Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Kerchenskii schiereiland, de Krim

  Azovskoe kust en kaap Kazantip, Kerch en Kerchenskii, Yakovenkovo en gebied van het landschap belang Opuk gestort

  Een van best gebieden voor avtoturizma – voor niet reizen continueerden van Kerch of andere stad op de meeste verschillende stranden van De zee van azov, van Kerchenskogo straat of Zwarte zee. Fluwelen seizoen niet, zato bestaan unieke gryazevye plassen, allereerst Chokrak, alsmede de bronnen van de spa.

  Transport en het steunpunt van de verkaveling. Vervoer lijnen alle twee (rijweg en spoorweg), en rijd zij parallel mee alle Kerchenskogo schiereiland van Feodosiya naar Kerch en nader door De poort de Krim op Kuban, naar Rusland doorreis steeds meer of minder ruime stad. Spoorweg verloven aanstaander naar Azovskomu kust (stationeert Seven Kolodezei en Presnovodnaya), waarbinnen de dorpen dozhivaiut de eeuw het seizoense steunpunt van recreatie en de kinder kampen van sovjete tijdperken. Meerdere ruim zdravnits, alsmede menigte particulier pansionatov in Shchelkino en Kerch verschillen door hoog comfort. Unieke geneeskrachtige mogelijkheden worden in pansionate "Krymskoe Priazove" (Shchelkino) en pansionate "Zarya" (met gemaakt. Nizhne-oversea).

  Stranden vrijje, stranden en de parken van het steunpunt van recreatie gemakkelijk van de toegang en voor postoronnikh. Goed voor kleine kinderen, voor het gezin recreatie, zijn van de belangstelling naar de jongeling.

  Azovskoe kust van met. Kamenka tot toe kaap Khroni, verdeeldhei brengende Zee van azov en Kerchenskii gestort, de honderden presenteert van de kilometers vakantieoord tseliny. De meeste worden voorstad g beheerst. Shchelkino en met.Mysovoe met Tatarskoi baai, waar kan worden pauze van de dag en Russisch getroffen, waarin zon zit omlaag juist naar binnen zee – dit als vroeg als deel van Arabatskogo afgrond, handig strand bestaan ook op met. Semenovka.

  Het grote strand van Kazantipskogo afgrond, met het centrum op met. Nizhne-oversea, dostizhim van stationeren Presnovodnaya. Ongewoonlijk voor de Krim, maar indiogeen voor Baltiki pijnboom op de duinen peremezhaiutsya posadkami witte "Acacia" (met dushistymi en eetbaar, overigens, van de versnapering grozdiami kleuren).

  Nader oostwaarts gaan peresyp Chokraxkogo gryazevogo plassen op de dorp Vakantieoord (voormalige Mummy Russian), verlaten baai Rifov en basen Bulganak op de dorp Iurkino. Alle deze ruimere stranden verkeersknooppunt, onderdeel door abrupte stadsdelen met de bovenste beste conglomerations van serovatogo nozdrevatogo kerchenskogo kalksteen, waarvan zee en wind ontstellende beeldhouwkunst maken; Met opolznevymi circussen, porosshimi bush en rieten; Met "de broekzak" stranden, useyannymi de aanslibbingen van vers schilt.

  Kerch en Kerchenskii gestort. In de benedenstad De kerch van het strand niet, maar kan worden met betrekking tot prettige waterkering gelopen. In het gebied Arshintsevo bestaan Karantinskii strand (autobus halte "Instituut" en onder beneden obryv), smal en overbelast priezzhimi, en in Voikovo meerdere kleine stranden bestaan. Nabij allen van hen bestaan dagblad parkovki.

  Toeristen alsmede kerchane prefereren roomy gouden strand Eltigena, waar bestaan voorwaardes en voor de creatie van de kampeerterreinen. Van hem tot toe Tobechixkogo plas praktisch kan volledige dag zijn weg. Bodem melkovodia hier, net zo op Azov, door interessante vdolberegovym arenaceous schacht. Dit is het geval genaamd doellat. Aanvankelijk is blij levend vlees lopen waterhoudend met betrekking tot ceintuur of met betrekking tot borst, toen bodem opstijgenen, en als vroeg als met betrekking tot knietje binnen. Water in straat, alle de meer in melkovodnykh baaien met de doellatten progrevaetsya tot toe 28 graden, daarvandaan hier baden lang.

  Na de dorp Zavetnoe op het zuiden goede stranden van het zand en de kinkhoorns van weekdieren zullen van leix peresypi kleine zoute plassen formeren. En uitgang naar de uitgebreidheden van Zwarte zee zal leix artistieke verrukking - hier dragen, op de kaap Takyl (totaliter geschikt van niet gezellige titel) niet noch dorpen, van noch bomen, van noch stranden, van evenmin verantwoorde afstamming om te sprenkelen.

  In poluchase karen van de stad in verschillende aanwijzing van vele handelswaar en roomy stranden op peresypyakh, arenaceous vlechten, alsmede van kleine "broekzak" stranden op opolznevykh hellingen. De voorwaardes van straat bezitten met betrekking tot dorp Osoviny: Badend seizoen voor volwassene van 21 Mag met betrekking tot 9 Oktober, voor kinderen van 30 Mag met betrekking tot 14 September. Koude "oop'en niet tijdperk brengt, maar de half van de dagen misschien met de stormen (van hen alle een-tweetje weken in 4 punt en hoger boven), in bukhtochkakh en beneden de bescherming vlechten shtormy, natuurlijk, kleiner door. Zon op straat chut meer, dan in Jalta - 1790 uur van De april met betrekking tot Oktober, klimaat steppe, herfst zuur met pronizyvaiushchimi strengelt.

  Chernomorskoe de kust van Kerchenskogo schiereiland op groot tijdsbestek niet applicably voor badend. Leix op de dorp Yakovenkovo handige baai bestaan, twee plassen - Koyashskoe en Uzunlarskoe worden van de zee uitstekend arenaceous peresypyami geschift. Besta het steunpunt van recreatie, kampeerterreinen en privesector.

  Excursies zijn en actieve recreatie. 26 eeuwen back zdeshnee Bosporskoe tsarstvo was, met betrekking tot oeroude yardsticks, totaliter ruimere en geducht toestand. Het schat worden nu in Hermitage en in Brits multivercity geexposeerd. Maar in Kerch en het canton want tonen aan toeristen wordt niet zo behoorlijk wat toegerust: De kleine tentoonstelling van Tsarskogo heuvel, sklep drevnegrecheskoi bogini Demetry met uniek freskami, onderdeel raskopok op de mistroostigheid Mitridat, waar was hoofdstad - Panticapaeum, van raskopki stelen steden Tiritaka achter. Nimfei, Ilurat. Gering indigeen studeert museum inzichten in omstreeks de geschiedenis van deze boord.

  Zato kerk in de benedenstad in uitstekende toestand, en omdat tempel Ioanna Predtechi wordt VIII eeuw, het een van de meest oeroud in East Europe ingebouwd.

  Fortess Eni-calais (De nieuw fortess) van vozvedena turkami aan land Kerchenskogo straat, in de zelve smal het plaats. Fortess Constructie ging blij lang en werd leix in 1703 jaar bewerkt. Kopten hen Fransen construeert. Niet langgeleden voor exkursantov wordt een andere - Kerchenskaya fortess opengesteld.

  Met dramatische pagina's de geschiedenissen van Grote huiselijke oorlog kennismaken Het museum van de geschiedenis van de defensie Ajimushkaiskikh kamenolomen, Schilderstuken galereya, Het museum van de geschiedenis Eltigenskogo desanta.

  Zijnend verschuldigd naar groot testen gebieden voensovkhoza 'Naar het "oosten" op de kaap Opuk (nu getroffen gebied van het landschap belang) werden pervozdannye steppes en unieke nederzetting rose skvortsa, nergens in de wereld niet langer getroffen weerhouden.

  Kaap Chauda op de duchtig tekeer bezuiden Kerchenskogo schiereiland interessant obnazheniem oeroud ustrichnoi bankiert. En nader naar Feodosiya bewoont Bay Kosmontavtov, waarbinnen sovjete tijdperken werden afgestammen apparata gewedervaren. Aanmelding in deze zone slechts met betrekking tot overtreft, rijweg allerergst. Is mogelijk ook jacht maken op met betrekking tot vrijbriefen op ugodiakh Chaudinskogo okhotkhozyaistva Leninskogo gebied.

  Op de noord van Kerch in het gebied met. Bondarenkovo de seks bewoont van gryazevykh vulkanen: Van de krakken in aardse boezem hier wordt niet magma, en blauwe-groene klei vorming lage heuvels van kraterami of de plas van vloeiende vuiligheid verkwist.

  Van Kerch met betrekking tot avtodoroge het is mogelijk proekhat ook naar met. Osoviny en met. Iurkino - van hier interessante opolznevyi relef kustlijn met specifieke begroeiing, en van de kaap Khroni zonder de moeilijkheid om door het uitzicht te omhelzen en Zee van azov en Kerchenskii gestort.

  Gebied van het landschap belang op de kaap Kazantip na razgula krupnopanelnogo constructie en warboel dachnogo samostroya in Shchelkino is ongedeeld zavorazhivaet en ideaal voor de wandelwegen op alpene fiets (volksplanting moet het gebied van het landschap belang controle in bebouwde kom) bedotten. Zijnend verschuldigd naar de complete afwezigheid van presnoi water dit oeroude koraal koraaleiland verbleven door onberoerde beschaving. Leix in recente jaren hier schenen olie openingen welk, begeleidend, tamelijk romantisch en vermanen van tekhasskikh vesternakh (het is niet alle voor niets, omdat bedrijf, echt, met tekhasskim deelname).

  Van de dorp Kamenskoe op de noord verhuist vandaan grote Arabatskaya pijl, 110 km rakushechnogo goud zand, omyvaemogo door hartelijke en ondiepe zee enerzijds en Sivash met andere. Hier alles behalve wildernis presenteren, maar in onze overbelaste en perenaselennyi eeuw dit hetzij niet verdisste? Interessante residuen van De turkse fortess Arabat op zijn stichting en Akmonaiskie kamenolomni – hier gedragen zich competities met betrekking tot ondergrondse orientirovaniiu, en solyanye industrieen zetelen chut nader. De laatste tijd de meeste populaire object – strausinaya landgoed als vroeg als op de noord, khersonskom het eind van de pijl.

  Van stationeren Presnovodnaya op het zuiden expliciet worden nagetrokken in relefe de residuen van oeroude defensieve schacht welk beheersten Uzunlarskii (het gedragingen naar de plas Uzunlar op de bezuiden Kerchenskogo schiereiland).

  Zeer nieuwsgierige is plaats met. Vakantieoord (Mummy Russian) met schilderachtige Chokraxkim plas en uitstekend arenaceous peresypiu. Vysokosulfidnye vuiligheid en rapa plassen oeroud geweten door de salutary eigenschappen. In de jaren van Grote huiselijke oorlog in de plas verschigeten Duits vliegtuig, maar strooibiljet Iozef Bois overleefd (!) En nadien raakte bekend in Oostenrijk door beeldhouwer. Werken van bee honing, van de schoensmeer en voiloka alle leven gekoppeld er mee snadobiami welk het kwam zdeshnii herder uit.

  Degustatsii en suveniry. Osetrami en bychkami staat voor Kazantip bekend. Kerch – onderkende vet seledkoi welk neemt niet toegeefl zijnen voor brine, en barabulkoi. Mee rijdt Kerchenskogo straat op het zuiden rijweg op met. Zavetnoe. Op zdeshnikh vissers vissen in het algemeen better en podeshevle, dan op kerchenskikh markten. Nabij peresypi ruime plas Tobechik, chut niet doezzhaya zijn, in kuste obryve obnazhaetsya oeroude ustrichnaya zandplaat - volledig stratum van de kinkhoorns van dvukhstvornykh weekdieren. Juiste daarbinnen obryve Kerchenskogo de straat van dikwijls obnazhaiutsya prosloi ijzer erts, en plyazhnaya rotsblok memoreert verroest zhelezyaki, tussen welk worden zameshchennye door de ijzer van de kinkhoorn van oeroude weekdieren met fantastisch blauw crystalls kerchenita geslagen. Besta en de uitwegen van aalglade klei. Deze blauwe klei - kil, of met betrekking tot Turkse sapun (zeep), vroeger naar de om haar wol waste, en nu benutten voor omolozheniya leder en haren.

  Igor Rusanov  Complementarily op dit thema:

  Feodosiya en East Predgore
  Sudaxkii gebied
  Ruimere Alushta
  De kuuroorden van Large Yalta
  Iugo-west
  West kust
  Noord-west
  Centrum

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht