Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Kuuroord 'Miskhor', Jalta, de Krim

  Kuuroord "Miskhor" bevindt zich op Het zuiden kustlijn en kuste schrap presenteert door de breedte tot toe 10 km, limited van het zuiden door Zwarte zee en van de noord door alpene selectie Ai-petri. Kuuroord "Miskhor" wordt Jalta door de snelverkeersweg en kust sailings katerov verbonden aan.

  De belangrijkste specialization van de kuuroord "Miskhor" - de behandeling van de ziektes van de orgelen van de adem (behalve tuberkuleza), van de functionele geestesstoornis van centrale zenuwgestel, de ziektes hearted van-sosudistoi systeem. De geneeskrachtige basis van de kuuroord meerdere afdelingen heeft: Terapevticheskoe, pediatricheskoe, physiotherapeutic, balneal, laboratori-diagnosticheskoe. Kuuroord de toerbeurt heeft van specialiseerde zich geneeskrachtige kabinetten, waar kan zijn maakte manuele behandeling, ingalyatsii, igloreflexoterapiiu, diverse physiotherapeutic procedures. In de kuuroord bestaan plavatelnyi zwembad met zout water, diverse geesten, gasachtige aromatische en marinier baden, van de onderzeeboot geesten-masseren. Naar jullie zullen geneeskrachtige zweetkamer en dieet voorgesteld worden. In sanatoriums jullie kunnen rentgenologicheskoe de beoordeling van grudnoi kooi maken. Moderne diagnosticheskoe toerusting verhuurt om elektrokardiogrammu te maken, spirogrammu, ekhokardiogrammu en om computer beoordeling uit te voeren.

  Eigener putevki in de kuuroord "Miskhor" zal in dvukhmestnykh kamers van rond de gerieven stellen beschikbaar. De uitwisseling van de beddegoed wordt van iedere 8 dagen verricht. Op de verdiepingen van spalnykh corpora er zijnen alledaagse kamers, waar ligt elektrotitan, gladilnaya grondslag, utiug vast.

  caнatoрhй `Mhcхoр`, IAлta, KрыmIn spalnykh corpora er zijnen medische zetels voor de voerend van de bestemmingen van de arts, alsmede voor gevend extrennoi helpen in de nacht.

  In de kuuroord pyatirazovoe voeden, en in de zomer van van 20 Mag met betrekking tot 1 September naar complementarily kinderen fruktovyi sap uitstekenen boven op het strand met 11 tot toe 12 uur. Volwassene eten met betrekking tot 7-dagblad zakaznomu menu, en kinderen met betrekking tot 12 dagblad bezzakatnomu menu. In de noodzakelijkheid wordt bevoorraden geneeskrachtig dieticheskoe voeden. Dien houdend rust in de veldfles ofitsiantki.

  In de kuuroord er is visuele hal - winter op 400 plaatsen en zomer op 800 plaatsen, waar worden diverse afmetingen gedraagd: Concerten zijn, spreekbeurten. Houdend rust kunnen balzaal in de club, de hal van de bedaard wedstrijden, boekerij bezoeken. Gebruik door de boekerij met betrekking tot paspoorten en vakantieoord boeekt.

  Voor kinderen worden kinder ludieke kamers bevoorraden, diverse kruzhki met betrekking tot belangstellingen, school bestaan voor de verlovingen met de kinderen van school verouderen. De toestand van dekenen gedraagt zich kultmassovye afmetingen, werken als sporten kinder winter hal.

  caнatoрhй `Mhcхoр`, IAлta, KрыmOp de roep houdend rust fantastisch park, waarbinnen de zomer tijdperk werken tsvetomuzykalnyi fontan en kinder ludiek complex met cascade fontanov en amfitheater voor het publiek.

  Samen met ouderpaar in de tegenwoordigheid putevki worden kinderen op de leeftijd van van 4 jaren oud geaccepteerd. Het is niettemin, als jullie kopen twee putevki, voor kind misschien pristavlena bed. In dit geval prijs kinder putevki stileert:

  Tot toe 11 jaren oud - 50% waardes,

  11-16 jaren oud - 70% waardes,

  Vlierstruik 16 jaren oud - 80% waardes.

  Adres: 334254, g. Jalta, pos. Koreiz, Alupkinskoe rijweg,10.  Complementarily op dit thema:

  Kuuroord 'Ai-'Danil'
  Kuuroord Ai-'Petri'
  Kuuroord 'Alpine Sun'
  Kuuroord 'Gurzuf'
  Kuuroord 'Burevestnik'
  Kuuroord 'Byelorussia'
  Kuuroord 'Zaporozhye'
  Kuuroord 'Goud strand'
  Kuuroord 'Door hem. Semashko'
  Kuuroord 'Livadiya'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht