Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Pansionat 'Kuste', Jalta, de Krim

  Pansionat recreatie AO "Kust" bevindt zich in 4 km naar iugo-naar het oosten van de stad in het Jalta. Pansionat bezet territorium 11,3 wales en bevindt zich door de smalle schrap mee de kust van de zee. De better half van de territorium pansionata leent lesoparkovaya zone.

  пaнchoнat `Pрhbрefный`, IAлta, KрыmMicro-klimaat is karkateristiek wat praktisch het hele jaar pliusovaya temperatuur ten koste van de propinquity van de zee en de beschikking van de schikking van de territorium. Mozhzhevelovye bomen weerhielden van oeroude tijdperken, ispuskaiut fitontsidy erop houdende bacteriedodende eigenschappen. De afwezigheid van proximately enkel bedrijfsorganisaties dampkring conserveert in pervozdannoi zuiverheid.

  De algemene capaciteit van pansionata 420 stemt. Alle kamers blagoustroeny. Kamers -, twee - en trekhmestnye. In pansionate er is veldfles op 800 posadochnykh plaatsen, restaurant op 40 plaatsen, doellat, balzaal, winter kinozal op 304 plaatsen en zomer kinoteatr op 600 plaatsen.

  пaнchoнat `Pрhbрefный`, IAлta, KрыmVoor kinderen arriverend op recreatie met de ouderpaar, functie kinder ludieke stek en kinder kamer met de toestand van hoge-handigheid dekenen.

  In winterachtig tijdvak werkt zweetkamer met het zwembad op 10 persoon van edinovremennogo bezoeken. In het gebied sauny werk 2 tennisnykh korta met strijkend van rigupola en voleibolnaya stek.

  Met een uitzicht betreffende de elk meere monding cognition van de Krim, ervan Naar het zuiden kustlijn in pansionate worden excursies in Livadiiskii en Vorontsovskii paleisen, paleis Alexandra III in Massandre, in Lastochkino nest, kennis excursie met betrekking tot Jalta, de dreamlike dorp 'van "Polyana geest"-relaas'en, geordend alsmede op Ai-petri en in g. Sevastopol.

  пaнchoнat `Pрhbрefный`, IAлta, KрыmTerritorium pansionata landsgrenzen vinodelcheskim door economie "Magarach", wiens vinpodvaly en degustatsionnyi hal jullie zullen in staat zijn om te bezoeken. Naar jullie zullen peshekhodnye wandelwegen in State Nikitskii plantkundige tuinen, Nikitskii canyon, Zhuravlevu onderlegger voorgesteld worden. In de nacht wordt geordend besprekend filmkunst en videofilmov, werk diskoteka en muzikale salon-doellat.

  Naar de wens van klant pansionat zal borrel in g regelen. Simferopol, zal machine op het spoor spoorwegstation bevelen of luchthaven, zal avia of treinkaartje op tegenovergestelde reis ordenen.

  пaнchoнat `Pрhbрefный`, IAлta, Kрыmпaнchoнat `Pрhbрefный`, IAлta, Kрыmпaнchoнat `Pрhbрefный`, IAлta, Kрыm

  Adres: De Krim, g. Jalta, pos. Otradnoe, pansionat "Kust".  Complementarily op dit thema:

  Pansionat 'Glitsiniya'
  Pansionat 'Zarya'
  Pansionat 'Kastropol'
  Pansionat Musson-'Orvis'
  Pansionat 'Donets waterbekken'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht