Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Kuuroord 'Zaporozhye', Jalta, de Krim

  caнatoрhй `Çaпoрofьe`, IAлta, Kрыm

  Jalta is een het meeste populaire vakantieoord van de Krim, geweten alle overheen de wereld. Dit vakantieoord stad erbij klimaticheskimi en landshaftnymi voorwaardes, van bijstere inktkoker ontwikkelde industriei vermaken, op welke wijze het is onmogelijk better recreatie draagt, naar reconstructie van de machten en de gezondheid van persoon bij. Jalta vandaag - deze schilderachtige anfractuous ulochki en de nieuwe verblijfplaats van altitudinal huisvest, oeroude parken en belosnezhnye jachten, prishvartovannye rechter door de waterkering van de stad - van de geachte plaats van de wandelwegen houdend rust en yaltintsev.

  Kuuroord "Zaporozhye" - dit een van plaatsen in de stad, waarin jullie kunnen en popravit de gezondheid houden rust. Kuuroord bevindt zich in de benedenstad Jalta, in het gebied met de parken, in 10 minuten van lopend van de zee.

  De kuuroord specialization: De ziektes van de knoppen (chronisch glomerulonefrit), de ziektes van sordechno-sosudistoi systeem en bovenste dykhatelnykh wegen.

  Verkaveling: Pyatietazhnyi spalnyi lichaam, 2 indigeen nummers van rond de gerieven (van de geesten, toilet, umyvalnik). Totaliter liggen nummers televizory (sputnikovoe TV buiten twintig kanalen) en koelkasten vast. Alle nummers balkons hebben.

  Voed: 3 single, zakaznoe menu, alle aard van de dieten, dienst door carhops.

  Waterleiding: Koud water is constante, verhite - alle lichtgevende dag.

  caнatoрhй `Çaпoрofьe`, IAлta, KрыmGeneeskrachtige basis: Physiotherapeutic, stomatologicheskii, procedureele kabinetten; Ingalyatorii, de kabinetten van geneeskrachtige manuele behandeling, hal LFK met treinende simulatoren; Balneoprotsedury (bad, geneeskrachtige geesten); Vloei verblijvend in obshchekurortnoi vodolechebnitse samen.

  Diagnosticheskaya basis: Klinische, biochemische, bacteriologische onderzoeken; Functionele diagnostieken: EKG, veloergometriya, reovazografiya, klino - en ortostaticheskie toetsingen.

  In de kuuroord is gebruikte roman, niet van analogs, de methode van de behandeling chronisch glomerulonefrita door aerogipertermicheskimi baden (AGTV) in de omstandigheden klimatotrona, bij wie worden de belangrijkste parameteren van geweten vakantieoord Bairam-ali geboetseerd.

  Werken als hoog medisch personeel-kwalifieeerden, jullie kunnen consultaties nevropatologa, urologa, heelmeester, funktsionalista krijgen.

  Yours om te commanderen: Sporten hal, tennisnyi kort, indienstneming buiten sportinventarya en plyazhnykh toebehorens, mezhdugorodnii telefoon, organisatie van exkursionnogo dienst, van de wandelwegen op de jacht, speleoturov. Terzijde van de kuuroord bewoont Huis-museum A. P.Chekhova, Brengen-museum N. onder Z.Biriukova, kerk Sv. Fedora Tirona, de zoological tuin 'van "Polyana geest-relaasen"

  Strand: Blagoustroennyi geneeskrachtige, waar werken sportzal met treinende simulatoren, lodochnaya halte, medpunkt, de zetel van de indienstneming erbuit pronkt en plyazhnogo implementeert, alsmede doellat.

  De regels van de volksplanting houdend rust:

  • Computative uur -8.00.
  • In de volksplanting noodzakelijk om op het hands paspoort, sanatorno-vakantieoord kaart en putevku of waardebon expeditie firma's te hebben. Op kinderen getuigenis omstreeks de geboorte en certificaat, omstreeks epidokruzhenii.
  • Dagen van anticipatory vyezda en lateness worden niet beloond. Voed wordt niet overgeboekt.

  Tijdschema zaezdov in de mei, in de eerst half van Juni en September - misschien vrij, door de overeenkomst.

  Opmerking:

  • Vergoeding op kinder putevku tot toe 16 jaren oud stileert - 10% van complete waarde putevki, kinderen worden op belangrijkste aanlegplaats gesteld beschikbaar.
  • Vergoeding op kinder putevku tot toe 11 jaren oud stileert - 50% van complete waarde putevki, kinderen worden op aanvullende aanlegplaats gesteld beschikbaar.
  • Vergoeding op kinder putevku met 11 tot toe 16 jaren oud stileert - 30% van complete waarde putevki, kinderen worden op aanvullende aanlegplaats gesteld beschikbaar.

  Adres: G. Jalta, ul. Lomonosov, 29, kuuroord "Zaporozhye"  Complementarily op dit thema:

  Kuuroord 'Ai-'Danil'
  Kuuroord Ai-'Petri'
  Kuuroord 'Alpine Sun'
  Kuuroord 'Gurzuf'
  Kuuroord 'Burevestnik'
  Kuuroord 'Byelorussia'
  Kuuroord 'Goud strand'
  Kuuroord 'Door hem. Semashko'
  Kuuroord 'Livadiya'
  Kuuroord 'Aquiline Nest'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht