Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  De kinder basis van recreatie 'Kranige', Sudak, de Krim

  Detckaя baзa otdыхa 'Otcafный'

  De basis van recreatie "Kranig" bevindt zich in alpen woud schilderachtig urochishcha Blok-kola, op de hellingen Krymskoi alpen gryady. Deze wereld van geheimzinnige kloofen, van de brink dubrav en alpen apices. Dit indiscribable varieteit van het landschap: Van de unieke selecties van krymskoi pijnboom en verscheiden woud tot toe raznotsvetnykh steppes en door vyzhzhennoi zon polupustyni.

  Op de basis territorium er zijnen: Amerikaans voetbal veld, voleibolnye en basketbolnye stekken, plavatelnyi zwembad, zweetkamer. Worden diverse competities gedraagd, worden sporten-teatralizovannye beeldspraak beslecht.

  Kinderen wachten: Videosalon, diskoteka, kinder doellat, betoverend exkursionnye 'De boord programmeert van blauwe berg'en (unieke istoriko-architectonic gedenkteken XIV-xv vv. Genuezskaya fortess, betoverende baaien en de afgronden van New Light - raiskogo ugolka op land, nis dan niet vergelijkbare Tsarskii strand) van en dagblad badend naar Zwarte zee. Detckaя baзa otdыхa 'Otcafный'

  Het centrum daivinga (van de onderzeeboot zeil) van de basis van recreatie "Kranig" bevindt zich in de stad Sudake, in schilderachtige sudaxkoi baai. Onder leiding van wedervoeren onderwijzers (certificaat CMAS) kinderen worden getreind te zeil onder sprenkelen met aqualung ongeacht van hun leeftijd en deskundigheden om te dobberen of om te duiken.

  Programma daivinga - unieke mogelijkheid zaglyanut in tsarstvo Neptuna en naar de kennis maken met met de fantastische knapheden van de onderzeeboot wereld van Zwarte zee.

  In de wijziging 338 houden rust. Van hen in het lichaam met de gerieven op de verdieping 95 persoon, in het lichaam van rond de gerieven 27 persoon en 216 persoon in de corpora met de gerieven in het lichaam.

  Adres: 98000, Oekraine, AR de Krim, g.Sudak, de basis van recreatie "Kranig"  Complementarily op dit thema:

  De basis van recreatie 'Zonsopgang'
  De basis van recreatie 'Ikar'
  De basis van recreatie 'New Light'
  Kinder ozdorovitelnyi kamperen 'Olimpiets'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht