Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  DE KRIM - PoluOCtRO VERDEDIGT. Pronk en extrim

  De natuur van de Krim mogucha, maar minzaam en altijd hoe biedt aan eraan denken om en naar admeasure de begeerlijke graad van de gewaagdheid of de hoogte van lichamelijke rekening aan. Dit exclusief bijstere inktkoker voor de toebereiding van jeugdige atleten en ottachivaniya pronkt handigheid. Poosje naar traditionele sporten en toerist typt alsmaar groeit alles stijlvol en eigenaardig.

  De Krim izdavna was basis voor de toebereiding van de atleten van alle Sovjet-unie naar Olympische wedstrijden. Alushtinskaya basis "Spartak", Yaltinskaya "Vanguard", Internationaal Artek centreren, jacht-klaveren in Sevastopol, Yevpatoriya verschaffen en nu uitstekende mogelijkheden voor de trainingen en de recreatie van atleten: Legkoatletov, bicyclers, futbolistov, en natuurlijk, voor diverse types parusnogo en inen het water levend, daivinga. Worden gedraagd en competities met betrekking tot onderzeeboot orientirovaniiu en fotografirovaniiu.

  Voor chempionatov wereld met betrekking tot schaak en teugen, zoals, betekenis de dampkring heeft van algemene sereniteit en amiability. Chempionaty wereld worden gedraagd alsmede te pronkt balnym dansen - in de tapperij "Jalta". In andere toeristische complexen – in Yevpatoriya, Nikolaevke, Alushte, Partenite, Sudake ook gedragen zich competities lenende en uitstekende mogelijkheden voor recreatie.

  Internationaal centreren Artek gedragingen volledige gespecialiseerde wijziging met betrekking tot sporten balnym dansen, en deze meerdere duizend deelnemers. Zelfde wijziging in Arteke is gewijd aan en klassiek ballet.

  Populaire en estradnye dansen ook in de eerbewijs op diversified kinder festiviteiten - "OP Zwarte zee" in kinder kamp "Kastel" (Alushta) en "Dansend dolphing in Shchelkino.

  In ruimere tapperijen en turbazakh de hallen bestaan van de training simulatoren en geregeld bezoeken dorpen van de training simulatoren in de parken. Zij succesrijk worden door de diverse types van manuele behandeling, Finse taal saunoi, door Russische en Turkse bathhouse aangevullen. Het is begeleidend, nichto met betrekking tot de ontspannende uitwerking en gidromassazhu worden met badend in de zee niet vergeleken.

  In de zomer van de klaveren van de strijd lettere en naar het oosten geestelijke doctrines van vele landen oefenen zich in de bergen - tussen zuivere natuur, nabij heilig van de ancientness van de plaatsen, geweten door de inexplicably machtig energetics. Het is bijvoorbeeld, plat Chatyrdaga, de voorstad van Rode grotten, Mangup, basen Laspi, het park van Het centrum van kinder kunst in Alushte, Karabakh.

  Volop romantische te gronde richten en rijke militaire geschiedenis trekken tot de Krim van de amateurs van rolevykh wedstrijden en historisch fekhtovaniya aan. IN Sudaxkoi genuezskoi fortess in de juli verloven ruim internationaal turnir met betrekking tot historische fekhtovaniiu, beeldspraak dan worden alle opbrengst alle Augustus beslecht.

  In peintbol kan alles gewillig bespelen. De organisatoren van ludieke groeperingen algemeen kunnen worden op de waterkeringen gezien. International turnir "Kubok Zwarte zee" wordt in Alushte in de februari gedraagd.

  Alpininizm erin klassieker typen met eeuwige ijsje en razryazhennym lucht vysokogoria is niet mogelijk, van zato ideaal voorwaarde voor skalolazaniya - amateur en sporten. In de herfst van op de afgronden op bebouwde kom Foros algemeen worden van chempionaty Moskou met betrekking tot skalolazaniiu gedraagd. Geweten skalodromy worden met de vergoeding voor de international vereisten en met de deelname van de wereld sterren, bijvoorbeeld, Fransen bergbeklimmers toegerust. Deze Nikitskaya rasselina nabij Jalta, berg Sokol op Sudaka, Petrovskie afgronden op Simferopol.

  Speleoturizm in de Krim voornamelijk werd niet enkel met de sport maar ook met de onderzoek en ontwerp gekoppeld. Ontdekkingen continueren en nu. Sporten competities voor kinderen worden op het plat Chatyrdaga, en voor volwassene op Karabi gedraagd. IN Akmonaiskikh kamenolomnyakh competities verstrijken met betrekking tot ondergrondse orientirovaniiu. Allemaal speleotsentry zal speciale campagnes regelen voor sifony - zalitye door het water galerei welk moet in aqualungs ondervangen.

  De indienstneming buiten alpene fietsen, van bantam auto's met bestuurders van en verkhovykh paarden wordt Sevastopol, naar Jalta, Alushte, Simferopol, Bakhchisarai, Sudake, Feodosiya, Shchelkino geregeld binnen.

  Competities voor kinderen en jongeling worden praktisch het hele jaar gedraagd. Ruime internationale competities van – in de mei en tegen het eind September in Alushte.

  Extrim-wedstrijden: Skeitbording, aggressivnye roliki, triukovoe jagende fietsen VMKH, breik-dans, graffiti en anderen ontwikkeelden zich in de steden. Stek voor jagende rolikovykh konkakh, triala en anderen wordt toegerust in Yevpatoriya (parkeren Frunze) en Simferopol (Spelen park). IN Jalta worden ruimere internationale competities met betrekking tot breiku gedraagd. Serieus khip-khopovaya leven burlit in de zomer van in Simeize en Yevpatoriya. En hier is in Sevastopol traditioneel sterkere rok-klaveren, metaal, pank en anderen gitaristika.

  Moderne bouling-centra met complete computer toerusting niet langgeleden scheen in Jalta ("Zomer" in Primorskom park en in gezellig centrum van de tapperij "Oreanda"), in Alushte (waterkering Professorial ugolka), in Simferopol op de plaatsen van Kuibyshev. Billiard (Russische en Amerikaan) bestaan praktisch overal van de waterkeringen van de kuuroorden tot toe cafe in alpene dorpen. Sporten turniry worden in Jalta, Simferopol en Alushte gedraagd. Kosten van het uur van de wedstrijd of lede de meest hoog op de waterkeringen van en tijdperk in twee beneden in residentiele buurt eenheden.

  Paraplanerizm, parashiutnyi sport en gemakkelijk vliegtuig in hun moderne Russisch en Oekrains type werden op de mistroostigheid Klimenteva (Uzun-syrt) in Koktebele geweten bevallen van als Planerskoe. Rechter binnen de mistroostigheid bewoont Museum planerizma. Voor het zomerseizoen worden meerdere internationale competities en festiviteiten gedraagd. Gewetene ook wonderbare mogelijkheden plat Ai-petri, chut poproshche deltadromy beneden Simferopol. Sterk aerokluby bestaan in Simferopol, Sevastopol, Jankoe.


  Alushtinskii akvapark "Almondy bosschage"

  Wordt gebouwd om 2004 g te kruiden. Op de waterkering Professorial ugolka. Voor het eerst op Oekraine gezellig complex met geavanceerde waterige aantrekkingen sluit in ons ook comfortabele tapperij en restaurant in. Terzijde van polutora dozijnen gorok losse ludieke dorp bestaan voor kleine kinderen, alsmede roomy zwembad met waterfall. Bewondering publiki jaagt en groot jakuzi.

  In de constructie-architectonic plan dit monolitnaya constructie van bepantseerde beton verschilt bijzonder seismoustoichivostiu en opmerkelijk vpisana in natuurlijke omgeving. Het transport eenvoud maakt duidelijk akvapark gemakkelijk van de toegang zelfs voor de reizen op de opbrengst van de meest van de steden van Oekraine. Besta en speciaal marshrutki van Jalta.


  Akvapark "Blauwe afgrond" in Simeize

  Tussen bebouwde komen Simeiz en Katsiveli (Larger Yalta) westwaarts van de berg Kat in urochishche Blauwe afgrond van 2001 jaar wetten voorop in de Krim ruim akvapark met de menigte gorok, van de zwembaden, van fontanov en aantrekkingen. Houdend rust gedrag er ine het algemeen alle dag – voor recreatie, respectievelijk voeden en vermaken bestaan alles noodzakelijk. Complex uitstekend vpisan in omringend landschap met het punt afgronden en reliktovymi vechnozelenymi bosschages. Op de bodem – kunstmatige graviino-galechnye en natuurlijke wijze glybovye stranden met zeer zuiver waterhoudend. Overheen hen verzaakt gigantische witte "tarelka" lokatora en andere zo fantastische constructies van de filiaal Krymskoi astrophysical observatory in Katsiveli. Hier zijn maakte van waarde ontdekking in de sovjete onderzoeken van de ruimte. En fantastische films ('Geheime ijzer deur') Werden afgedaan. Terzijde van de handelswaar cab-rang voor die, die arriveert op de automobielen en autobussen, bestaan en reisovyi transport van Jalta en Sevastopol.


  Akvapark "Waterige wereld" in Sudake

  Akvapark wordt opengesteld om 2003 g te kruiden. In de naar het oosten deel van stad, hieromtrent van de zee. Omvatt anderhalf dozijn diverse gorok, van de spiraalen, fontanov, van de zwembaden, cafe van en anderen vermaken. Terzijde van waterige genoegens op alle dag, hier worden beslecht avond tantsevalnye programma's met de deelname van nodigden grootheden uit. Van ander akvaparkov verschilt door de uitgebreidheid en afwezigheid perepadov in relefe. Maar voor de amateurs van alpene wandelwegen – door een aantal wonderbare kaap Alchak met deftige Eolovoi arfoi (skvoznym grotom). Handig podezdy, parkeer. Is ongedeeld dobratsya en peshkom van De waterkering of stedelijk centrum.

  Naar het seizoen 2005 jaar worden gebouwd recipierend centra met akvaparkami in Kust (op Saxkoi peresypi) en in Khrustalnoi de baai van Sevastopol. Waterige gorki, batuty en andere waterige aantrekkingen bestaan op alle populaire stranden.

  Igor Rusanov  Complementarily op dit thema:

  DE KRIM - van PoluOCtRO GEZONDHEID. Klimaat, de hulpbronnen van recreatie en behandeling
  DE KRIM - van PoluOCtRO SCHATten. Boezem, begroeiing en fauna
  DE KRIM - overvloedige PoluOCtRO. Bejaag, rybalka, eerlijk, groen toerisme
  DE KRIM - PoluOCtRO LIEFDE. Cultuur, kunst, grootheden
  DE KRIM - DREAMLIKE PoluOCtRO. Plaatsen kinosemok, aspectual stekken
  DE KRIM - van PoluOCtRO ONTDEKKINGen. Onderwijs en prikliuchencheskii toerisme
  DE KRIM - van PoluOCtRO VERMaKen. Aakvaparki, boulingi, nachtclubs
  DE KRIM - GASTVRIJE PoluOCtRO. Nationale kookgelegenheid en krymskie bemachtigt

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht