Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing








 •  

  DE KRIM - van PoluOCtRO ONTDEKKINGen. Onderwijs en prikliuchencheskii toerisme

  "Simferopolskaya gorushka vaststelde alle nadere leven" wassen, schreef omstreeks de puberteit van Alexandr Fersman – otkryvatel bogateishikh commerciele borgsommen met betrekking tot alle Sovjet-unie. Natuur en geschiedenis in de Krim slovno zelve nodigen toe cognition belonende iedere strev zrimymi door de vruchten uit, zal dat opening van nieuw mineraal of kleine planeet, de beschrijving van het nieuwe type van vlinder of selektsiya nieuw merk vinograda.

  Voor onderwijs toerisme de Krim heeft de meest ruimer in CIS de varieteit van de museumsen en wetenschappelijke centra. Studenten en vooruitgingen starsheklassnikov van verschillende landen accepteren steunpunt geologische, ecologische en zelfs artistieke praktische werker. Het is bijvoorbeeld, de basis van De moskou universiteit wordt in Bakhchisaraiskom gebied anders in 1920 jaren gemaakt en eigenen rijke geologische en archeologic museumsen, de unieke collectie van airial foto's, en het gebied van de uitoefening is de meest gestudeerd in de wereld met betrekking tot het deel van geologie, mineralogii, tektoniki en de speciale excursie accepteerde van Wereldwijd geologisch congres. IN Alupke izdavna verstrijken uitoefening de studenten van Petersburg artistieke instituut door hem. I. E. Repina.

  Mogelijkheden naar de kennis maken met van de natuurlijke wijze unikumami de Krim en alle wereld nu zeer rijke en toe verruimen naar – "natie schijnt prettig", hoe werd in een film gesproken. De particuliere initiatief van mensen "niet van de wereld sego", alle leven posvyativshikh kozyavkam, bukashkam, naar skotinkam en stamperen-tychinkam veroorzaakt nu alle groeiende monetaire toeloop en bewondering op het deel van toeristen.

  Maar natuurlijke wijze, in de Krim in de omstandigheden van de vrijje markt rastsveli en klassieke vestigingen gemaakt in koshmarnom tsarskom regime en zelfs meer koshmarnom sovjet.

  Wij willen beginnen met de hoofdsteden van de Krim. Tavricheskii nationale universiteit bekendstaat voor door unieke boekerij raritetov zamelde van de paleisen van het patriciaat tijdens burgerlijke oorlog in. Erin wordt een van de beste Zoological museumsen van land – de trots ervan collectie marinier beest gemaakt, vissen en weekdieren brachten van internationale expedities, alsmede droegen door talrijke studenten-zaochnikami die rechtbanken voer in zagranku uit. Om te worden de kapiteins van de verwijderd zeil leix seaworthy uchilishche in de achtergrond, zij studeerden in Simferopol. Ok en natuurlijke wijze, vele crediteren vindingen zij wonnen voor de exotische vissen van de keerkring. Twee hal zijn gewijd aan door de insect, met betrekking tot rijkdom welk de Krim weinig naar welk komt.

  Nu was Tavricheskii onderdaan universiteit anders en in ernstig bezet door de Plantkundige tuinen, echt, met luisterrijke geschiedenis, milovidnymi landschappen en de wonderbare collectie van planten. Universitaire eigenen ook erop houden basis praktische werker op de dorp Krasnolese op otrogakh selectie Chatyr-dag na.

  Krymskii agrouniversitet en andere landbouwkundige hogere scholen worden door zaakkundige beplantingen, plodovymi pitomnikami, teplichnymi door de dorpen bevoorraden. EN Krymskii medische universiteit erop houdt tamelijk aanstootgevende collectie in het anatomische toneel van – innerlijke deformatie na, genetische onregelmatigheden en anderen hartstochten welk noodzakelijk om niet enkel medikam naar te weten maar ook over het algemeen mensen zamelden om gezin in en gezonde nageslacht te hebben.

  IN Simferopol, in Het stuk park langgeleden Zoougolok bewoont, en door de toerbeurt van Ugolok geest-relaasen Pushkina. Zodat als jullie met kinderen houden rust in Nikolaevke of waar-die anders op De west kust, door alle middelen sezdite in de de hoofdstad in het Krim.

  Mee de straat van Simferopol op de grot Chatyrdaga, op met. Pilletje niet langgeleden geopend De zoological tuin van de vogelstand.

  IN Alushte Krymskii natuurlijke wijze gebied van het landschap belang bevalt toeristen door Het museum van de natuur en Dendrozooparkom, hier wordt de natuur slechts van de Krim, niettemin, ze zelve met betrekking tot zichzelf zeer rijke gepresenteerd. In de zelve stad meerdere aquaria, de meest waardig van hen – in Het centrum van kinder kunst. Zapadnee Alushty in Partenite zeer populaire Alushtinskii delfinarii.

  Jalta bekendstaat voor Nikitskim door plantkundige tuinen welk inzamelt, behalve Bovenste park en Cactaceous hothouse, te openen voor de excursies (betaald, natuurlijk) van anders twee park – Lagere en Montedor.

  Nikitskii plantkundige tuinen is ideale plaats voor studencheskikh van en academische wetenschappelijke congressen met betrekking tot ecologie, naar de natuurlijke wijze en agronomical beta's.

  Zonder de twijfel khorosh Yaltinskii zoological tuinieren "Geest"-relaas' welk rechtvaardige naam door de "planeet van zachte beest'en, zij werden wenden hereto die hen niet enkel fotograferen maar ook liefkozen, en ugoshchaiut speciaal gekocht op het kasgeld afdeling ugoshcheniyami – strikt met betrekking tot beta.

  Naar het seizoen 2005 jaar op vyezda naar Livadii de ruime Toneel stelt van marine beesten met drie scenes open. Dolfijnen gekomen voorwaarts ook en in het zwembad van de kuuroord "Gurzufskii". En jakkerende alle "Undina" met de liubimchikom werd in delfinarii hotels "Jalta" afgedaan.

  De controle van Karadagskogo gebied van hovenieren belang in p. Vakantieoord (Feodosiya) erop houdt uitstekende Delfinariem, waar behalve de dolfijnen gekomene voorwaarts ook marinier kotiki na. Door de toerbeurt meerdere de tentoonstellingen van exotische slangen en reptils, en alle die omcirkelt wonderbaar oeroud dendropark.

  Kerch tussen de deskundigen de langgeleden geweten door Marine museum van "AzXerRyba" controleren.

  Sevastopol erbij hogere scholen en onderzoek centra – leider bekenden in het veld marine ecologie, van de onderzeeboot technologie en marine onderzoeken. Elk meer alle geweten een van oudst in de wereld Het aquarium van de instituut van De biologie van het zuiden zeeen (wordt agadic Miklukho-maklaem en prof. gevonden Kovalevskim). Delfinarii bevindt zich juist op de benedenstad, en Het toneel van marine beesten in Kazachei baai – waarbinnen de sovjete tijdperken van de 1000 van de dolfijnen en marinier kotikov getreind naar marine terrorisme.

  Behalve alle dit met betrekking tot de Krim kochuet het grote aantal van brodyachikh de tentoonstellingen van exotische reptils, slang en amfibisch, insecten, van de aquaria met de indigeen en exotisch obitatelyami.

  Parkeert de-gedenktekens van sadovo-parkovogo kunst 19 eeuwen in de Krim 25, in de tal van hen, als in goede plantkundige gardenses, alle anecdotic bomen, bosje en liany worden met tablichkami ondergebracht. Tussen de parken gemaakt niet langgeleden ook bestaan wonderbaar – bijvoorbeeld, in sanatoriums "Alushtinskii".

  De Krim als daarvoor ontwikkelt ruimte onderzoeken konfijtende de wetenschappelijke eenheid van leidinggevende centra van Rusland. Het is allereerst, in p. Wetenschappelijke, waar werken grootst in Europa verrekijker, en de openingen van nieuwe planeeten worden op de toeloop ingestellen, zodat rijkelui zelfs kunnen ons in vselenskom toonladder vereeuwigen. Simferopolskoe de samenleving van de amateurs van de sterrenkunde gebouwd anders in 1960 jaren amateur observatory. En expeditie in de augustus, wanneer doorreis de ceintuur van de asteroiden veroorzaakt menigte-toonladder "zvezdopad", verstrijken op de zee, algemeen op Karadagskom gebied van het landschap belang. Zelfs scholen-jongens hebben mogelijkheid om de openingen van hemels phenomena in wereldwijde catalogien te registreren!

  De museumsen (ruimte, marine, indigeen bestuderingen), bogateishie parkovye ensembles en wetenschappelijk kruzhki heeft Internationaal Artek centreren, geweten door thematical wijzigingen met betrekking tot ecologie, bij wie deel maken van de 1000 van kinderen van de dozijnen de landen van de wereld uit. De zeer populaire internationale competities van de onderwijskundigen, waar jonge docenten en vozhatye eigentijds authorial programma's van in het veld school en vneshkolnogo onderrichting en opvoeding. Nu Artek wezenlijk de hoogte brengt van het comfort op en de computer garanderen van de kampen voor jaar-om het werk.

  Op de vakantiedag wikkelen het werk talrijk traineeship met betrekking tot de bestuderingen van vreemde talen (bijvoorbeeld, programma" Engels klu" in Alushte), van de computertechnieken, lettere, van de sporten handigheid af.

  Prikliuchencheskii toerisme wordt op de naar waarheid fantastische varieteit van de natuur en de geschiedenissen van de Krim naar en huidige ontwikkeling (daiving gevonden, rijden jippov, skalolazanie, alpene fiets), alsmede van traditionele romantische waardes, van vrode verkhovoi karen.

  Skauting in de Krim de samen met eerst fatsoenlijke padvinder scheen van Rusland – tsesarevichem Alexeem. Het is mogelijk ingetogen en klein zeggen, van dat beste plaats voor rebyachikh van de wedstrijden in het geheim-dienst agenten, indeitsev, kovboev, tarzanov, robinzonov en anderen, dan de Krim, is ongedeeld bestaat niet. Voor alle kinder moties verbonden aan leven op de natuur, de Krim van het begin van 90 jaren is de internationale basis van de toebereiding van leiders. IN Gurzufe De regionale bureau bewoont van Wereldwijde skautskogo motie volgens landen CIS, naar De afghanistan en Mongolie. IN Jalta is bereid hoofdkwartier houdt het-appartement van de padvinders van Oekraine. In alle seizoenen, op de vakantiedag en vieringen wordt massa van palatochnykh kampen, van de campagnes, van de wedstrijden, van de competities en ecologische handelingen gedraagd. Op De mei jembori (slet) in urochishche Su-uchkhan zamelen dozijnen afdelingen van meerdere landen in.

  In De juli-augustus jaarlijks verstrijken een en een half-twee dozijn archeologic expedities van Rusland, meerdere Oekrains, alsmede en international. In de meerderheid van van hen participeren studenten, en in de velen en-jongens scholen. Groot gedeelte expedities werk nabij de zeeen - op Tarkhankutskom schiereiland (Kalos-limen en andere oeroude volksplantingen), op Yevpatoriya (Kerkinitida), op Kerchenskom schiereiland (Tiritaka, Nimfei en andere volksplantingen). Maar niet kleiner interessant en in Predgore. Het is er, waarheid, ook overal waterbekkens bestaan voor badend. Kinder groeperingen iedere week van het een-tweetje dag gedrag op historische excursies, zodat combine en lichamelijke rekeningen, en avonturen, en ontdekkingen, en recreatie.

  Igor Rusanov



  Complementarily op dit thema:

  DE KRIM - van PoluOCtRO GEZONDHEID. Klimaat, de hulpbronnen van recreatie en behandeling
  DE KRIM - van PoluOCtRO SCHATten. Boezem, begroeiing en fauna
  DE KRIM - overvloedige PoluOCtRO. Bejaag, rybalka, eerlijk, groen toerisme
  DE KRIM - PoluOCtRO LIEFDE. Cultuur, kunst, grootheden
  DE KRIM - DREAMLIKE PoluOCtRO. Plaatsen kinosemok, aspectual vestigt
  DE KRIM - van PoluOCtRO VERMaKen. Aakvaparki, boulingi, nachtclubs
  DE KRIM - GASTVRIJE PoluOCtRO. Nationale kookgelegenheid en krymskie bemachtigt
  DE KRIM - PoluOCtRO VERDEDIGT. Pronk en extrim

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht