Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Kuuroord 'Aquiline Nest', Jalta, de Krim

  In de kuuroorden de moderne methodes van de behandeling en beoordelingen ziek worden gegolden. Werkt louter op het vakantieoord kabinet functioneel nevrologii, bij wie worden moderne elektrofiziologicheskie the review procedures van de functies van de hersenen verricht: Elektroentsefalografiya, reoentsefalografiya, en vegetologicheskie toetsingen.

  In de kuuroorden wijd worden de diverse methodes van psychotherapy gegolden: Gipnoterapiya, geshtal-behandeling, autogennaya training. Werken als kabinet reflexoterapii, waar genezing door de methodes van de acupunctuur en prizhiganiya, masseren, lazeroterapiya, magnitoterapiya, manualnaya behandeling-ongedeeld deze jullie zullen in staat zijn te krijgen in de afdeling van de heilgymnastiek door rustten moderne toerusting uit. In ingalyatorii jullie zullen ingalyatsii met maslami van de geneeskrachtige grassen van alpene de Krim ontzetten.

  Kuuroord "Gekromde nest" is louter in g. Jalta door specialiseerde zich nevrologicheskim kuuroord. Functies op 463 bunks jaar-om, wordt voor de behandeling ziek nevrozami, nevrosteniyami, vegetativno-sosudistymi distoniyami, door de consequenties craniaal van-mozgovykh verwondingen en neiroinfektsii, tserebno door-vaskulyarnymi ziektes benoemd.

  Afhankelijk van waarde putevki ziek worden in blagoustroennykh spalnykh corpora, 2, door 3 plaatselijke kamers gesteld beschikbaar.

  Kuuroord ook situeert door de corpora met de kamers 2-3-4-kh lokale bewoner met kommunalnymi gerieven op de verdieping. Corpora vystroeny op bijstere inktkoker ozelenennoi territoria.

  In de kuuroord club bestaan, boekerij, tantsevalnaya, van de sporten stek. Worden de traces van blizhnego toerisme en terrenkura gelegen. Voor onbeduidende voldoening wordt het brede spectrum van exkursionnogo dienst gesuggereerd.

  In de waarde putevki binnenloopt 5 single voeden, bewoning, behandeling op basis van kuuroord en het bezoek van obshchekurortnogo strand.

  Kuuroord "Gekromde nest" bevindt zich in de west onderdeel g. Jalta, op een afstand van 200 versmaaten van de zee en obshchekurortnogo geneeskrachtig strand.

  Titel:
  Kuuroord "Aquiline Nest"
  Adres:
  Republiek de Krim, g. Jalta, ul. Kommunarov 5/8
  Medische diensten:
  Urolog
  Verkaveling:
  2-mestn. Nummer
  2-mestn. Nummer chast.Ud.
  3-mestn. Nummer chast.Ud.
  4-mestn. Nummer chast.Ud.


  Complementarily op dit thema:

  Kuuroord 'Ai-'Danil'
  Kuuroord Ai-'Petri'
  Kuuroord 'Alpine Sun'
  Kuuroord 'Gurzuf'
  Kuuroord 'Burevestnik'
  Kuuroord 'Byelorussia'
  Kuuroord 'Zaporozhye'
  Kuuroord 'Goud strand'
  Kuuroord 'Door hem. Semashko'
  Kuuroord 'Livadiya'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht