Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Iugo-west

  Sevastopol, Balaklava, Laspi, Inkerman, Uchkuevka, Liubimovka, Orlovka, Kacha;
  Arenaceous, Bakhchisarai, Chufut-calais, Wetenschappelijke, Mangup, Eski-kermen, Sokolinoe

  IN Sevastopol of Bakhchisarai bijstere inktkoker om te beginnen of om cognitieve en extremum traces (incluis velosipednyi, konnyi, onderzeeboot, skalolazanie, speleoologiiu, antenne navigatie), militari-historische excursies, archeologic en militari-onderzoek expedities, militair rolevoe boetserend te completeren.Zelfs zdeshnee tserkovnoe leiderschap, allereerst, woont naar de tempelen op de meeste verkwikkende wegen van toeristen bij. Ok en geschiedenis vinodeliya hier strak wordt dukhovnostiu – iudeiskoi en christen, verbonden aan zodat vypit niet zonde, en beweegreden voor cognition.

  Transport en het steunpunt van de verkaveling. Naar avtobusnomu, naar het spoor en marine spoorwegstations in Sevastopol niet langgeleden filieerde anderse burgerlijke luchthaven Belbek af. IN Bakhchisarai avtostantsiya resideert rechter door de spoorwegstation. Van Inkermana het is mogelijk reisovym door het schip worden om in de baai Holland doorgestuurd of op De noord kant van Sevastopol te baden. Er duren marshrutkakh en reisovykh autobussen voort.

  Een van het ruimste transport knooppunten - avtostantsiya Noord, waar zeer dikwijls rijden overzetbooten en marine tramen (kleine schip) van de Sevastopol centrum. Vandaar bestaan avtobusnyi stevenende alle West kust van de Krim door Yevpatoriya er toe Chernomorskogo. Vele sailings op Bakhchisarai, bestaan en directe tot toe Simferopol. Het is zonder de moeilijkheid om op alle kuuroorden van De west kust te slaan.

  Alles interessant resideert in de valleien van rivieren Chorgun (Zwart), Belbek, Kacha, Bodrak en Alma welk sbegaiut met otrogov van Belangrijkste gryady Krymskikh bergen en, prorezaya gryady Predgoria, is blij door ingetogene beekjes vpadaiut naar Zwarte zee op de west kust. In ustevykh zones snel ontwikkelen kuuroorden Uchkuevka, Liubimovka, Orlovka, Hoekige en Arenaceous, waar oud sovjet pansionaty en het steunpunt van recreatie worden door de ongedeeld palatochnymi dorpen, dachnymi cabines, minie-tapperijen en luxueus villami aangevullen. De bezetting van de marine strooibiljeten Kacha resideert tussen Orlovkoi en Hoekig, de laatste tijd het rassekrechen, zodat vele inwoners accepteren toeristen en in de mnogokvartirnykh huizen, en op de bungalows welk groot gedeelte. Bevind zich zij tussen de wijngaarden, zodat hier uitstekende vruchten, grostes en vinograd. Tot toe plyazhnoi zone van dachnykh bebouwde komen ongeveer 1 km.

  Valleien zeer breed en ongewoon schilderachtig, met betrekking tot het worden niet slechte rijwegen gelegen, met betrekking tot welk van 5 uur morgen en tot toe 6-7 avonden is blijje rezvo en goedkoop geboren word autobussen en marshrutki. Avond van de sailings van verkeer als vroeg als niet, achter ongewoone uitzonderingen (kan laatst sailings marshrutok in 20 uur) zijn. Onbekend avtostoperov te nemen wordt - door niet geadministreerd noch dag, evenmin avond.

  Tussen rechnymi door de valleien de dikke net bestaat van oeroud viuchnykh footpaths, met betrekking tot welk gaan, ine het algemeen leix toeristen peshekhodniki en gaan jipery, alpen bicyclers en konniki.

  Stranden in Sevastopol gering en overbelast door mensen, de buurt van militaire ontwikkeling en ruime stad in zakrytosti van de baaien draagt geen waterhoudende zuiverheid bij. Wonderbare galechnye stranden bestaan op Balaklavy, maar tal van hen gemakkelijk van de toegang slechts van de zee en in de bedaard weersgesteldheid.

  Arenaceous en Hoekig hebben niet monding arenaceous-graviinye stranden, voor hen dikwijls zien steile hellingen over of kust obryvy welk het is noodzakelijk om door speciale gepansterde betonnene constructies en beplanting te adapteren.

  Op met. Orlovka raskinulis is blij roomy arenaceous-graviinye stranden met acclivous vooringenomenheid, handelswaar en voor kinderen, en voor volwassene een of anders. Niet monding, maar zeer interessante stranden zetelen beneden steil kust obryvom welk wordt na iedere ruime storm vernietigd. In obnazhenii obryva zetelen de strata van oeroud dicht slezhavshegosya zand. Na de stormen en aardverschuivingen het het blijkt op de bodem, van en zodanig devstvennoi zuiverheid pesochka jullie is ongedeeld nergens zal niet vernemen!

  Strand beneden Radiogorkoi beheerst nudistkii, en wonderbare arenaceous stranden Uchkuevki en Liubimovki alle eigenschappen hebben van moderne marine kuuroorden.

  Excursies zijn en actieve recreatie. Het centrum van Sevastopol, hoge heuvel in de omstreken van drietal opmerkelijk zastroennykh straten en drietal pleinen, dit is eenvoudige doorlopende tentoonstelling. Een van enkel oude gebouwen - Vladimirskii dom (1888), waar resideert usypalnitsa Russische admiraals, alsmede andere helden van de eerst verdediging van Sevastopol.

  Vooral khorosh Primorskii boulevard met deftige Gedenkteken naar zatoplennym schip en Grafskoi door de landingsplaats, en hoger boven er plein van admiraal Nakhimova mee voorname gedenkteken. Altijd mnogoliudno en in Sevastopolskom het aquarium van De instituut van de biologie van Het zuiden zeeen. In het centrum ook verblijven Artistiek museum en het museum van de geschiedenis van Chernomorskogo vloot.

  Met de oeroude en middeleeuwse geschiedenis van deze plaatsen kunnen worden in Chersonese gemaakt kennis, prosushchestvovavshem omstreeks 2 1000 jaren oud (van V beeindigen in. Tot toe n. E. Tot toe eerst half XV in. N. E.).

  Naar naar het oosten van Het zuiden baai bewoont Korabelnaya het kant van Sevastopol. Znamenit Malakhov kurgan, hier van 16 gedenktekens en gedenkteken benamingen, werden van versterkend en het massieve marine boordgeschut van the times van Krymskoi oorlog weerhouden, alsmede rouleerde gepansterde torentjeen van de schip, stellen tijdens de seconde Defensie in.

  Historische boulevard met talrijke gedenktekens naar de helden van eerst verdediging, ukrepleniyami en door het boordgeschut populair, allereerst, zijnde verschuldigd naar artistieke Panorama gemaakt naar 1905 jaar. Groot canvas de weerspiegeling portretteert van de Russische algemene storm van English The-Franstalige troepen 6 Juni 1856 jaar.

  Vybravshis van de verblijfplaats van Gagarinskogo gebied naar de rijweg op Balaklavu, jullie kunnen worden anders op de agadic plaats van de strijd - Sapun-berg getild. Diorama "Storm Sapun de-berg 7 Mag 1944 g." Geeft ons in de luisterrijk instants van de ontheffing van de Krim terug. Voor het gebouw dioramy liggen van het veld vast en anti-vliegtuig vuurwapen, technologie bepantseerde, gvardeiskie minomety "katiushi", het wapentuig van militair mariners, wordt geexposeerd en trofeinaya fashistskaya wapentuig.

  Balaklava - dorp op iugo de-naar het oosten van de landen van Sevastopol, bevindt zich van aan land gebekte schilderachtige baai manend fiord. Juist boven het het verzaken romantische ruiny genuezskoi fortesses Chembalo (van 2002 jaar hier rekenen rytsarskie turniry, geopend klein museum) af. De geheimzinnige oeroude tempelen van Georgievskogo mannenklooster oveyany door poetische volksoverleveringen. Niet van kleinere volksoverleveringen gaat nemeryannykh schatten Engelse fregata "Vorst", zatonuvshego tijdens Krymskoi oorlog, in 1854 jaar, in de eerst zeilend, voor wat schip en bijgenaamd "Zwarte vorst" om. Dan in Balaklavskom strijd verongelukte omstreeks 500 zaaden van de meeste aristocratische wet van de levering van Groot-Brittannie. In 2004 jaar is blueprinted grote afbeelding, voor welk van Engeland zal omstreeks 300 passagiers in oblachenii dat tijdperk arriveren.

  Inkerman - stad op de landen van Sevastopol lenende titel naar de constructie en oblitsovochnomu materieel: Inkermanskii steniging is een dichte witte kalksteen. Verstrok het van nezapamyatnykh tijdperken, daarvandaan okrestnye afgronden pronizany katakombami. Gebruikte hen voor militaire doelen, voor de ziekenhuizen en monastyrskikh kelii. Ideale ondergrondse labirinty voor de zetsel van bemachtigt. Inkermanskii de fabriek van marochnykh wijnen losse excursie verdient.

  Inkermanskii peshchernyi mannenklooster bevindt zich aan de rechterzijde kustlijn van rivier Duister in zijn vpadenii in De noord baai in de voorstad van Sevastopol.

  Juist boven het het op de top van de berg van krasuiutsya de toren van middeleeuwse fortess Kalamita. De zeer specifieke gedenkteken van de technologie is Inkermanskii loopbaan, bodem welk staat bol niet langgeleden lichtend akvamarinovoi rodnikovoi water. Hier afgingen de wateren van de bron heilige Klimenta veroorzaakte door het het gebed alles behalve twee 1000 jaren geleden. Overheen alle deze jaren oud van de loopbanen fungeerde!

  In de voorstad Arenaceous, in nizove Almy wordt Ust-alminskoe skythian gorodishche gedolven. Spreek die in nanosakh monden wordt geslagen en elk bijzondere samotsvetnaya rotsblok (oranje serdolikovaya - ervan maakte wanneer die kralen en skify en goto archipel-alany), maar dit, op welke wijze wil is gelukkig. Archeologic expedities werk en op de plaats een van de meeste bloedige strijd van Kh IX eeuw - in Alminskom strijd vernikkelde dozijnen de 1000 van de soldaten en de kantoorbediendeen van Rusland, Groot-Brittannie, Frankrijk, Sardinskogo koninkrijken (Italie) en Turkije.

  Meerdere klaveren daivinga zal speciale excursies naar zatoplennym militaire objecten regelen: Naar parusnym rechtbanken, om rechtbanken met militaire ontwikkeling te voeren, te schaaft en anderen.

  Bakhchisarai en voorstad - de meest handig en obzhitaya scheiden Krymskogo Predgoria. Alpen toerisme hier helemaal wordt niet geplooid, maar elk footpath bevalt zuiver rodnikami, door schilderachtige alpene plassen en prettige dorpen.

  De meest populair voor de excursies: Khanskii paleis, Uspenskii mannenklooster en peshchernyi stad Chufut-calais op Bakhchisarai. Tussen scheen mannenklooster en stedelijke poort Chufut-calais niet langgeleden losse exkursionnyi object - osadnyi nou van sotnyami de versmaaten van ondergrondse moties. Raskopki en sensatsionnye bevindingen (tussen welk schat van het goud en zolver Roomse geldstukken) ieder zomerseizoen continueren! Hier overal in toerist kruiden parkovka betaald. Kampeerterreinen niet.

  Op iugo-west van Bakhchisarai het is mogelijk proekhat naar peshchernomu mannenklooster Kachi-kalion, obryvy welk met meerdere sotnyami peshchernykh kelii navisaiut juist boven de rijweg.

  Staat voor op alle canton oeroude bron Tash-lucht bekend. Alles zdeshnie verblijf snellen op wijzerplaat wateren in de veldflessen toe, flessen en anderen, om worden levee van de bron naar de piedestal obryva getild. Als het oblit door het water, dan prostupyat volbracht door roodachtige ocher magicheskie schilderstuken.

  Omhoog adrift Kachi, op de dorp Kudrino rijweg beknibbelt op de noord naar Tepe-kermen, hier wordt omstreeks 250 grotten gevormd, tussen welk ranne de-Christelijke kerk van duits stam is gereed. Worden getild in de stad het is mogelijk leix peshkom, en ernaar piedestal (waar bestaan rodnik en ruime tafel uitrustte met de rechtbanken) het is mogelijk op het automobiel zodat is blij naar steile en ingewikkelde vuiligheid straat.

  De rivier vallei Bodrak naar het oosten van Bakhchisarai anecdotic peshchernym door de stad Bakla, door oeroud centrum vinodeliya. Elk meere alles Bakla de aanloop bekoort van obnazheniyami alpene rassen wordende de object van de reglementaire excursie van Wereldwijd geologisch congres 1984 g. Als vroeg gelijk ieder meer poluveka hier verstrijken uitoefening de aankomende geoloogen van leidinggevende hogere scholen van Rusland en Oekraine.

  De populaire plaats van onderwijze excursies is Krymskaya astrophysical observatory in verkhoviakh valleien, de meest ruim in Europa.

  Rijweg op Observatory (pos. Wetenschappelijk) begint op 17 km rijweg Simferopol-bakhchisarai. Aanvankelijk kan worden naar Bakle, geslagen alsmede naar de gemeubileerde plaats van recreatie op oeroude rodnika Afinis. Hier het is mogelijk proekhat leix op de machines met de handelswaar prokhodimostiu, en naar Observatory karen met betrekking tot krasiveishemu rijweg en op exkursionnykh autobussen, bestaan ruimere vrijje auto-park.

  Tussen Bakhchisarai en Sevastopol door bebouwde kom Sering (Siuren) het is mogelijk vybratsya in Belbexkuiu vallei en examineren middeleeuwse peshchernye steden Mangup en Eski-kermen; Hoger boven met. Sokolinoe resideert van onderkende Ruime canyon de Krim.

  In de voorstad van Bakhchisarai en Sevastopol de menigte van alpene plassen voor rybalki, enkel van hen in huurcontract, worden van de plaats van recreatie met betaalde parkovkoi toegerust en kampeerterreinen, zeer populair jacht maken op op valdshnepa, wordt menig Italiaan jagers geaccepteerd. Worden comfortabel okhotnichi villy gebouwd.

  Recreatie avtoturistov in luxueus villakh uitstekend is was intrede doen Baidarskoi vallei. Bai-dere – Baiskaya vallei in ancientness heet zo achter haar rijke vruchten en dichiu wouden en fantastisch rodniki. Ok en nu totaliter baiskimi aanblik osobnyaki hoogwaardigheidsbekleders Moskou merii en andere in de omstreken van het landschap termed Krymskoi door Zwitserland, met naar waarheid zacht zonder zhary klimaat. Op de dorp Rodnikovoe (Skelya) werden grote mengiry – kultovye de hemelse constructies van de stenig leeftijd weerhouden, niet langgeleden wordt toegerust voor bezoeken Skelskaya grot.

  Baidarskie poort worden 1848 g ingebouwd. In de eerbewijs van completerend van construerend van de rijweg Sevastopol is een Jalta.

  Nu met betrekking tot deze rijweg gaan, kan worden, slechts in behalf van Baidarskikh poort en wonderbaar type van hen op Forosskuiu kerk en schilderachtige kustlijn beneden het het gezegd.

  Moderne rijweg tussen Jalta en Sevastopol verloven verreweg onderaan, door Laspinskii pereval, waar op machtige afgrond wordt aspectual stek beslecht. Afgrond voert naam en gedecoreerd door het bas-relief Garina-mikhailovskogo, neplokhogo schrijver en zeer begaafd ingenieur-puteitsa. Ernaar voldoen het om te zeggen die zelfs na de eeuw ervan onderzoek en berekening prigodilis voor construerend van deze zelve rijweg.

  Van de stek ontluikenen grandioznyi type op de baaien Laspi en Batiliman, kaapse Aiya, van dit anderse land van Sevastopol, maar als vroeg als rechtmatige Iuzhnoberezhe. Deze plaatsnamen krymskoi door Afrika voor de aridity van het klimaat, naar de vurigheid en zashchishchennost van strengelt.

  Degustatsii en suveniry. VAN Southwestern de Krim begon geschiedenis vinodeliya in de Krim, de residuen van vinodelcheskogo de toerusting van oeroude tijdperk en De middeleeuwen bestaan in Chersonese Tavricheskom, vele peshchernykh steden en mannenkloosters. Sevastopolskii vinzavod en agrofirma" Gold Beam" - dit levende en igristaya de geschiedenis van Stalinskogo Soviet Champagne, ok en Inkermanskii de fabriek van marochnykh dorre wijnen – dit de meeste izyskannaya aanmaak in CIS.

  Ervaren paar jaar in de ondergrondse galereyakh izvestnyakovykh tolshch zij klasseren zich met betrekking tot oeroude technologieen zonder het animo deelname. Zij corresponderen Europese en middellandse zee smaakvermogen van en better alles voor de zomer: Verse, gemakkelijke bevredigende dorst en verzachtend usvoenie vist van en vlees.

  Wijngaarden sovkhoza noemen Sofi Perovskoi (met. Liubimovka) oeroud staan voor de muskatami bekend. En dvoryanskii kin Perovskikh schonk naar de wereld niet alleen terroristku (verhuren en onderkende) maar ook volledige pleyadu statesmen, militaire, schrijvers. IN de zij in het Krim bezaten 4 imeniyami, een daarvan Primorskoe en kreeg titel Alkadar (met betrekking tot Arabische middelen goddelijk povelenie). Nu hier kan worden het museum van het gezin Perovskikh bezocht en om heden (zonder striemend) smaakvermogen muskata aan te leren.

  De wijnen van Bakhchisarai ordinarnye, zij kunan niet van dolgoi door de zetsel pochen, maar hun prijs is gemakkelijk van de toegang, gamma alle smaakvermogens beantwoordt van verse veldfles witte wijnen tot toe dikke versnapering en fors "Zon typen in bokale" en "Oud nektar". Niettemin als jullie als vroeg als vybralis in raitsentr voor de groothandel aankoop van de wijnen, niet vergeten zich en omstreeks de hoogste kwaliteit van zdeshnikh naturalnykh sappen, van fruktovykh en ovoshchnykh canned etenswaar. Als te nemen hen rechter binnen Bakhchisaraiskom cannery (het resideert hieromtrent van de spoorwegstation) - prijzen zullen animo zonder alle manier van de wijn opgraven.

  In met. Vilino bevindt zich Predgornoe wedervoer economie Oekrains NII met betrekking tot vinogradarstvu en vinodeliiu "Magarach" (zelve instituut bevindt zich in predmeste Jalta, en gemaakt anders in 1828 jaar). Als alle in de wereld geweten over 24 1000 van de merken cultureel vinograda, dan in de samenstellingen 'van "Magaracha" hen 3,2 1000. Deze seconde in Europa en vierde in de wereld levende collectie.

  Predgornoe economie heeft 520 wales wedervoer plein, ongewoone merken op de tijdperken worden door 5-10 bosje gepresenteerd, wegens welk hier komen afar voor de onderzoek en ontwerp en, natuurlijk, voor studencheskikh praktische werker.

  Ongewoon bemachtigt rijke en collectie (enoteka) economieen. Voor de verkoop voor serieus geld worden wijnen met de zetsel 5-12 jaren oud, ok en, bijvoorbeeld, Semilion Malaga naar 1924 jaar - benoemd als vroeg als slechts voor de veilingen.

  Uitstekend vergezellend naar de wijn wil van bliuda naar het oosten en krymsko-tatarskoi kookgelegenheid welk naar het buitenland de wereld hier goed en podaiutsya zeer snell. Povsemestnye markten suvenirov ook compleet naar het oosten ekzotikoi: Dushistymi chetkami van cade, tatarskimi molteken shapochkami, dushistymi door de grassen en efirnymi maslami.

  Suveniry, waarover het het is mogelijk eenvoudig natolknutsya in de bergen – okamenelosti oeroud ustrits en ulitok, akuli gebit, kremnevye het boordgeschut van de mensen van de stenige leeftijd, van cherepki keramiek, de hoofdletter van de pijlen en stenig yadryshki voor prashchei. Zullen voorzichtig en niet de kinkhoorns benaderen van de oorlogen 20 eeuwen! Voor breidend van de kennissen met betrekking tot geologie, archeologie of militaire geschiedenis het is mogelijk porabotat in de compositie van talrijke expedities of orde speciale excursie.

  Igor Rusanov  Complementarily op dit thema:

  Kerchenskii schiereiland
  Feodosiya en East Predgore
  Sudaxkii gebied
  Ruimere Alushta
  De kuuroorden van Large Yalta
  West kust
  Noord-west
  Centrum

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht