Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Feodosiya en East Predgore, de Krim

  Feodosiya, Goud strand, Kust, Primorskii, Karadag en Lisia baai, Koktebel (Planerskoe) en Bedaard baai, Ordzhonikidze, Shchebetovka, Oud de Krim

  Laagte khrebty bezlesny en obozhzheny door de zon, maar het silhouet van hen zo prachtig en peremenchivy die de geschiedenis liepen van de wereld artistieke cultuur beneden de naam Kimmeriya binnen.

  Transport en het steunpunt van de verkaveling. NAAR Feodosiya met betrekking tot spoorweg geslagen door Jankoi, en met betrekking tot rijweg anders en door Simferopol. IN Koktebel en andere bebouwde komen van de stad kan worden op de autobussen en marshrutkakh geslagen.

  IN Koktebele bestaan meerdere komfortnykh pansionatov, tal van kampeerterreinen en wilde palatochnykh dorpen. Besta dorp ellingov. In andere bebouwde komen, gesloten in het verleden: Ordzhonikidze, Kuste en Primorskii - slechts begint kurotnoe beheersend en, in het algemeen, door particuliere pansionatami en kampeerterreinen.

  Feodosiiskii vakantieoord is gekant door de spa en gryazyami. Genezing hier ziektes zheludochno-alvine trakta, van de zenuwgestel, van de orgelen krovoobrashcheniya, de chronische ziektes van de knoppen, van acrimonious wegen, zoetsappig diabetes.

  Voor avtoturizma en ozdorovitelnogo recreatie wonderbare voorwaardes op groot Goud strand naar naar het oosten van de stad. Hier de menigte bewoont van het steunpunt van recreatie, van de kampeerterreinen, van particuliere tapperijen en bungalows.

  Op 117 km rijweg Simferopol de-kerch in de augustus van 2003 jaar stelde strand "Club 117", op de dag vandaag het meeste best met betrekking tot de hoogte van de dienst, naar de verzadiging door de sporten stekken, naar de stijl van de toerusting open. Strand vrijje, auto-park ook vrij, van maar kampeerterrein niet.

  Stranden. OP de Feodosiya van Belangrijkste gryada Krymskikh bergen helemaal loopt op niet terug, klimaat wordt van en aanduiding op subtropiki ontnomen, van maar zato 15 kilometers van de monding arenaceous strand van peretertykh kinkhoorns (achter de stad het vrij, hoewel zelfs heet Het goud), acclivous bodem, ongewoone shtormy en paardenstal zonne weersgesteldheid is een alle die maakt duidelijk stad de uitstekende plaats van het gezin recreatie.

  Van de landsgrenzen van Sudaxkogo gebied, van de kaap Meganom rijdt heden kuste wildernis, door de decoratie welk legt deftige Lisia (Kaal) baai met naar waarheid lichtend rood obryvami voor. Nader naar het oosten kleine baai met uitstekend strand pansionata "Krymskoe Primorye", helemaal klein strand Karadagskoi biostantsii, de stenige mirakels van oeroude vulkaan Karadag (badend is mogelijk op meerdere kleine stranden in de baaien Razboinichia, Graviinaya, Serdolikovaya, Lyagushachia, waar kan worden met betrekking tot de verloven van het gebied van het landschap belang) geslagen.

  Tamelijk roomy Koktebelskaya baai, strand welk wanneer-die hield alles behalve splosh van samotsvetnoi rotsblok in. Nu nasypali kunstmatig strand stond op beton waterkering door.

  Achter de kaap Khameleon Stille baai bewoont met de extensief arenaceous strand en eenvoudigst kampeerterrein (toiletten, musorosborniki). Na het het naar het oosten, terzijde Feodosiya, jullie slaan geheime anderse jaren oud tien back zone van bebouwde kom Ordzhonikidze. Met betrekking tot beide leden intens vdaiushchegosya in de zee van de kaap Kiik-atlama verblijven twee ruimere baaien en meerdere bukhtochek met arenaceous-graviinymi stranden.

  Excursies zijn en actieve recreatie. Feodosiya langgeleden razmenyala 26 eeuw, en bloem het prishelsya op De middeleeuwen. Op straat Galereinoi verblijven Schilderstuken galereya door hem. I. K. Aivazovskogo en museum A. Grina, op straat Lenina - mechet Muftii-jami (1623 g.) En Armenian tempel Sergiya (Sarkisa) XV van de eeuw - hier bereid vergadert van stenige borden - lapidarii, bij wie worden genuezskie, Armenian en tiurxkie gedenktekens geexposeerd. IN Primorskom park met fontanom I. K. Aivazovskogo (wordt 1888 g ingebouwd. Met betrekking tot project en op direct toegankelijk groot marinista) sosedstvuet toren Constantine (1382 - 1448 gg.) - Een van vele gebleven in de stad na genuezskogo vladychestva. Harde kern van genuezskikh en Armenian gedenktekens werd in het zuiden deel van stad, in zogenaamde Carantine weerhouden. In 1990 jaar wordt Museum deltaplanerizma, en in 2003 – Het museum van Het geld opengesteld.

  Hart en geest Koktebelya - Het huis van Dichter. Maximilian Voloshin - dichter, kunstenaar, kraeved, archeologist-amateur. Voloshin boekten naar de usadbu De ankylosis schrijvers over. Zo werd Het huis van de kunst "Koktebel" bevallen van.

  Sprakeloos parenie overheen Blue Apices helder paraplanov, planerov en deltaplanov op welke wijze het is onmogelijk better correspondeert animo oeroude Kimmerii. Museum planerizma resideert op de mistroostigheid Klementeva (Uzun-syrt).

  Niet vergaten indrukken eigentijds en marine wandelwegen, vooral naar Karadag. De titels van karadagskikh afgronden componeren kus geest-relaas: Koning en Koningin shestvuiut naar De troon. Een van zherl vulkaan - Chertov vuur-plaats wordt zee en door zagromozhden verdichtende lava gericht op. Chertov pulken hekje mnogometrovym kogtem lucht dreigt, maar de meeste gewetene, natuurlijk, is afgrond Shaitan-kapu (Chertovy poort), elk meer geweten als Goudene poort.

  Belangrijkste voor Karadag centrum is bebouwde kom Kurotnoe. Hier de controle bewoont van het gebied van het landschap belang, vanwaar kan worden met exkursovodom wandelweg met betrekking tot ecologisch footpath gepleegd, alsmede gebouw delfinariya, waar worden beeldspraak geordend.

  Hoger boven Lisei baaien met betrekking tot de hellingen van de ruggengraat Echki-dag luxueuze alpene wouden klimmen, behoorlijk wat rodnikov en bestaan de cascade van de plassen. Grot Het oor van Land zijn populair tussen toeristen. Echter vuiligheid straat is is zeer ingewikkeld.

  Op de kaap Kiik-atlama op p. Ordzhonikidze altijd wind blazt: Op de Griek calends niet komarov en altijd opmerkelijk voor parusnogo van de sport! Prozrachnost zdeshnei water bekoorde niet hier begunstigers van de competities met betrekking tot onderzeeboot foto.

  Dorp Oud de Krim (tussen Belogorskom en Feodosiya) - zijnde verschuldigd naar de positie op de landsgrens steppe en alpene wouden wanneer-die was de hoofdstad van krymskogo iurta Goudene horde. Nu het loopt Kirovskii gebied binnen, niet niets van verschrikkelijk voorbij weerhouden. Leix gering de-museum brengen van schrijver-romantika Alexandra Grina onder, ja te gronde richt meerdere mechetei. Ieder voert naam ordynskogo khana Uzbeka, de oprichter van De oezbeek natie en aangebouwd het faciliteit.

  Op andere in 1277 jaar van pozhaloval 2 000 dinarov sultan Egypt Beibars. Kin het was polovets (kipchak), 9 zomer jongen het verhandeelde op een van nevolnichikh de markten van de schiereiland. IN De egypte het werd voinom-mamliukom, door getrouwe bediende islama, en op een keer kameraden met betrekking tot wapen vozveli het op prestol. Sultan Beibars regels met 1260 met betrekking tot 1277 jaren, liepen geschiedenis wat stopgezete vooruitgang mongolov op Het midden-oosten binnen.

  Degustatsii en suveniry. Naar amateurs van naturalnykh rode wijnen kan worden "Bastardo Starokrymskoe" aangeraad, van zdeshnikh vinomaterialov het weerstaat en razlivaet Inkermanskii fabriek. Het grote assortiment aan wijnen en brandewijnen "Koktebel" heeft.

  Samotsvetnaya rotsblok, vooral van Serdolikovoi van de baai van Karadag, actief uvozitsya op suveniry, en blauwe klei, wonderbare kosmeticheskoe faciliteit stolko actief verteert op de plaats, omdat beste uitwerking zal met zout water en beneden de zonnestraalen uitlenen.

  Op galerei Aivazovskogo in Feodosiya de grotste keuze van moderne marinier schilderstuk, ok en Koktebel gewoonlijk verbluft door diverse voorhoede en brodyachim kunst in de muziek en dichtkunst, schilderstuk en bizhuterii.

  Igor Rusanov  Complementarily op dit thema:

  Kerchenskii schiereiland
  Sudaxkii gebied
  Ruimere Alushta
  De kuuroorden van Large Yalta
  Iugo-west
  West kust
  Noord-west
  Centrum

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht