Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Sokol', Sevastopol, de Krim

  detckhй oзdoрochteльный лageрь `Cokoл`, Cecactoпoль, Kрыm

  Kinder ozdorovitelnyi kamp "Sokol" bevindt zich in 7 km van het spoor de spoorwegstation van Yevpatoriya, in bebouwde kom Zaozernyi.

  Afstand tot toe zee - 50 m. Territorium - 9 wales.

  Op de territoria van het kamp bevinden zich twee chetyrekhetazhnykh corpora op 500 plaatsen, in de kamers met betrekking tot 4 - 5 persoon, gerieven op de verdiepingen (umyvalnik, toilet), in tweeen kostende gebouwen met dushevymi, zomer estradnaya stek, zomer kinoteatr, boekerij, sportploshchadka. Koud water is constant, verhit - met betrekking tot dienstregeling. Er is audi - en videoapparatura, diverse sportinventar. Strand pesochnyi, met de spasatelnoi aanwending. Territorium is barriered, wordt in de avond geillumineerd en nacht, ozelenena, wordt door de personeel collaborateurs, en in de avond en nacht - door de militie gehoed.

  detckhй oзdoрochteльный лageрь `Cokoл`, Cecactoпoль, KрыmMet betrekking tot aankomst kinderen delen met betrekking tot otryadam= volgens de leeftijd rond. Op de afdeling door het nummer 15 - 20 persoon wordt troe vozhatykh onderkennen. In het kamp toestand er zijnen ook oudere onderwijskundige-organisator, twee plavruka, onderwijskundigen-kruzhkovtsy, fizruki. Worden diversified afmetingen met betrekking tot belangstellingen en met betrekking tot de leeftijd van kinderen, verlovingen in kruzhkakh sporten aerobics, vyazaniya, van zachte speelbal, risovaniya gedraagd. Worden sporten competities met betrekking tot amerikaans voetbal, voleibolu, naar het basketbal, naar de tennis geordend. Voor veranderen kinderen erop gaan op de excursies uit.

  Het kamp van obshcheukreplyaiushchego handeling en voor kinderen verdurend door de ziektes bovenste dykhatelnykh van de wegen. Marinier lucht, natuur, het complex van de procedures (UFO, ingalyatsii en pr.) Consolideer de gezondheid van kinderen. Voor keer van de recreatie alle kinderen worden geassureerd.

  Adres: 99009, Oekraine, de Krim, g. Sevastopol, ul. Portovaya, 8  Complementarily op dit thema:

  Kinder boiskautskii kamp 'Atlantika'
  Kinder ozdorovitelnyi complex 'Kust'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Alpen'
  Kinder ozdorovitelnyi 'Laspi centreren'
  Militari-vaderlandslievend kamp 'Verwachting'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Nakhimovets'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Omega'
  Kinder ozdorovitelnyi kamp 'Priboi'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht