel amunitsiiu, naar overeenkomstige internationale standaarden, trenirovochnoe seks met hoge-kwaliteit toerusting. Verlovingen worden onder leiding van de magister van de sport SOVJET-UNIE E gedraagd. A. Buchkova met betrekking tot educatieve programma's naar verkhovoi karen en training van ondervangend van de sta-in-de-weg. Alle kinderen winnen vol onderwijsleerplan-taxeren, alsmede bestudering om naar paarden bij te wonen. Met betrekking tot de hoeveelheden van de verlovingen worden konno-sporten competities, aanwijzende verschijningen gedraagd.

  Onderzeeboot sport. De theoretische koers van de onderzeeboot zeil, uitoefening zittingsperiode: Eerst - training om in ingestellen N 1 (vermomming, tabakspijp, lasty), seconde - daling met aqualung af te varen. Verlovingen verstrijken in het zwembad en op de zee onder leiding van vodolazov 3-rijden stand en de onderwijzers van de onderzeeboot sport.

  Peintboll. Theoretische verloving met het spektakel videofilma, kennis met de munitie (de Canadese munitie van de firma "TJ": Teken, gasachtige ballon, winkel, Defensie vermomming, camouflage), schietpartij met betrekking tot doelen, 2 veld wedstrijden: 'De verovering van de dundoek", "Koninklijk jacht maken' op". Wedstrijden worden op gemeubileerd testen gebied gedraagd. Op kind steekt 50 zhelatinovykh gelul voor de schietpartij vooruit. Met betrekking tot alle verlovingen punten worden geexposeerd. Overwinnaaren in de enkeling en otryadnom kampioenschap worden door de prijzen toegekennen.

  Toerisme en skalolazane. Programma sluit in ons odnodnevnye (op waterfall in, op de berg Machu) en drietal - chetyrekhdnevnye campagnes (de leeftijd vertrouwen van de afdeling), waar wordt toerist cab-rang toegerust. Kinderen leven in palatkakh, magister turtekhniku op speciaal gemeubileerde slagboom zone (overzetboot, "pendulum", "circus", afstamming "diulferom", "snelle afstamming" en t. P.), Bestudering om obvyazki te breien, verzekeringen, om palatki te bespannen, razvodit bonfire, om door de liggingen te dirigeren. Met betrekking tot de hoeveelheden van de onderrichting worden competities gedraagd.

  Rybalka (facultatief, met betrekking tot begeerte) op 2 plassen: Bovenste en Mullovskoe. Kinderen studeren om snasti te breien, om rakolovki te verstrakken en rybatskie netten, om ulovy te schatten. Naar kind steekt udochka of spinnend vooruit.

  Infrastructuur. Cafe met televizorom, video door en audi bandrecorder, zomer stek (in het assortiment morozhennoe, sappen, wateren, chocola, chipsy), meubileerde evrobassein (6kh13 m), computerspelletjes, naduvnoi batut (vrij). Sporten-gezellig centrum (met treinende simulatoren en fitnesom), de tafel tennis (van drie tafel) meubileerde sportploshchadki.

  Adres: Republiek de Krim, g. Sevastopol, Baidarskaya vallei.  Complementarily op dit thema:

  Kinder ozdorovitelnyi complex 'Kust'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Alpen'
  Kinder ozdorovitelnyi 'Laspi centreren'
  Militari-vaderlandslievend kamp 'Verwachting'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Nakhimovets'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Omega'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Priboi'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Sokol'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht