Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Priboi', Sevastopol, de Krim

  Kinder ozdorovitelnyi kamp "Priboi" bevindt zich in 20 km van Sevastopol, in bebouwde kom Kacha. Afstand van het spoor de spoorwegstation van Sevastopol - 55 km, van het spoor de spoorwegstation van Simferopol - 70 km. Afstand tot toe zee - 100 m. Territorium - 2 wales. Strand is arenaceous.

  Territorium ozelenena, is barriered, is - illumineerde in de avond en nacht, wordt door de personeel collaborateurs, en in de nacht - door de verkaveling van de militie gehoed. Op de territoria van het kamp bevinden zich 5 odnoetazhnykh stenige corpora, door algemene capaciteit 120 persoon (met betrekking tot 3-4 persoon in de kamer), moderne veldfles op 120 posadochnykh plaatsen, tantsploshchadka, medpunkt met probationary afdeling, in tweeen kostend dushevye en hygienisch facilitieses, er zijnen postirochnaya en gladilnaya. Koud water - constant, verhit met betrekking tot de begeerte van de groepering leider op elk tijdperk.

  Voed chetyrekhrazovoe. In ratsione dagblad - verse grostes en vruchten, brood af de-huis bakken. Menu diversified, wordt, vitaminizirovano, kalloriino niet herhaald. Is mogelijke bijbehorende menu, dieticheskie tafels.

  Culturele-menigte-toonladder programma beschouwt ordenen van de vieringen ("Dag imeninnika", "Neptun - vladyka zee'en, "Astraal priboi"), van de competities ("KVN", "Liefde van eerst uitzicht", "Roman stijl", "Dhr. and Miss "Priboi"), van de sporten competities (zeil, badmintonnen, tennis stelen, voleibol, amerikaans voetbal) daarbinnen kamp en met DOL "Nakhimovets" met de overhandigend-in van de prijzen, tur op. Overneemt, van de campagnes en exkursionnuiu programma (voor aanvullende voldoening), van de dag van de onafhankelijkheid, van de dag rozygryshei, ordenend diskotek, merken videofilmov.

  detckhй oзdoрochteльный лageрь `Pрhboй`, Cecactoпoль, KрыmIs mogelijk organiserend van de werkkamp - met betrekking tot overeenkomst met sovkhozom-fabriek hen. Osipenko kinderen kunnen porabotat op zuiverend van aardbei, van vogel-kers, van de perziken, van de appels, van peren, vinograda met betrekking tot 4 uur per etmaal met de vergoeding voor 5-tidnevnoi werkweek.

  Fantastisch klimaat, marine lucht salutarily de gezondheid roeren van kinderen en volwassene.

  De tijdsduur van 20-21 dagen veranderen. Alle kinderen, aanbeland bij kamp, worden voor keer van de recreatie geassureerd. Als van node blijken te zijn vrijje behandeling in 5-oche kinder stedelijk ziekenhuis.

  Adres: 99009, Oekraine, de Krim, Sevastopol, ul. Portovaya, 8  Complementarily op dit thema:

  Kinder boiskautskii kamperen 'Atlantika'
  Kinder ozdorovitelnyi complex 'Kust'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Alpen'
  Kinder ozdorovitelnyi 'Laspi centreren'
  Militari-vaderlandslievend kamp 'Verwachting'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Nakhimovets'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Omega'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Sokol'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht