Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Noord-west

  Portovoe – Steregushchee – Mezhvodnoe – Chernomorskoe – Olenevka – Hemelsblauw – oz. Donuzlav - het meeste handige gebied voor goedkoop zomer recreatie in palatochnykh dorpen en zomer cabines op roomy stranden. Dostoprimechatelnostei niet zo behoorlijk wat, zato de meest gecontinuerd op de schiereiland badend seizoen. Fluwelen seizoen niet - alle gelijke steppe.

  Transport en het steunpunt van de verkaveling. Vezzhaya naar de Krim van de noord-west door Perekopskii peresheek, na Krasnoperekopska beknibbelen westwaarts op raitsentr Razdolnoe. Dichtstbijzijnd naar hem (8km) palatochnyi dorp en het steunpunt van recreatie bevinden zich op met.Portovoe. Mee de gaan kust zeeen nader westwaarts: Met. Steregushchee, met. Mezhvodnoe, raitsentr Chernomorskoe, met. Olenevka, met. Marino - overal bestaan kuste auto-parken, pansionaty, kinder kampen en het steunpunt van recreatie in sovjete tradities, en voor amateurs jakuzi, dichi, daivinga en anderen geacht - talrijk particulier pansionaty. Van Simferopol op De noord-west naar de schiereiland Tarkhankut karen door Saki en Yevpatoriya tot toe stadsdeel centrum Chernomorskoe. Hier tapperij bestaan, restaurants, avtoservis.

  Stranden op alle deze kustlijn vrij. Goed voor kinderen en volwassene. Stranden en parken zdravnits ine het algemeen ontluiken naar de zwang. De meeste noord in de Krim goed marine strand resideert in de dorp Portovom (10 km noordwaarts van raitsentra Razdolnoe). Eerdere deze plaats heette Sary-bulat (Gold Klinok). Intens vdaiushchayasya in dorre melkovodnaya baai wordt van de noord door de ketting van Lebyazhikh eilanden, en zand van ondiep peretertykh de kinkhoorns van weekdieren, echt, van goudene kleur verdedigd.

  Op 120 km marine kust van de schiereiland Tarkhankut - slechts 30 km handig voor de menigte-toonladder recreatie van de kustlijn, zato dikwijls treffen zeer gezellige en romantische "broekzak" stranden in de monden van kleine onderleggers, op de tijdperken zelfs met de oeroude inktkokeren van zeer smakelijk presnoi water.

  Groot strand presenteert Bakalskaya vlecht, polukoltsom omvattende melkovodnuiu baai – chut noordwaarts met. Steregushchee. Ze progrevaetsya tot toe 17 graden (Met) als vroeg als in de eerst aantallen van Mag, en van 20 Mag, met betrekking tot een jaar durende gegevens, hier vastligt de temperatuur van het water 20 graden, noodzakelijk voor badend van kinderen. Voet bij stuk houdt ze met nauwelijks elk pokholodanii tot toe de Oktober middellang. Waarheid, ongeveer half van de dagen in badend seizoen kan oslozhnyatsya door hoog gegolfd (ine het algemeen tot toe 3 punten). In zodanig dagen zal erbuit Bakalskoe plas hozen, net zo in andere limanakh Noord-west en De bewesten de Krim van de baar hier niet brengt tijdperk door, maar water zeer zoute, zeer hartelijke, de vooringenomenheden van de bodem zwak, ja anders en met betrekking tot knietjes in de dichtslibben kan worden afgegaan.

  Van Bakala door 40 km abrupte kust zee op de dorp Mezhvodnoe opnieuw bevalt ons melkovodnoi door hartelijke baai (heet ze Yarylgachskaya) in obramlenii twee arenaceous peresypei schiftend van haar plassen Panskoe, of Sasyk, en Jarylgach.

  Dan directe kuste obryv rasstupaetsya gering, maar door handige Chernomorskoi baai (ze zovetsya van de titel raitsentra). Stormen in de baai alles behalve niet tijdperk brengt, van en uitstekende dagen voor badend meer, dan in elk plaats van de Krim door.

  Op de duchtig tekeer bewesten de Krim wordt Karajinskaya baai onderkennen. Hier alle gelijke systeem: Baai, peresyp, plas, onderlegger-sukhoreche; En alles, natuurlijk, heet gelijk - Karaja (Kosulya) en leix gezetene Olenevka hernoemde (maar dichtbij naar oorspronkelijk). Van Olenevki op het zuiden kustlijn op het tweetal van de dozijnen kilometers abrupt en leix op de dorp Marino goede stranden bestaan.

  Voorgaand op Tarkhankute jong vakantieoord Hemelsblauw (dichtstbijzijnde ruime gezetene Medvedevo) ontwikkelt van in de west arenaceous peresypi ruime plas Donuzlav. Omyvaiut het zachte golven van Kalamitskogo afgrond - extensief en niet zodanig ondiepte, hoe Karkinitskii.

  Excursies zijn en actieve recreatie. Op met. Portovoe de gebied bewoont van het landschap belang van Lebyazhi eiland internationale betekenis. Lebedi-shipuny arriveren op linku in juni, en lebedi-klikuny winter, gnezdyatsya hier utki, kuliki, tsapli, chaiki, baklany en de menigte van andere types.

  Water op skalistykh kustlijnen Tarkhankuta izdavna bekoort om haar prozrachnostiu de vrijsters van de onderzeeboot foto en videosemki, respectievelijk bejagen en archeologie. Namelijk hier nemen grafische schilderstuken Persoon-amfibie, "Aqualungs op de dag", "Taman", 'De zeeschuimers VAN KHKH eeuw". En op Alley Vozhdei van rond de einden van voormalige Sovjet-unie brengen voor plechtige zatopleniya biustiki, borstbeelden en ongedeeld statui.

  Niet weinig hier en de residuen van bylykh schipbreuken, na een daarvan in 1837 jaar op Tarkhankutskom kaap werd vuurtoren gebouwd. Tegen het het op de kaap Retribution-mrun (Zwarte neus) werd pomeshchichia usadba, nu erin pansionat "Zonne vallei" weerhouden.

  In 3 km noordwaarts van Olenevki Jangulskoe opolznevoe kust verschrikt door de cijfers van verwerende de meeste schilderachtige en bovenste beste silhouet.

  In 4 km naar iugo-naar het oosten van met. Olenevka bewoont kaapse Large Atlesh, bij wie van nature izvayana enorme aarts, en door mensen vydolblena in de afgrond dvukhmarshevaya ladder voor de afstamming om te sprenkelen. Naburige kaapse Small Atlesh interessant skvoznym 100-metrovym tonnelem in izvestnyakovoi dikker. Alle anecdotic objecten van Noordwestene de Krim worden zapovednymi verklaard. Behalve Atlesha en Jangulya, dit verkhove plassen Donuzlav met rijke waterige-bolotnoi begroeiing en varieteit pernatykh, stadsdeel kamenistoi steppe op met. Krasnoselskogo. In de onderlegger Large Kastel (naar de northeast van Jangulya) werden reliktovye kustarnikovye bosschage en beest ischeznuvshei woud-steppes weerhouden.

  Behalve het gebied van het landschap belangen rijke door de vogelstand en okhotnichi ugodia, hier met betrekking tot vrijbrief is gedraagde zich jacht maken op op valdshnepa, kuropatku, wilde dove, wilde utku en andere dich.

  OP Chernomorskogo worden van raskopki Griek poort Kalos-limen (Wonderful Harbor), het plein omstreeks 4 wales (Republikein istoriko-archeologic gebied van het landschap belang Kalos-limen, ul gedraagd. Frunze, 22a, tel. 9-18-67, 9 26 45).

  Archeologic ontdekkingen zijn maakten alles behalve op ieder zdeshnego gezeten - anderhalf dozijn oeroude gorodishch en selishch worden mee alle kustlijn met de interval in 2-4 km gehoosd: Grieks op de zee, en skythian - tegen op het deel van steppe. De meest geweten en interessant voor bezoeken - versterkend Belyaus. Met de bevindingen van archeologists en door dramatichnoi de geschiedenis van deze plaatsen kan zijn kennis maakte met in Chernomorskom istoriko-indigeen studeert museum (ul. Revoluties, 8, tel. 9-20-77).

  Degustatsii en suveniry. Vele inwoners kuste dorpen rekenen ergens toe van vrode gezin aanplakbord-huis met het thuis melk af, uitstekende grostes en vruchten, vooral staan voor de perziken van Olenevki bekend.

  Op obryvov Ruime en Small Atlesha in de herfst van en in de voorjaar respectievelijk afgaat op kantelt naar efal en bonito. Zijn vangst door bijzondere oeroude methode - setepodemnymi door de apparaten van het type van gigantische roosters-rakolovok. Zdeshnimi osetrami anderse "vader bewonderde van de geschiedenis" Gerodot. Ok en de meeste zanyatnye suveniry – draagkruiken met de bodem van de zee, obrosshie rakushkami.  Complementarily op dit thema:

  Kerchenskii schiereiland
  Feodosiya en East Predgore
  Sudaxkii gebied
  Ruimere Alushta
  De kuuroorden van Large Yalta
  Iugo-west
  West kust
  Centrum

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht