Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  DE KRIM - DREAMLIKE PoluOCtRO. Plaatsen kinosemok, aspectual vestigt

  Is eenvoudig proezzhaya met betrekking tot een van schilderachtige alpene rijwegen, jullie stopen op arbour en aspectual stek en aanvankelijk akhaete, straks losbranden, en dan herdenken die dit zag in de filmkunst. In de filmkunst pro Afrika of Noordpoolgebied, pro kovboev of inoplanetyan. Dit kon geest-relaas van of echte khronika historische evenementen zijn. Poosje waarin zij voorkwamen, om dit los te branden als vroeg als het is onmogelijk. Zato in de Krim om mogelijk allemaal los te branden.

  In 1908 jaar (voor 5 jaren oud tot toe verschijning eerst studii in Hollywood) in Jalta als vroeg als brandden peizazhnye films Fransen firma bratev Pate, en in 1911 jaar En los. Khanzhonkov fundeerde eerst kinofabriku. In 1918 Iosifs Ermolev begin op Pate maakte afdeling Moskou kinofabriki. Daaruit keer tot toe 40 semochnykh groeperingen per annum (incluis van Engeland, USA, Zwede) werk in de verschillende einden van de schiereiland doende prairies en taigu, wildernissen en jungli, marsianskie kanalen en zelfs arctisch torosy.

  Kaap Tarkhankut op de noordwestene kust van de Krim werd kolybeliu sovjete daivinga, dalingen met aqualung. Machtige lichtgevende toeloop pronizyvaet louter marinier tolshchu op de dozijnen versmaaten. "Aqualungs op de dag" en Persoon-amfibie momentalno en eens voor alle stalen kultovymi door de films.

  Perekop alles behalve twee 1000 jaren oud was belangrijkste slagboom in de oorlogen voor de Krim, en in de film 'Geadbe "wacht twee kameraad" kan worden gezien echte eerst razvedyvatelnye de onderzoeken ervan positioneert van the times van Burgerlijke oorlog.

  Stad-gera Sevastopol is een trotse oude leeftijd van werpen op ijzer vuurmonden en dremliushchaya moshch krylatykh van de raketen is ongedeeld pokoryaet. Ok en krasavtsy schip ...

  Eerst Russische film "Krymskaya oorlog" was gereed voor 1911 jaar. Erin anders hadden tijd worden bravye sedye dedulki in radiant kruisen - de helden van de Defensie 1854-1856 jaren afgedaan. Eersteklas verstreek in Livadiiskom paleis voor imperatorskoi surname en hun gasten.

  De voorstad van Sevastopol wonderbaar door de natuur, en anders en pustynnostiu. Op een van zdeshnikh stranden deden "Geest-relaas omstreeks tsare Saltane", op andere – "Adventure Buratino af. En anders: "Allegro met het vuur", "Eerst slaan Jeki Chana".

  Bas Laspi naam krymskoi door Afrika wegens dorre verhite zomer. Reliktovye mozhzhevelovye wouden stammen met betrekking tot stenig khaosam naar de zelve zee af, zuiveren en doorzichtig. "Geheime stad" merkt deze plaatsen vovse niet door kinder vakantieoord, en eerder jongensachtig paradijs - met de avonturen en gevaren.

  Bebouwde kom stelen Katsiveli --werk argent constructie vrode lokatora alle ineens gemaakt in de film 'van Geheime ijzer deur" bovenste beste nastroi open. Ok en de kerker van de wereldzee diepte - taki ja!, Shtormovoi het zwembad van Marinier gidrofizicheskogo spannen. Berg Kat uitstekend de landschap aanvulde van land stond van de begeertes malchishki-goochelaar door.

  Simeiz met de prachtige villami en de fantastische afgronden van de meeste otpetykh abstractionists oorzaak om landschappen af te schilderen. Een van het best aspectual punten van de Krim – afgrond Diva onderkende wat nekii plaatselijke jongen sprong erbij voor Tsygana van Onvatbaare wrekers in 'De kroon van Russische imperium".

  Alupka - zdeshnii paleis pilaar Vorontsova, niet voorstelbaar, onduldbaare, de onwerkelijke verwardheid van Naar het oosten en West. Dit hetzij van niet geest-relaas? Meer precies alle geest-relaasen, waarin handeling verrijst in de paleisen en kastelen, kan worden hier afgedaan.

  Paryashchee hoog overheen Iuzhnoberezhem plat Ai-petri in de winter respectievelijk totaliter loopt voor polaire wildernissen terug, en in de zomer van voor de alpene wildernissen van De afghanistan of nekikh andere landen, waar goede jongens leveren met slechte een of anders. De argent gebieden van militair observatory op Bedene-kyr gelaten overdracht gevechten voor de rechtvaardigheid in elk punt van het sterrenstelsel en in skol ugodno bovenste beste toekomst.

  Jalta - niet duidelijk waarom herdenken palmen in de sneeuw en over het algemeen eigenaardige koude en wrede Jalta van de film "Assa". Maar alle gelijke knapheid. Die alles verontschuldigen ...

  Ze zodanig helder en zodanig verschillend die af te doen het is mogelijk iets: "Divfen in de wet", "Jonkvrouw met doggy", "Mirazh", "Eerst slaan Jeki Chana", "Finist expliciet sokol", "Dit zoete woord disengagement", "Undina".

  Nikitskaya rasselina - zeer klein, maar ongewoon "wilde" schilderachtige kloof in de wasem van de honderden van de versmaaten van trolleibusnoi trace hoger boven Nikity. Iedere ommezwaai rasseliny stelt nieuwe landschappen open, zodat in de onderzoek zonder de moeilijkheid om de begoocheling van zelfs een jaar durende tournee, hoe bijvoorbeeld, in 'De kinderen van de kapitein van De subsidie" te maken. Ok en grote skazochnik Alexandr Rou over het algemeen ontwikkelde hier mirakels.

  Artek - de belangrijkste basis van de onderzoeken - de haven van artekovskogo jacht-club, en belangrijkste landschap - afgronden-ostrovki Adalary en Aiu-dag (Staan-berg) door. "De kinderen van de kapitein van Gunnen", "Odisseya kapitein Blada", 'van Het hart 3".

  Berg Demerji - op zijn helling krasuetsya die de meest stenig, waarover "Caucasian plennitsa" zong pro beren. Fortess Funa op de berg basis heeft elk in het bijzonder aanneembaar alpen-extremum type: "Hart 3" en 'De avonturen van koninklijke handboogschutter Sharpa".

  Simferopol erbij zoet, in de afmeting flodderig en in de afmeting door romantische stijl "Zuiden provinciale" 19 eeuwen en door vormloos naar het oosten planning 15 eeuwen langgeleden wordt door uitstekende stek voor de aanpassing Russische klassiekers (tenminste "Gubernskogo steden Met erkennen." Met betrekking tot Chekhovu of "Twee kameraad" met betrekking tot Voinovichu).

  Bakhchisarai - Khanskii paleis, natuurlijk, gehade wacht de onderzoek plaats voor "Roxolany", novogodnego miuzikla Ali-'baba en 40 diev'en en anderen naar het oosten-garemnykh geschiedenissen. En hier is van predmeste khanskoi hoofdstad Salachik (Starosele) werd Spaanse alpene stad in de Engelse reeks De avontuur van koninklijke handboogschutter Sharpa". Grandioznaya ladder, vyrublennaya juist op de afgrond van peshchernogo Uspenskogo mannenklooster, navechno liep volk-overlevering exkursovodov op welke wijze Ladder Gamleta binnen.

  En chut hoger boven op het plat, in peshchernom stad Chufut-calais brandde wanneer die logovo afschuwelijke chileen dief Khoakina Murety los. Is mogelijk, het eenvoudig tvloeide naar het voorbeeld van dieven van Russische geest-relaas "Finist expliciet sokol" voor. In 2001 jaar amerikanen hier deden film-fentazi "Wreedaard" af.

  Ak-kaya - dit melovaya preriya alle sovjet vesternov: "Vozhd krasnokozhikh", 'Wordt gewapend en zeer gevaarlijke", "Passagier zonder het hoofd", "Koningen en kool", "Lobo", "Mirazh", 'Mustang INOKHODETS, "Persoon van de boulevard van Kapucijnen"

  Nieuw Ontsteken - wanneer hier werd film "3+2" afgedaan, op de acteurs van jongens gelijk speciaal ausvaisy op hebben zich khozhdeniya in shortakh met betrekking tot bebouwde kom. Voor zodanig volnosti dan, op het begin 60, tyagali in de militie. "De zeeschuimers VAN KHKH eeuw", "Louter zeil", 'Het eiland van de schat'ten" en andere moryatskie geschiedenissen gevonden op wonderbare kaap Kapchik de beste belichaming. En dramatizm "Anny Kareninoi" benadrukte contrasten en de tegenstellingen van verschrikkelijke afgronden, van zachte baaien en onvoorspelbaar prikhotlivosti tropinok.

  Sudak - op de muren zdeshnei genuezskoi fortess werden 'Het eiland van de schat'ten", "Louter zeil", "Rus voornaamst" afgedaan.

  Feodosiya - namelijk op zdeshnii spoorwegstation terechtgekomene helden "Sportloto-82' verblijvende later Karadagskoi biostantsii en nakrutivshie onwaarschijnlijke izvivy alpene footpath en komiek zweren in zijn voorstad samen. Koktebel en Bedaard baai werd de menigte arena vesternov.

  Kerch – is aanzienlijke om en onderhoudende kurezov nadelali onderzoeken batalnoi epopei "Stalingrad" te ruisen, wanneer de stad lucht bezwangerde bommenwerpers met svastikoi, en in de winkels op obedennyi pauze waren ongedeeld polchishcha butaforskikh "fashistov". De te gronde richt van de pre-oorlog winkels van de fabriek door hem. Voikova en nu anderse aanblik grandiozno. Ok en nieuwe batalistov wachten niet langgeleden rassekrechennye fortesses Eni-calais en Kerchenskaya met fortifikatsionnymi de constructies 18-20 eeuwen.

  Igor Rusanov  Complementarily op dit thema:

  DE KRIM - van PoluOCtRO GEZONDHEID. Klimaat, de hulpbronnen van recreatie en behandeling
  DE KRIM - van PoluOCtRO SCHATten. Boezem, begroeiing en fauna
  DE KRIM - overvloedige PoluOCtRO. Bejaag, rybalka, eerlijk, groen toerisme
  DE KRIM - PoluOCtRO LIEFDE. Cultuur, kunst, grootheden
  DE KRIM - van PoluOCtRO ONTDEKKINGen. Onderwijs en prikliuchencheskii toerisme
  DE KRIM - van PoluOCtRO VERMaKen. Aakvaparki, boulingi, nachtclubs
  DE KRIM - GASTVRIJE PoluOCtRO. Nationale kookgelegenheid en krymskie bemachtigt
  DE KRIM - PoluOCtRO VERDEDIGT. Pronk en extrim

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht