Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Centrum

  Simferopol, Rode grotten, Chatyrdag en Angarskii pereval, Belogorsk en Karabi

  Hier zijn weg omlaag alle natuurlijke zones van de Krim:
  Yaila, Predgore, steppe en marine kust, alle belangrijkste rijwegen, alle economische belangstellingen en alle toerist routeert.

  Transport en het steunpunt van de verkaveling. Het belangrijkste deel van toeristen en houdende rust kennis van de Krim begint met Simferopol (omstreeks 370 1000 van inwoners). Maar proskakivaiut het naskoro wetend leix die hier zetelen: Spoorweg halte, 2 luchthaven – Centrale en Fabriek, autobus halte en 3 avtostantsii (Vakantieoord op privokzalnoi stemt af, West – op Sevastopolskoe richting en Naar het oosten – op Feodosiya en Kerch). Voor die, die houdt rust op de kust of in de bergen, door goede toegift zal museumsen, vermaken en sporten aanzien in Simferopol worden. Hier menigte van de tapperijen, van goedkoope kinder turbaz tot toe comfortabele particuliere hotels. De ideale beginneling van thematical traces: Prirodovedcheskikh, historisch, van bemachtigt, extremum en, especial, voor alpene fiets.

  Excursies zijn en actieve recreatie. IN Simferopol houdend rust circus bekoren, 6 tonelen, indigeen museum studeert, artistiek museum en de tentoonstelling hal van de ankylosis kunstenaaren, alsmede stadium "Lokomotiv" met amerikaans voetbal veld en boxerskim de hal van de international hoogte. Het grote aantal van de gedenktekens van de architectuur, culturen en geschiedenissen. Van IV eeuw tot toe onze tijdperk met betrekking tot III eeuw n. E. Op de plaats bestaane Naples Skythian, tentatief, de hoofdstad van pozdneskifskogo toestand. In de tijdperken van Krymskogo khanstva toerbeurt scheen verblijf Kalga-sultana (naslednogo vorst) en gering remeslennyi dorp Ak-mechet (Wit mechet). Het oudste gebouw van de stad - mechet Kebir-jami wordt 1508 jaar ingebouwd. Ze werkelijk wit en niet langgeleden otstroena opnieuw.

  De de Krim affixture naar Russische imperium in 1783 g. Vozvysilo onderlegd na jaar gubernskii centrum welk heet door vorst Potemkinym-tavricheskim Simferopol, stad-sobiratel. Monumenty in de eerbewijs van generaal-anshefa V. M. Dolgorukova en onderkende kapitein A. V. Suvorova op het gebied van tapperij "Oekraine" vermanen van het kamp van Russische troepen op principiele verkeersknooppunt.

  Naar de beginneling 20 eeuwen Simferopol werd het belangrijke centrum van internationale handel met de filialen van meerdere internationale zandplaaten. In het bijzonder anecdoticly tussen hen gebouw van de zandplaat met betrekking tot ul. Bitter 4 (architect N. P. Krasnov).

  Vele hogere scholen wonderbare museumsen hebben, bijvoorbeeld, De zoological museum van Tavricheskogo onderdaan universiteit.

  Simferopol werd plaats menigte-toonladder palomnichestva naar moshcham aartsbisschop Luki (V. F. Voino-yasenetskii). Wonderbare heelmeester, de professor van Krymskogo medische instituut, het van de badplaatsen 1000 strengelde en ziek, in zware tijdperken stalinizma niet vertrekkend en tserkovnogo sluzheniya. Met betrekking tot orthodoxe plechtigheid het is heilig verklaarde in heilige een of anders. Het is nu, na eerst gevallen in Griekenland, voor fantastisch istseleniem af heilig arriveren 1000 gelovend.

  De voorstad van Simferopol zeer schilderachtig en zwermen lesnymi restoranchikami op de rijweg op alle aanwijzing. Door wonderbare vuiligheid wegen en oeroud footpaths het is mogelijk op alpene fiets dobratsya naar de meeste prestigieuze en interessante natuurlijke wijze en historisch dostoprimechatelnostyam.

  Naar het zuiden van Simferopol zeer populaire Rode grotten en grotten plat Chatyrdag: Pilletje, Emine-bair-khosar en andere. Op het plat comfortabele cabines bestaan voor toeristen, en in winterachtige tijdperk werk gornolyzhnye traces met podemnikami en de indienstneming buiten de munitie. Mee de beslechtte straat naar de grotten Chatyrdaga op gewetene kordone Krinichka lesniki volieres voor de beest Krymskogo gebied van het landschap belang: Mannetjesvarkens, reeen en andere. Het is mogelijk voor de voldoening en porybachit op schilderachtige waterplas.

  In 30 km van Simferopol en 12 km van Alushty van Belangrijkste gryadu Krymskikh bergen prorezaet Angarskii pereval (752 m overheen de zeespiegel). Sneeuw hier khorosh voor de wintersport en recreatie van De januari tot toe de Lentemaand beginneling.

  Naar iugo-west van Simferopol in de dorp Chestnut in de lommer van luxueuze chestnut steeg werd usadba Borozdinykh-davydovykh, de dependents van dichter-gusara Denisa Davydova weerhouden. In 1825 jaar hier stopte schrijver en diplomaat En. S. Griboedov. In dit gebied ook commerciele waterplassen bestaan voor rybalki. Onderkende op alle wereld en zdeshnyaya bejagen op valdshnepa.

  Tussen Simferopol en Feodosiya Belogorsk bewoont, en nabij het het onderkende en krasiveishaya White Cliff - Ak-kaya. Hier in de zomer respectievelijk altijd worden archeologic raskopki (dozijnen de cab-rangen van barbaarse persoon en skythian heuvels) gedraagd. In de loopbaan omhoog, op de afgrond plat kan worden versteningen akuli gebit en andere zanyatnye geologisch suveniry gevonden.

  In 1782 g. Vorst G. A. Potemkin geaccepteerd op Witte afgrond van krymskikh baev en murz eed op de trouw van Russische imperium.

  Krymskoe door Predgore opmerkelijk de tuinen en lesnymi bessen, alsmede door ongewoon smakelijk rodnikovoi water. Zdeshnie markten - op de dorpen Rijke, Rodnikovoe, Topolevka - eigentijds genoegen voor putnika.

  Maar Karabi-yaila - de meeste woestijn plaats in de Krim. Kholmistoe plat, voznesennoe door meer dan 1000 versmaaten, useyano karstovymi voronkami en door pronizano het talloze aantal van grotten, inktkokeren en collieries. Grote baffling cijfers herinnerend aan vlinders, vylozheny op het gras izvestnyakovymi door de rotsblokken - maar schilderstuken het is mogelijk raspoznat slechts van het hoogtepunt van de vlucht (en van de ruimte!), En hier is tweede afbeelding naskalnoe, persoon samenstel van bewegende delen controleert van 3 correcte vorm door de wielen, of shesternyami, het, omgekeerd, spryatano in een van grotten. Zelve natuur maakte Karabi hoe geheime posadochnuiu stek. In de jaren van Grote huiselijke oorlog hier was belangrijkste partizanskii vlieghaven.

  Degustatsii en suveniry. IN Simferopol resideert vinodelcheskaya firma" Dionis". In 1853 jaar, tijdens Krymskoi van de oorlog, handelaar eerst gildii Georgii Nikolaevich Khristoforov delgde op Militaire afdeling porokhovye opslagen werkten oeroude shtolnyakh in, pronizyvaiushchikh kalksteen op de honderden van de versmaaten, en stellen handel krymskimi door de wijnen in, incluis iuzhnoberezhnymi, op kapitalist basis met de monding leveringen netwerken in de ruime steden van de imperium.

  Terzijde van de deftige kelders van de wijn weerstaan en op speciale madernykh en kheresnykh stekken. Omdat tijdsduur zonne siyaniya in Simferopol hoger boven, dan in Jalta! Zo als Madera, en kheres, en over het algemeen sterke wijnen "Dionisa" corresponderen de meeste hoge standaarden, maar het "tierigheid" zijn sterk rood vermuty.

  Igor Rusanov  Complementarily op dit thema:

  Kerchenskii schiereiland
  Feodosiya en East Predgore
  Sudaxkii gebied
  Ruimere Alushta
  De kuuroorden van Large Yalta
  Iugo-west
  West kust
  Noord-west

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht