Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Nakhimovets', Sevastopol, de Krim

  Kinder ozdorovitelnyi kamp "Nakhimovets" bevindt zich in 15 km van Sevastopol, in bebouwde kom Orlovka.

  Afstand van het spoor de spoorwegstation van Sevastopol - 50 km, van het spoor de spoorwegstation van Simferopol - 60 km.

  Afstand tot toe zee - 800 m, territorium - 2,6 wales.

  Op de territoria van het kamp bevinden zich 11 gezellige stenige cabines op 14 persoon ieder (in de kamers met betrekking tot 5-7 persoon en op verande 2 persoon), veldfles op 180 plaatsen, club, tantsploshchadka, amerikaans voetbal veld, stekken voor de wedstrijd in voleibol en basketbal, medpunkt met probationary afdeling, in tweeen kostende gebouwen met dushevymi, kamers gigieny voor meisjes, postirochnaya, gladilnaya, administrant lichaam. Koude water constant, verhit - op het vereiste dekenen op elk tijdperk. Er is audioapparatura voor diskotek, videoapparatura, diverse sportinventar, paraplu's van de zon. Strand is arenaceous. Territorium is barriered, wordt in de avond geillumineerd en nacht, ozelenena, wordt door de personeel collaborateurs, en in de avond en nacht - door de militie gehoed.

  Met betrekking tot aankomst kinderen delen met betrekking tot afdelingen volgens de leeftijd rond. Op de afdeling door het nummer 15 - 20 persoon wordt troe vozhatykh onderkennen. In het kamp toestand er zijnen ook oudere onderwijskundige-organisator, twee plavruka, onderwijskundigen-kruzhkovtsy, fizruki. Worden diversified afmetingen met betrekking tot belangstellingen gedraagd en wil verbouwen kinderen, verlovingen in kruzhkakh vindserfinga, van zachte speelbal, tantsevalnom, van Het frans, van aerobics, van naar het oosten strijd en vele andere. Worden af te varen sporten competities tussen vestigingen geordend, ozdorovitelnymi en werkkampen met betrekking tot amerikaans voetbal, voleibolu, om. Voor veranderen kinderen erop gaan op de excursies uit.

  detckhй oзdoрochteльный лageрь `Haхhmocec`, Cecatoпoль, KрыmVoed chetyrekhrazovoe, in ratsione altijd bestaan verse grostes en vruchten. Menu diversified, niet herhalend voor week, brood af de-huis bakken.

  Het kamp van obshcheukreplyaiushchego handeling, ukomplektovan medpersonalom met betrekking tot standaardmaaten voor de vestigingen van dit type.

  Adres: 99009, Oekraine, de Krim, Sevastopol, ul. Portovaya, 8  Complementarily op dit thema:

  Kinder boiskautskii kamperen 'Atlantika'
  Kinder ozdorovitelnyi complex 'Kust'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Alpen'
  Kinder ozdorovitelnyi 'Laspi centreren'
  Militari-vaderlandslievend kamp 'Verwachting'
  Kinder ozdorovitelnyi kamp 'Omega'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Priboi'
  Kinder ozdorovitelnyi kamp 'Sokol'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht