Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  West kust

  Kuste, Nikolaevka, Frunze, Nieuw-fedorovka, Saki, Kust, Solnyshko, Yevpatoriya, Molochnoe, Popovka

  Tussen wist steppe en zee goudene stranden peremezhaiutsya door belesymi uitgebreidheden limanov, omstreeks salutary eigenschappen welk de anderse agadic doktoren van ancientness.

  Transport en het steunpunt van de verkaveling.

  Nikolaevka – bebouwde kom op de west kust, waartegen wordt speciale rijweg gelegen. Seizoen van De mei met betrekking tot de September eind. Maar in de zelve comfortabele pansionate "Energetik" met uitstekend park bijstere inktkoker en in De november. Hier roomy hal met wonderbaar parketom, waar worden, bijvoorbeeld, turniry met betrekking tot sporten balnym dansen gedraagd. Erg goede centreren voorwaardes voor de toebereiding olimpiitsev worden gemaakt in de sporten-ozdorovitelnom 'Voorhoede'. Menigte pansionatov met het comfort hoogte van fanernykh cabines tot toe apartamentov in mnogoetazhnykh corpora. Dozijnen particuliere hotels, ellingi, van de bungalow, is ongedeeld agrestic huizen tussen de tuinen en wijngaarden, alsmede palatochnye dorpen voor avtoturistov. Kosten respectievelijk voeden is zeer gemakkelijk van de toegang.

  Gezeten Kust gesituerd in de mond gering rechushki Bulganak, hoewel zelfs schrijft aan Bakhchisaraiskomu gebied toe, maar door Kolchugino komt op het trace van Nikolaevki op Simferopol uit. Zdeshnie plaatsen niet zeer dicht zaseleny, omdat kustlijnen steil obryvaiutsya naar de zee en deden aardverschuivingen aan. Leix rechnaya vallei hoe otodvigaet obryvy in de kanten. In de zomer van palatochnye dorpen voor avtoturistov en recreatie in agrestic huizen en bungalows bekoren die, naar welk noodzakelijke maar zee en goedkoop.

  Vakantieoord Saki (op poldoroge tussen Simferopol en Yevpatoriya) uniek en znamenit van diep ancientness voor de behandeling besplodiya op vrouwen en mannen, alsmede voor zazhivleniya verwondt. De deelnemers van bestrijden handelingen of die, die stelde een ongeval tevreden, de opofferingen van industrieele catastrofes en wet ofs god met het complex en niet beschouwde evenmin in wat tekst-beeekt uvechiami, gekomen hier zelfs van afgelegene landen. Saxkoe salutary plas met gryazyami en rapoi, alsmede de bronnen van de spa worden door dorre steppe klimaat en de magie handigheid van doktoren versterkt.

  Chut niet doezzhaya van Simferopol tot toe Sak (van de post GAI) kan worden op het zuiden gedraaid en om met te slaan. Nieuw-fedorovka. Dit is niet het geval langgeleden rassekrechennyi luchtvaart bezetting. Znamenit het grootst in de wereld tramplinom voor de trainingen van vliegtuig versieren. Het is begeleidend, belangrijkste - dit roomy en maloosvoennyi strand, de meest handig voor de reizen van Simferopol, en gemakkelijk van de toegang kosten respectievelijk voeden en behuizing. Verderop de bezuiden arenaceous peresyp plas Kizil-yar op met. Frunze ook zal uitstekend strand vormen.

  Tussen te slaan Sakami en Yevpatoriya ononderbroken cheredoi op de dozijnen kilometers wordt gouden halssnoer ozernykh peresypei gehoosd, met betrekking tot welk worden gelegen en rijweg, en spoorweg, zo als op de autobussen, en op elektrichkakh zonder de moeilijkheid om op roomy stranden. Verzadiging door de diensten en handel tamelijk hoog op Saxkom strand en op de platformen Kuste, Solnyshko, Nieuw strand. OP Kust naar het seizoen 2005 jaar wordt ruim akvapark gebouwd.

  Op het platform Solnyshko niet zo langgeleden groot gezellig complex scheen met tantspolom welk alle zomer razogrevaiut de meest populair executors van Rusland en Oekraine. In deze zone bestaan meerdere oud pansionatov en palatochnykh dorpen en schijnt steeds meer comfortabel particulier pansionatov.

  Yevpatoriya (omstreeks 115 1000 van inwoners) - een van best op de planeet van de plaatsen voor de behandeling en de verbetering van kinderen. Melkovodnyi, hartelijke en brandkast Kalamitskii afgrond, goudene arenaceous stranden, salutary vuiligheid en rapa zoute plassen, termalnye mineraal bronnen, en belangrijkste - redetwistende kosten van de bewoning en voeden.

  In de kuuroorden met de meeste verschillende hoogte van het comfort (van de kamers op 6-10 persoon tot toe apartamentov) doeltreffend genezen de ziektes lager van-dvigatelnogo gereedschap, van bovenste dykhatelnykh wegen en de orgelen van de adem, revmatizm, de ziektes van de leder en de janboelen van de uitwisseling van de substanties, vele deskundige nedugi, vibratsionnuiu ziekte, de ziektes van de orgelen van de befaamdheid, van de zicht, kinder cerebrale apoplexy, consequenties van rasstroistv centrale en peripheric zenuwgestel, incluis poliomielita.

  SLECHTS IN YEVPATORIYA GENEZING DTSP VAN DE ZELVE VROEG LEEFTIJD!

  De volop ancientnesses en vernieuwende voorstelling in molodezhnom en kinder kunst maken recreatie en behandeling in Yevpatoriya niet enkel nuttig maar ook cognitief, prettig, romantisch.

  Op de noord van Yevpatoriya worden beskrainie arenaceous stranden op p gehoosd. Pacific, met. Popovka, met. Shtormovoe, met. Vitino, met. Molochnoe, met. Gezellig, p. Zaozernoe met het steunpunt van recreatie, door de kampeerterreinen en particuliere minie-tapperijen.

  Stranden arenaceous op de benoorden het gebied en van rond de ruimere menging van ondiepe steengruis op zuid. De vooringenomenheden van de bodem zeer acclivous in Yevpatoriya, maar werden rezche van Nikolaevki naar Kuste. Badend seizoen in Yevpatoriya voor volwassene gunstig van 20 Mag met betrekking tot 14 Oktober en alles behalve niet oslozhnyaetsya door de stormen (van op een gemiddelde alle 9 dagen voor het seizoen) of door de verlagingen van de temperatuur onderaan 17 graden (slechts van 14 dagen voor het seizoen). Hoger boven 20 graden de temperatuur van het water wordt van 20 Juni met betrekking tot 13 September achtergehouden.

  Stranden betaald slechts in het centrum van Yevpatoriya, stranden en de parken van de kuuroorden en kinder zdravnits worden voor postoronnikh gesloten. Ideaal voor kleine kinderen van peresypi plas Donuzlav en tot toe Yevpatoriya.

  Excursies zijn en actieve recreatie. IN Sakakh interessant Vakantieoord park gestoken 1890 - 1892 gg. Het nieuwe deel van park ontwikkelde als vroeg als door de streven van de kuuroord door hem. Lenina, heeft beplanting 1993 g. Twee fantastische waterplas en fontany, tot toe 80 rassen van de bomen en bosje, incluis van ongewoone exotische types, overheen 30 skulpturnykh composities de knapheid bezielen van de stegen en tsvetnikov. Op het park resideert indigeen museum studeert, gebouw wordt 1913 jaar ingebouwd. Behoorlijk wat interessant hier wordt omstreeks tsesareviche Alexee in het tijdvak ervan behandeling saxkimi gryazyami en in Yevpatoriya ingezameld. Op de foto's het haalde door vader Nikolaem II, jongen verdurend, als is gekant, door de bloeding ziekte, roeit met de riemen gryazevye en pesochnye baden en aanblik, generaal, monter en gezond.

  Saxkoe zoute plas wordt door de stuw op 2 onderdelen onderverdeeld. West zwembad is een bron van de grondstof Saxkogo khimzavoda. In naar het oosten kan worden gezien, hoe geneeskrachtige vuiligheid verstrekken. De inhoud van de zouten in de verkrachting 15 - 25% (in 10 tijdperken hoger boven, dan in de zee). Beneden rapoi zalegaet de stratum van de vuiligheid tot toe 2 - 2,5 versmaaten door de lijvigheid in het centrum van de plas, en met betrekking tot boorden dikker. Eerst gryazelechebnitsa (nu ze fungeert in het complex van Militaire kuuroord) wordt 1837 jaar ingebouwd. Maar zdeshnie vuiligheid hielp erbuit anders skythian voinam om militair bewind overheen de ongedeeld 1000 jaren oud achter te houden!

  Op saxkogo het eind van peresypi blizi rijweg ziet heuvel Retribution-tobe met kleine tentoonstelling complex en de basis van kinder archeologie over. Hier werd pozdneskifskoe gorodishche gedolven. Stad Saki heet zo in de verbinding met geaccepteerd in drevnepersidskikh bronnen door de benaming van skythian stammen. Grieken slaakten "skify", en persy - "saki" bestempelende als een en gelijke natie. De titel van de stad otniud niet oeroud en verbond zich aan mode op de oudheid in de tijdperken van Ekateriny II.

  Yevpatoriya een van drevneishikh de steden van East Europe. Residuen de bondman van de muur Kerkenitidy - van voorspoedige oeroude stad kan worden op de waterkering door hem gezien. Bitter (het strand van Militaire kuuroord). Greko-skythian gorodishche "Chaika" (titel provisory) wordt bliz pionerskogo kampen "Asteriated" gevonden. En hier is in het centrum werden de getuigen van middeleeuwse pagina's in de gedragse beta's van deze plaatsen weerhouden.

  Tegen het eind XV in. Turki en tatary gebouwde stad-fortess Gezlev (in Russische uitspraak Kozlov) worden eerlang ruim centrum van rabotorgovli en vakken. In XVI in. Met betrekking tot project van uitstekende Turkse zodchego en construeren Koji (Khoji) Sinana wordt mechet Juma-jami, of Khan-jami gebouwd. Werden ook Turkse bathhouses weerhouden, Tekie dervishei (van kultovaya postroika Islamitisch brotherhood), waar niet langgeleden wordt ethnographic centrum krymskikh tatar gemaakt.

  IN Gezleve, latere Yevpatoriya, bestond een van ruime obshchin karaimov, werden hen kultovye tempelen - kenasy XVIII in weerhouden., Hier werkt voor toeristen Karaimskii ethnographic centrum.

  Omstreeks de strijd van Krymskoi oorlog (1854 - 55), en Great Domestic beleven gedenktekens voinam.

  Evpatoriiskii Internationale kinder centrum-ingewikkeld "Goud kliuchik" omvatt Kinder toneel, De club van jeugdig mariners, dramatisch remeslennye winkels, aanmaak basis en filialen in de voorsteden van Yevpatoriya. Elk meer 1000 van kinderen doen hier, maar de meeste interessante - deze internationale festiviteiten "Land. Toneel. Kinderen". Generaal notoriety zijnde verschuldigd naar de wereld rekordam kreeg plaatselijk Toneel op Khodulyakh. Juist daarbinnen dvorike een van oude verblijfplaats inzichten in Het toneel kukol.

  IN Yevpatoriya, in het park door hem. Frunze terzijde van stedelijk strand wordt gebouwd prima extrim "Fanbox"-parkeren: Op af beton liggen het metaal trampliny en gorki voor de hebbelijkheden op rolikovykh konkakh, skeitbordakh, fietsen en anderen vast.

  Van Yevpatoriya kan worden excursie in The national centrum van de controle gepleegd en de testen van de ruimte direct toegankelijk en om te examineren: Kvantovo-optisch systeem "Sazhen", voor het eerst metende afstand van Land tot toe Maan afgedaald gereedschap besteding tijdperk in de ruimte, uniek radioteleskop met de diameter de antennae 70 versmaaten (de grootte van amerikaans voetbal veld), antennye complexen voor de controle door spaceship.

  De nabij gigantische antenne van afgelegene ruimte verbinding, op de dorp Popovka in 2001-2003 jaren gedraagde zich molodezhnyi festiviteit "Kazantip", kultiviruiushchii elektronische-ruimte muziek. Over het algemeen motie knuppelen in Yevpatoriya ontwikkelt in recente jaren zeer dinamichno. Nachtclubs gelijk gesituerd hebben door het strand gade.

  Op 6 kilometer rijweg Yevpatoriya is een Simferopol activeert ons eigen aandacht roman, zeer dinamichnyi en expressieve gedenkteken van het brons en beton. In de januari 1942 jaar hier pogib tralshchik "Vzryvatel", deelnemer desantnoi operatie.

  Op met. School tussen Sakami en Simferopol activeren ons eigen aandacht argent constructies lokatorov. Deze ruimte centrum, waarover in de tijdperk van de indigeen rakushechnika werd testen gebied imiterende maanen kratery, en best sovjet traktoristy (nepiushchie gebouwd!!!) Studeerden om lunokhodom met betrekking tot videosemke ervan camera's zich te beheersen.

  Op polputi tussen Simferopol van en Nikolaevkoi interessante zakaznik kruid op met. Pozharskoe, schilderachtige Kolchuginskoe pondage en Plachushchaya Cliff. In deze plaatsen van prettige konnye wandelweg en jagende alpene fiets.

  Degustatsii en suveniry. Op militaire vlieghaven in Nieuw-fedorovke in de februari 1945 jaar ontvlammene vliegtuigen Cherchillya en Ruzvelta. Rechter binnen de vlieghaven van hen Stalin troffen, en in ruime armeiskoi palatke gasten werd vodochka en ongedeeld Russisch eda voorgesteld: Steile eieren, duister en rode kaviaar, kopchenaya zalm. Menu" ruime troiki" kan uitstekend skrasit elk winterachtige excursie.

  Tussen Sakami en Yevpatoriya wordt plas Sasyk-sivash, een van grootst in de Krim, het plein omstreeks 7 100 hectares gehoosd. Mijnbouw povarennoi brine wordt op de plas anders met de seconde half 19 eeuwen gedraagd: De losse stadsdelen van de plas worden door de stuwen van de influx van zoet water behoed, zon vyparivaet toegeefl zijnen voor vlagu en zout begint kristallizovatsya. Per de avontuur slaand rapu vetochki, obrastaya door ruime briljante crystalls, gewordene zeer aantrekkelijke en roman suvenirami.

  Igor Rusanov  Complementarily op dit thema:

  Kerchenskii schiereiland
  Feodosiya en East Predgore
  Sudaxkii gebied
  Ruimere Alushta
  De kuuroorden van Large Yalta
  Iugo-west
  Noord-west
  Centrum

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht