Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Visa, douane, zekerheid

  De overtocht van de landsgrens is mogelijk voor vreemden op het terrein van het visum en paspoort, visum misschien regelde binnen De consulaire zetel MEAD van Oekraine in de luchthaven 'van Central" Simferopol. Voor de burgers van de toestanden, waarmee door Oekraine gaan ondertekenden overeenkomsten over wederzijdse bezvizovykh reizen met betrekking tot paspoort en invitatie. Met de vele voormalige republieken van De sovjet-unie worden overeenkomsten ondertekend. Veeleisende maar paspoort of document, het ter vervanging.

  Pasklare controle. Valuta vvozitsya en door vyvozitsya elk personen ongeacht mondig. Aurally (zonder zapolneniya Bill van de aanmelding) deklariruiutsya hoeveelheden in elk valuta, tot toe gelijkwaardig 1000 euro. Hoeveelheid tot toe gelijkwaardig 10 000, of cheques tot toe 50 000 euro deklariruiutsya schriftelijk van staande documenten op het dit wordt, op vvoz en vyvoz ruimere hoeveelheden de noodzakelijke speciale volksplanting van The national zandplaat van Oekraine niet genodigd hebben.

  Persoonlijk jewellery door alle middelen deklariruiutsya, camera's of videokamery - met betrekking tot de begeerte van de toerist.

  Tijdelijk (tot toe 2 maanden) van vvoz automobielen voor toeristen wordt in uplate van pasklare bedragen zonder de voldoening van andere dues geautoriseerd.

  Vyvoz zonder dues suvenirov en over het algemeen onderwerpt, niet wezen handelsartikel lede, is mogelijk, als hun waarde overtreft in niet hoeveelheid gelijkwaardig 100 000 euro. Op vyvoz kunststuken de noodzakelijke volksplanting van Het ministerie van cultuur, op suveniry - tamelijk van de cheque van winkelen of artistieke zaal.

  Alcohol vvozitsya zonder het certificaat van herkomsten in de boel: 1 liter van vodochnykh producten, 2 liter van de wijn, 10 liters van het bier, en etenswaar producten voor een hoeveelheid van tot toe 50 euro. Op vyvoz alcohol van De Oekraine territorium voor de persoonlijke noodzakelijkheden van de beperkingen niet, niettemin moet in de rekening regels voor land, nemen waarin jullie vezzhaete.

  Vvoz en vyvoz elk narkoticheskikh substanties wordt verboden.

  Gasachtige en sporten pistolen, alsmede okhotnichi ruzhia (met uitzondering nareznykh) en messen in de tegenwoordigheid van overeenkomstige documenten het is mogelijk vvozit en vyvozit indicerend in de verklaringen.

  Door de enkeling direct toegankelijk van de bescherming van het type gasachtige balonchikov kan gebruikte volwassene en kinderen zonder enkel bijzondere documenten zijn.

  Thuis beest perevozyatsya vrijelijk op het terrein van het speciale certificaat van de toestand veterinarnoi het medicijn domiciliary van toerist en certificaten omstreeks de inenting tegen de krankzinnigheid.

  Als toerist niet heeft noodzakelijkheid om schriftelijke verklaring te vullen, het landsgrens verstrijkt met betrekking tot "Groene corridor". De telefoon van Simferopolskoi douane +38 0652 54-58-09 en 25-98-68

  Legitimation is en vakantieoord samenstelling. Van 15 Juli 2001 jaar wordt geannuleerd verplicht legitimation met betrekking tot de recreatie adapteren. Vreemden worden op het moment van de overtocht van de landsgrens van Oekraine geregistreerd en kunnen vrijelijk worden met betrekking tot zijn territorium verhaald. Niettemin in het vakantieoord steden en bebouwde komen noodzakelijk te betalen klein vakantieoord samenstelling welk plaatselijke autoriteiten besteden aan verbetering. Vzimaiut het algemeen in de tapperijen en andere plaatsen van de bewoning. Als jullie stopgezet op de particulier of zelfs ongedeeld op vertrouwde of vrienden in het vakantieoord zone, samenstelling is alle gelijk verplicht. Accepteer het kvartirnye bureau of kommunalnye firma's.

  Informatie is en communicatie. Alle wet ands daad staan bol op Oekrainse taal, hoogte van de kennis welk zelfs op ambtenaren niet vysok, daarvandaan verhoort met betrekking tot het zapolneniiu worden algemeen op Het russisch besproken. Refereer dienst werken Russisch door, net zo over het algemeen alle personeel, waarmee naar jullie van node zullen communiceren.

  Extrennaya gezondheidszaken kosteloos blijken te zijn toeristen van 11 landen CIS. Artsenijbereidkunde werk met 9 tot toe 18-20 uur en blij talrijk, aptechnye zetels bestaan in de tapperijen en ruime winkels, totaliter steden rond-de-clockly werk dezhurnye artsenijbereidkunde. De telefoon van de ambulance -03.

  Kriminalnaya activiteit op krymskikh kuuroorden staat gelijke beschikking door, als op alle zomer kuuroorden van de wereld - daarvandaan voortvloeit te zijn aandachtig en om in de tapperijen of zandplaaten door verantwoord voor de waardes te benutten. Niet worden alcoholverslaafde ingenomen en ongedwongene kennissen, door-verstrijken kant luidruchtige bedrijven, niet dingen laten zonder prismotra (bijvoorbeeld, op het strand, in het automobiel) en niet beer van ruime hoeveelheden beschikbaar. De telefoon van de militie -02.

  Igor Rusanov  Complementarily op dit thema:

  De kalender van principiele evenementen en vieringen in de Krim

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht