Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Militari-vaderlandslievend kamp 'Verwachting', Sevastopol, de Krim

  Militari-vaderlandslievend kamp "Verwachting" bevindt zich in 15 km van het spoor de spoorwegstation van Sevastopol, in de baai Kazachei. Afstand tot toe zee - 50 m.

  Kamp wordt op basis van het deel van de marine infanterie van Chernomorskogo The vloot van Rusland geordend.

  Vervoer communicatie met de benedenstad wordt door de autobussen en marshrutnymi taxi verricht.

  Verkaveling wordt in 3 etazhnykh caserns door algemene capaciteit 200 persoon (met betrekking tot 50 persoon op de verdieping) verricht. Op de verdieping zetelen hygienische facilitieses, postirochnye, gladilnye kamers, de kamer van recreatie, kamer gigieny, bakoven, alsmede kamer vlierstruik. Koud water is constant, verhit - met betrekking tot stellen tijdschema in.

  Voed trekhrazovoe, wordt veldfles onderdeel ponormam voor kinder ozdorovitelnykh kampen geregeld binnen. Strand galechno-pesochnyi.

  Op de territoria van onderdeel bevinden zich en zijn gebruikt voor de noodzakelijkheden van het kamp: Medblok met probationary afdeling en rond de-klok medische dienst, bathhouse, zomer dushevye en umyvalniki, sporten stekken, dorp met betrekking tot militari-sporten toebereiding, sportzal met treinende simulatoren, club, standen voor theoretische en uitoefening zittingsperiode, testen gebied met strelbishchem. Programma wordt 30 dagen toegedacht. Standen in de statuten, naar ognevoi en takticheskoi toebereiding, naar de bescherming van de wapen van de menigte-toonladder nederlaag, stropdassen naar en marinier desantnoi toebereiding gedrag kantoorbediendeen en praporshchiki, en met betrekking tot lichamelijke en stroevoi - sergeanten beneden komandovaniem kantoorbediendeen. Zaterdag en zondag is een vrijje dagen.

  coeннo-пatрhothheckhй лageрь `Hadefda`, Cecactoпoль, KрыmCulturele-menigte-toonladder programma beschouwt ordenen van de excursies, diskotek, van merken videofilmov, van de competities en viktorin, van de sporten competities (incluis met andere kinder kampen). Tegen het eind wijzigingen - de aanwijzende gevecht van de verkavelingen van marine infanterie met de toepassing van strelkovogo wapen en technici.

  Met betrekking tot reductie bijbehorend programma misschien ontwikkeld voor het beton team en op bepaalde term. Alle kinderen, aanbeland bij kamp, worden voor keer van de recreatie geassureerd. Als van node blijken te zijn vrijje gezondheidszaken. Behandeling wordt op basis van stedelijk ziekenhuis gedraagd.

  Adres: 99009, Oekraine, de Krim, Sevastopol, ul. Portovaya, 8  Complementarily op dit thema:

  Kinder boiskautskii kamp 'Atlantika'
  Kinder ozdorovitelnyi complex 'Kust'
  Kinder ozdorovitelnyi kamp 'Alpen'
  Kinder ozdorovitelnyi 'Laspi centreren'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Nakhimovets'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Omega'
  Kinder ozdorovitelnyi kamp 'Priboi'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Sokol'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht