Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  De kuuroord 'van 'Zori Ukraine', Jalta, de Krim

  Sanatornyi het complex 'van "Zori Ukraine" wordt voor de behandeling hearted van-sosudistykh ziektes, van de orgelen van de adem en de ziektes van de zenuwgestel gemerkt. Sanatornyi complex situeert door machtige en bijstere inktkoker geordende geneeskrachtige-diagnosticheskoi basis. Hier gelden de nieuwste methodes van de diagnostieken en behandeling.

  Volgens de vereisten medische beta's worden klinische en biochemische laboratorium, het kabinet van functionele diagnostieken en andere kabinetten toegerust.

  In zdravnitse bestaan winterachtig plavatelnyi zwembad van podogrevom zout water, boekerij, biliardnyi hal, winter club, zomer kinoteatr, sporten stekken, bijstere inktkoker strand bestelde met lodochnoi halte.

  Klimaat zacht met annualized temperature+ 13. Winter hartelijke, zomer verhit, maar niet znoinoe. Nummer uur zonne siyaniya presteert 2150 in jaar (in De moskou slechts 1597). De annualized boel van sediments 500 mm. Overheers de winden van de noord-naar het oosten richting. Niettemin baai van de kuuroord wordt van de winden door de kaap Troitsy - van de west, hoge Ai-petrinskoi yailoi - van de noord verdedigd.

  De priceless land van de Krim - een van zapovednykh de plaatsen van de kloot, waar unieke klimatisch voorwaardes behoren op de edelmoedigheid en de rijkdom van de natuur. Zachte marinier subtropicheskii klimaat, tselitelnaya de aridity van de lucht en dolgii het seizoen van badend stileren de bijzonder appealingness van de zuidkust gebarricadeerd tegen van de noord strengelt gryadoi polutorakilometrovykh alpen khrebtov.

  Middellandse zee flora uzhivaetsya hier met specifiek krymskimi en reliktovymi formeert.

  Voor de millenniumen hier geklommene en rushilis culturen, rozhdalis en gestorvene steden - door de volksoverleveringen oveyana alle geschiedenis van de Krim.

  caнatoрhй `oрh Ukрahны`, IAлta, Kрыmcaнatoрhй `oрh Ukрahны`, IAлta, Kрыmcaнatoрhй `oрh Ukрahны`, IAлta, Kрыm

  In een van schilderachtige ugolkov kust onderkennen door bijzonder micro-klimaat en ongewoone flora, werd vers sanatornyi het complex 'van "Zori Ukraine" getild. Bevindt zich het in 27 km van Jalta, van zapadnee de anecdotic berg van Kat, op de zelve kustlijn van de zee, tussen bedekt Kekeneiz - Urzun en Troitsy, in schilderachtig alpen amfitheater.

  Het klimaat van Het zuiden kustlijn van de Krim verschilt door salutary eigenschappen. Hartelijke, zachte zee, skalistye bergen. Vechnozelenaya begroeiing, lesnoi en gorno-marinier lucht, zacht vakantieoord winter en continueerde, leegte diepgaande zhary zomer, gunstige voorwaardes maken voor de gezondheid versterkend.

  334242, Krymskaya gebied, p/omstreeks Simeiz-2, sanatornyi het complex 'van "Zori Ukraine"

  Titel:
  De kuuroord 'van "Zori Ukraine"
  Adres:
  Republiek de Krim, g. Jalta, pgt Simeiz, Simeiz-2
  De behandeling profiel:
  De ziekte van de orgelen van de adem
  Serdechnososudistye ziektes
  Obshcheterapevticheskii het profiel van de behandeling
  Medische diensten:
  Computer diagnostieken, enoterapiya, het kabinet van ultrazvukovoi diagnostieken, tandkundig kunstmatig lichaamsdeel, terapevt, urolog, pediatrician, kabinet gidromassazha, ingalyatorii, lazeroterapiya, hal geneeskrachtig fizkultury, kosmetolog, naturopatiya, okulist.
  Voed:
  Trekhrazovoe
  Afstand tot toe zee:
  10
  Infrastructuur:
  Zwembad, trenazhernyi hal, korty, de indienstneming buiten waterige ski's, van de slede, vindserfing, kinoteatr, doellat, international publieke telefoon, reizen reservatie, tantsploshchadka, kinoteatr, auto-park, boekerij, strand bestelde.
  Het werk seizoen:
  Het hele jaar
  Het verblijf tijdperk:
  7 dagen
  14 dagen
  Verkaveling:
  1-mestn. Nummer
  2-mestn. Nummer


  Complementarily op dit thema:

  Kuuroord 'Ai-'Danil'
  Kuuroord Ai-'Petri'
  Kuuroord 'Alpine Sun'
  Kuuroord 'Gurzuf'
  Kuuroord 'Burevestnik'
  Kuuroord 'Byelorussia'
  Kuuroord 'Zaporozhye'
  Kuuroord 'Goud strand'
  Kuuroord 'Door hem. Semashko'
  Kuuroord 'Livadiya'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht