Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  DE KRIM - overvloedige PoluOCtRO. Bejaag, rybalka, eerlijk, groen toerisme

  Rybatskie dorpen – de nieuwe vorm van organiserend van actieve recreatie met de zeer diversified pakket van bedient. De basis van hen, natuurlijk, zaryblennye waterbekkens, waarin deskundigen gedragen zich en podkormku rybei nakomeling, en uurwerk aspectual varieteit. Op de aanmelding naar Simferopol met de noord met betrekking tot rijweg van De moskou en Kiev met betrekking tot adresboek "Rybatskaya dorp" beknibbelen naar schilderachtige waterplas, terzijde van welk zoougolok, gezellig van hout sruby, luxueus Russisch bathhouse (niettemin met van niet traditionele grote grot en zwembad daarbinnen). Whereat prijzen in korchme totaliter schappelijk, typisch voor Simferopol.

  Avtoturistam ik zeer adviseer: Niet dribbelen naar de zee, niet proskakivaite Simferopol. Het is especial, als jullie prodelali ruime weg. Na 40 jaren oud especial, accuraate wijziging klimaticheskikh van de zones of de wachtposten van de ceinturen verplichte tijdperk vergt op de aanpassing. Simferopol met het dit uitdraaien op uitzicht komt boven ideaal, vooral zodanig speciaal gemaakte, puskai en meerdere dreamlike agrestic dampkring.

  IN Bakhchisaraiskom gebied de organisatoren van zodanig handel gemanifesteerde niet alleen vakkennis maar ook humor opgeroepen het complex is een Zwarte stenigingen. Vrolijke adresboeken "Rybalka op Zwarte steniging'en maar meteen oorzaak om film "Brilliantovaya hand" te herdenken, waar toezegging "klev zal zodanig dat klant zal zich vergeten alle op hel" werkelijk werd volbracht. Schijn zodanig adresboeken in de voorstad gezetene Red Poppy. Zodat als zal peshchernykh van de steden Eski-kermen of Mangup, zaglyanite naderen.

  Op de west randgebied van de dorp Oud de Krim bewoont het huis van de jager. Zelfs als jullie zijn onverschillig om te jagen, dit is eenvoudige wonderbare, komfortnoe en romantische plaats voor recreatie en nochlega. Vandaar gedraagt zich schilderachtig gruntovka naar oeroude Armenian mannenklooster Surb-khach en de menigte van prettige lesnykh traces naar Koktebeliu, Echki-dagu en Sudaku.

  Okhotnichi villy in Baidarskoi vallei, doorgaans, geacht en luxueus. Het is niettemin, in huurover schenken en bungalows poproshche. IN Het internet kunnen worden speciale aanplakborden gevonden en vooraf worden of sozvonitsya met de logementhouders afgeschreven. Het is niettemin, niet roeien met de riemen noch voorstellen van de particulieren of firma's op ordenend jacht maken op. Vrijbrief op jacht maken op misschien slechts van de toestand lesookhotnichei organisatie!

  Afhankelijk van seizoen de objecten respectievelijk bejagen kunnen zijn: Krymskii edele ree, kosulya, muflon, wild mannetjesvarken, vos, konijn, fazan, vodoplavaiushchaya dich (utka en andere). In alpene rechkakh en speciale waterplassen wordt forel opgevangen, bestaan ook waterplassen met de spiegel karper en andere ozernymi types.

  Rybalka op marine kust op snast met de kriuchkom niet bijzondere volksplanting vergt. In andere gevallen noodzakelijk om op dichtstbijzijnde spasatelnuiu halte voor de vrijbrief inkoop te gelden. Het is overigens, er kan worden boot gepacht of kater en om hoge-handigheid bijstand te ontvangen. IN De duister en Azovskom zeeen behoorlijk wat marinier delikatesov: Osetr, handvat, kefal, bychok, stavrida, bonito, barabulya, kerchenskaya seld, khamsa en andere types van vissen, en van weekdieren - media en rapana. Op alle types, behalve de voorgaand bestaan seizoense beperkingen of verboden verbonden zich aan zapovednym regime akvatorii.

  Groen toerisme – als het keeten, op welke wijze het formeerde in West Europe, in de Krim, niettegenstaande alle ophef in drukpers met betrekking tot deze beweegreden en periodieke international subsidies, niet privilsya en niet waarschijnlijk elk kansen heeft. IN de Krim als vroeg als sotniu jaren oud de eigene tradities ontwikkelen van de toelating van toeristen in de privesector. Zelfs weten west gidsen die zodanig verkaveling "op de grootmoeder's" en naskolko het bijstere inktkoker en voordelig.

  Hiernaast met de verkrijging putevok en turov, toeristen alle overheen de wereld alles meer dikwijls zal voorkeur naar de inkoop van echte bezittingen in de plaatsen welk het meeste antwoord hun inzichten in aards paradijs geven. IN de Krim in recente jaren zeer actief stadsdelen kopen beneden zastroiku, nedostroi en gerede villy, ellingi, alsmede gebruikelijke agrestic huizen en voorstedelijke bungalows niet alleen burgers van Oekraine maar ook Rusland, van Het polen, van Israel, Duitsland. Met betrekking tot de better half deze voormalige sovjete mensen, maar, willen zeggen, deurposten behoorlijk wat en basisprincipe. Echte bezittingen inkoop niet enkel op de eerste regel van marine kust, waarin ze kost van basnoslovnykh hoeveelheden, sopostavimykh met de meeste prestigieuze gebieden Sredizemnomoria. Ook hoog worden stadsdelen met betrekking tot beide leden van Iuzhnoberezhnogo rijweg erbij krasiveishimi types en natuurlijke wijze vechnozelenoi begroeiing getaxeerd. Raskruchennymi zijn als vroeg als en meerdere abyssal gebieden, tussen hen Baidarskaya vallei tussen Sevastopol en Jalta welk maestroen Krymskoi noemen door Zwitserland. Hier volledige dorp vystroili collaborateurs Moskou merii in het hoofdstuk met Iuriem Luzhkovym. Beminde moskovieten en gering alpene derevushku Zelenogore in 10 km hoger boven luxueuze stranden Marine (Sudaxkii gebied), en anderse eerdere - Generalskoe hoger boven Solnechnogorskogo (Larger Alushta). 10-kilometrovaya de zone van de kust van Bakhchisaraiskogo gebied, alsmede van de canton van bebouwde kom Wetenschappelijk met lagere derevnyami Winderige en Trudoliubovka ook komt op De moskou dachnikov in de mode binnen. Er is in staat natuurlijke wijze, hiernaast omzet, wordt geoefend en commissioning in huurover op elk termen - van het uur tot toe meerdere jaren oud. Mee trolleibusnoi trace alle predgornaya zone was in July The-augustus 2004 jaar als vroeg als zatrebovana beneden de behuizing pachten. Toeristen, vooral arriveerden op de automobielen, selilis en in Upper Kutuzovke, en in Perevalnom.

  IN de Krim wordt De ankylosis assistentie naar landelijk groen toerisme gemaakt en zijnde verschuldigd naar naar hem en internationale bijstand wordt meerdere de etnische centra van groen toerisme gemaakt:

  Kronental (nu van Kolchugino Simferopolskogo gebied) acquaints met de tradities Duits en zwitser kolonistov in de Krim.

  Chernopole (Belogorskii gebied) is blijje actiefs obshchina krymskikh grieken.

  OP White Cliff (Belogorskii gebied) en op met. De asteriated centra van groen toerisme aanbod konnye traces.

  Kosten respectievelijk voeden en bewoning in zodanig centra algemeen zijn bedded in 10-12 dollars per etmaal.

  Met de tradities van de gastvrijheid en door de producten van de vakken krymskikh tatar kan zijn kennis maakte met in de gering, maar zeer interessant ethnographic centrum in de dorp De rijke kloof van Bakhchisaraiskogo gebied. Ruimere toeristische groeperingen arriveren hier slechts op het diner (naar hem precedes wandelweg met betrekking tot alpen chairam – lesnym tuinen, badend in alpene plas en kennis met schilderachtige voorstad), naar en gezinnen worden gesuggereerd mnogodnevnye toerist programmeert, incluis met jagende paarden of alpene fietsen.

  Igor Rusanov  Complementarily op dit thema:

  DE KRIM - van PoluOCtRO GEZONDHEID. Klimaat, de hulpbronnen van recreatie en behandeling
  DE KRIM - van PoluOCtRO SCHATten. Boezem, begroeiing en fauna
  DE KRIM - PoluOCtRO LIEFDE. Cultuur, kunst, grootheden
  DE KRIM - DREAMLIKE PoluOCtRO. Plaatsen kinosemok, aspectual vestigt
  DE KRIM - van PoluOCtRO ONTDEKKINGen. Onderwijs en prikliuchencheskii toerisme
  DE KRIM - van PoluOCtRO VERMaKen. Aakvaparki, boulingi, nachtclubs
  DE KRIM - GASTVRIJE PoluOCtRO. Nationale kookgelegenheid en krymskie bemachtigt
  DE KRIM - PoluOCtRO VERDEDIGT. Pronk en extrim

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht