Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Sudaxkii gebied, de Krim

  Sudak en Nieuwe ontsteken, Marinier, Monter, Kopsel, Meganom, Zonne vallei

  Bijzonder "kimmeriiskii landschap", de volop de gedenktekens van de natuur en geschiedenissen, izryadno door sdobrennoe uitstekende vruchten en wijnen, alsmede door cultureel leven drenkten, stijlvole vermaken en tusovkami neformalov.

  Transport en het steunpunt van de verkaveling. Te kloppen Sudak het is mogelijk van Simferopol met betrekking tot rijweg door Belogorsk en Grushevku, en vanwaar Feodosiya (bestaan spoorwegstation) - door de zee of met betrekking tot rijweg. In de stad zetelen meerdere ruim zdravnits met is blij door de hoogstaand van het comfort. Het is bijvoorbeeld, ozdorovitelnyi complex "Sudak" heeft plavatelnyi zwembad, uitstekend park en moderne corpora, alsmede alle noodzakelijk voor kongressnogo toerisme. Privesector ook activeert ons eigen aandacht door rondborstig lux.

  Bebouwde kom Nieuw hel dit werkelijk klein land met bijzondere landschappen, met het microe-klimaat, evenmin daarover niet door gelijkaardige begroeiing en anecdotic geschiedenis. Arriveer hier met betrekking tot rijweg van Sudaka (7 km) of door de zee, excursies brengen op de schip van Alushty, Sudaka, Koktebelya, Feodosiya. In sovjete tijdperken hield rust hier slechts cosmonauts.

  In de west Sudaxkogo gebied zetelen roomy valleien alpene rechek Shelen, Voron en Kutlak. In met. Marine ruim modern pansionaty "Toppunt", "Collier", "Diamant" en "Zonne stenig" sosedstvuiut met roomy palatochnymi dorpen voor avtoturistov. Gezetene Monter resideert tamelijk hoog van de zee en otorvano van plyazhnoi zone, overheen welk wordt meerdere kinder kampen en gering pansionatov gebouwd. Transport: Door de autobussen - van Simferopol door Belogorsk en Zemlyanichnoe, van Feodosiya en Sudaka; Katerami - van Sudaka en Alushty.

  Stranden in de monden van rechnykh valleien roomy van arenaceous nanosov en ondiepe steengruis, op de tijdperken met het rotsblok menging. Op de kapen – skalnye khaosy met doorzichtig waterhoudend voor daivinga.

  IN New Light Blue baai staat voor zapovednym door voor vele jaren Tsarskim strand bekend. Hier wonderbaar zacht grijs pesochek en nooit schijnt te zijn stormen, en water is zeer zuiver. Wanneer-die met betrekking tot de invitatie van vorst Golitsyna op de jacht "Shtandart" hier arriveerde tsar Nikolai II.

  Blauwe baai naam Razboinichia - ze stisnuta vandaan buiten de verdraaiing vandaan in de zee door wilde kapen. Ok en grotste Brink baai, overheen welk bevindt zich bebouwde kom, heeft de meeste extensief graviino-galechnyi strand met de losse stadsdelen van zacht grijs zand, met goede bodem en vooringenomenheid, verantwoord voor kleine kinderen.

  IN Sudake rechter beneden fortess resideert dvukhkilometrovyi strand gehuld in de schrap priboya door grijse ondiepe steengruis, van en hoger boven uitstekende shifernym pesochkom donkere-grijse kleur welk veel sneller en sterker wordt op de zon, gebakken dan geel rakushechnyi. Klein strand bestaan en daarentegen De bondman van de berg op de dorp Gezellig.

  Van Sudaka naar het oosten - schiftte van hem kholmistoi gryadoi mnogokilometrovyi strand urochishcha Kopsel, op de kapen chut pouzhe, in de monden van de onderleggers chut poshire. Bas Kapsel zamykaet in de naar het oosten vandaan buiten protrusive in de zee machtige skalistyi kaap Meganom - hier wisselen met skalnymi khaosami menigte gering gezellig bukhtochek voor naturizma uit.

  Zonne vallei naar de zee komt door uitstekend arenaceous strand uit, hoger boven het het bevinden zich zat Kust, het steunpunt van recreatie en kampeerterrein voor avtoturistov. Juist verleden urochishcha Chalki met skalnym warboel kust footpath gaat naar het strand onderkennen tussen khippi en naturstov Lisei baai.

  Excursies zijn en actieve recreatie. De meeste populaire plaats deze Genuezskaya fortess, zeer ruimer, en inktkoker-conditioneerde. IN Consulair kasteel in de fortess hoofd kan worden kleine tentoonstelling gezien. Vykhodtsy van Italie Sudakom bezat buiten tweehonderd jaren oud, van XIII eeuw, tot toe dit hier verstreek dozijnen naties. In 1475 g. Fortess nam door de storm desant streek met De turkse eskadry neer. Proboiny van machtige vuurmonden tot toe nu geeuwen in de muren van fortess. Op de zelve zijn top bewoont deftige Devichia toren, vanwaar nekaya prinses deksels in abysm.

  Sudaxkii historisch museum scheen in voormalige bungalow Funka niet langgeleden (ul.Ushakova, 1 toegang met nabrezhnoi). Maar, pozhalui, grotste beroemdheid Sudaku apporteerde internationale festiviteiten KVN, historisch fekhtovaniya en baikerov (mototsiklistov). Zeer populaire en Sudaxkii akvapark, met betrekking tot avonden hier gedragen zich diskoteki.

  Landshaftnyi zakaznik "Nieuw hel" konfijt de unieke untutored park van arboraceous cade en pijnboom sudaxkoi. Door alle zakaznik van bebouwde kom en tot toe kaap Kapchik gedragingen footpath Golitsyna. Toegang wordt erop betaald. Op de kaap Kapchik, erin het meeste smalle onderdeel resideert deftige en werkelijk zanyatnyi Skvoznoi grot.

  Berg Sokol (477 m overheen de zeespiegel) de cijfer manen van grote vogel met geplooide vleugels, bekoort skalolazov van rond de wereld. Baroke afgronden, zonder de twijfel handelswaar voor daiverov begin van New Light en tot toe de piedestal van de bergen Domoor en Krepostnaya van ruinami Genuezskoi fortess.

  In de west van Marinier de toren ziet van andere middeleeuwse fortess - Choban-kule over. In de naar het oosten kaap Ai-foka (Kabanii) van ruinami oeroude mannenklooster. In moderne geschiedenis Marinier interessant wat hier in 1981 jaar Viktor Tsoi met kameraden besliste naar gevondene klassikale "Filmkunst", meer precies aanvankelijk dit was project "Garin en Giperboloidy". 21 Juni per etmaal van de geboorte Tsoya hier zamelen het fanaty in.

  In de baai Kopsel zo veel ondiep en Gent die in zijn centrum gevondene de eeuwige rust na de onderzoeken van de film "Wrede romeinen" volzhski schip "Lastochka". En over het algemeen Kopsel de populaire plaats van konnykh wandelwegen. Kaap Meganom ook populair voor de wandelwegen peshkom en door de top, en basen Bugaz wordt door uitstekende plaats voor daivinga beschouwd.

  Degustatsii en suveniry. De fabriek van shampanskikh bemachtigt "New Light" wordt in 1878 g gevonden. Door vorst L. S. Golitsynym - door de oprichter van Russische industrieele champagne vinodeliya. Het eenvoudig verkregene kwaliteit (poosje paardenstal), maar ook kreeg niet goud penning op Wereldwijde tentoonstelling in 1900 jaar namelijk in Parijs. Ontsteek gebouw mee de geslachten van middeleeuws kasteel, uvenchannoe vier bashnyami, gebouwde L. S. Golitsyn voor de portie vinzavoda. Zelve er mee gezin geleefd in los huis (huis werd), en een van gebouwen (terzijde van "het kasteel") bezet museum Golitsyna, nu Museum van de geschiedenis van de fabriek van shampanskikh wijnen weerhouden. Terzijde van 11 types van zdeshnego champagne populair en zogenaamd "kupazh" welk voor zeer goedkoop razlivaiut van casks. IN Sudake, Marinier en Monter de economieen verblijven van Banding "Massandra" met degustatsionnymi hallen, en in Sudake anders en met de wijn museum. "Zonne Vallei" staat voor door unieke wijnen van australische inboorling krymskikh merken bekend. Hier ook bestaan museum en degustatsionnyi complex.

  Igor Rusanov  Complementarily op dit thema:

  Kerchenskii schiereiland
  Feodosiya en East Predgore
  Ruimere Alushta
  De kuuroorden van Large Yalta
  Iugo-west
  West kust
  Noord-west
  Centrum

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht