Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Alpene', Sevastopol, de Krim

  Kinder ozdorovitelnyi kamp "Alpen" bevindt zich in Baidarskoi vallei op de piedestal van Belangrijkste gryady Krymskikh bergen op de kruising van belangrijkste turistskikh traces in Baidarskoi de vallei van De gering kaniona de Krim, in 45 km van Sevastopol.

  Afstand van de zee - 15 km. Territorium - op het hoogtepunt 800 versmaaten overheen de zeespiegel, op de plaatsen 20 wales.

  Verkaveling in de zomer cabines met betrekking tot 3 - 4 persoon. Er is moderne sporten complex, autobus, zweetkamer, club, medpunkt met probationary afdeling, in tweeen kostend dushevye en hygienisch facilitieses, kamer gigieny voor meisjes, postirochnaya, gladilnaya.

  Territorium is barriered, wordt geillumineerd en wordt in de avond gehoed en nacht, ozelenena, wordt door de personeel collaborateurs, en in de avond en nacht - door de militie gehoed. Koud water is constant, verhit - met betrekking tot dienstregeling. Veldfles op 450 posadochnykh van de plaatsen verschaffenen chetyrekhrazovoe voeden. Menu diversified, altijd voorradig verse grostes en vruchten. Met betrekking tot aankomst kinderen delen met betrekking tot afdelingen volgens de leeftijd rond. Op de afdeling in 20 persoon wordt troe vozhatykh onderkennen. In de toestand bestaan oudere onderwijskundige-organisator, onderwijskundigen-kruzhkovody, fizruki, onderwijzers met betrekking tot peshekhodnomu toerisme.

  Worden diverse sporten gedraagd, toerist meet en competities, diskoteki, worden excursies geordend.

  detckhй oзdoрochteльный лageрь `goрный`, Cecactoпoль, Kрыmdetckhй oзdoрochteльный лageрь `goрный`, Cecactoпoль, Kрыm

  Uitgebreid programma odnodnevnykh turpokhodov van het kamp: Chertova ladder, Karadagskii woud, urochishche Ai-dimitrii, Serebryannyi waterfall, "Gekromde zalet", grotten, wandelwegen met betrekking tot de bodem van kaniona rivier Uzunja naar de bron Suuk-su. In 20 minuten respectievelijk karen - een van de beste stranden van Het zuiden kustlijn van de Krim.

  Worden diverse competities - met betrekking tot voleibolu, naar het basketbal, naar amerikaans voetbal, naar de tennis, naar het schaak, naar turistskoi technologie, naar ondervangend van voenizirovannoi slagboom zone geordend.

  Kampeer ukomplektovan medpersonalom met betrekking tot standaardmaaten voor de vestigingen van dit type. Alle kinderen worden voor keer van het verblijf in het kamp geassureerd. Als noodzakelijke gezondheidszaken akkoord de deskundigen van kinder stedelijk ziekenhuis N5.

  Bond van kinder en jeugdig toerisme 'De wereld van de kindertijd - XXI eeuw"

  Adres: 99009, Oekraine, de Krim, Sevastopol, ul. Portovaya,8.  Complementarily op dit thema:

  Kinder boiskautskii kamperen 'Atlantika'
  Kinder ozdorovitelnyi complex 'Kust'
  Kinder ozdorovitelnyi 'Laspi centreren'
  Militari-vaderlandslievend kamp 'Verwachting'
  Kinder ozdorovitelnyi kamp 'Nakhimovets'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Omega'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Priboi'
  Kinder ozdorovitelnyi kamp 'Sokol'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht