Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Tapperij 'Iusupovskii paleis', Jalta, de Krim

  In het vakantieoord stad Koreiz op de zuidkust van de Krim in juni 1992 g. Geopend de deuren liux-hotel en handel-centrum "Iusupovskii paleis". Hier jullie kunnen nasladitsya door de architectonic uitmuntendheid van door talent wonderbare Russische zodchego N. doorgestaan L. Krasnova.

  Paleis wordt neoromanskom stijl met benuttend van eerste beginselen Italiaan renessansa ingebouwd. Toegangen in het gebouw, ladders en aartsen worden door de beeldhouwkunst lvov van en personages van drevnegrecheskoi mifologii gedecoreerd. Alle die - werken van de Italiaan en Duits magisters van beeindigen XIX in. Rondom de paleis wordt reliktovymi door de bomen en doddige zwembaden omcirkeld.

  Dvortsovyi park is een gedenkteken van sadovo-parkovoi architectuur - detishche gewetene sadovnika Karla Kebakha, raskinulsya op de plaatsen 16,5 wales. Erin wordt elk meer van 200 types van decoratieve bomen en bosje ingezameld. De zomer vurig smoorhi van skrashivaet prokhlada talrijke fontanov paleis, podpityvaemykh door alpene bochten.

  Paleis wordt voor een van de meeste rijke aristocratische dinastii Rusland, dichtbij naar imperatorskomu paleis gebouwd. Het eigenaar is een vorst van Felix Iusupov pilaren Sumarokov-elsten - was generaal de-bestuurder van De moskou, en het vrouw - knyaginya Zinaida Iusupova - slyla een van de meeste blistatelnykh de vrouwen van De Europa van beeindigen XIX in. Hun zoon - Felix Iusupov-minderjarige - was allene opvolger rodovogo imeniya. Het naam geschiedenis liep in de verbinding met actieve deelneming aan poging aan Grigoriya Rasputina in de december 1916 g binnen. In de herfst van 1912 g. In de paleis werd affiance Felixa-minderjarige met plemyannitsei tsarya Nikolaya II grote prinses Irinoi Alexandrovnoi ingehouden.

  gocthнhca `Юcупocckhй dcoрec`, IAлta, KрыmStormachtige evenementen 1917 g. Alles behalve niet paleis betrekken. Het gebleven door de privilege van nu als vroeg als lede elite, waarheid, zonder de verwijzing van betonnene eigenaar.

  In 1945 g. Tijdens Yaltinskoi de conferentie van de hoofdstukken van drie mogendheden Iusupovskii paleis werd het verblijf van sovjete afvaardiging in het hoofdstuk met Supreme Commander-in de -opperhoofden I. V. Stalinym.

  In de post-oorlog tijdvak paleis wordt door de bungalow van Centraal comite KPSS, waarover hield rust de velen lede en statesmen van De sovjet-unie en de hoofden van vreemde communistische leden.

  gocthнhca `Юcупocckhй dcoрec`, IAлta, KрыmVandaag is Iusupovskii paleis een ideale plaats voor recreatie, in tishi. En prokhlade luxueus park op de hellingen van Krymskikh bergen. Het is gereed om alle te roeien met de riemen, die privyk om en dienst op de hoogte VIP te troosten.

  Dvortsovye interery worden met izyskannym smaakvermogen volbracht. Te arbeidt bekende huiselijke magisters werden bekoord. De meeste luxueuze apartament wordt de eerbewijs van de eerst eigener van de paleis - vorst Iusupova ingebeld. Titels apartamentov "Verstalende en "Molotov" spreken van die, die was hun eigenaren.

  Combinatie van marinier en alpene lucht, napoennogo door de fragrances van persikovogo tuin en vechnozelenogo lavra, van veernoi palm, platanov en roz, zal uitlenen unieke mogelijkheid om de machten te herladen. En gezondheid.

  gocthнhca `Юcупocckhй dcoрec`, IAлta, KрыmPrachtige types van het windows en de zolderkamers van feshenebelnykh nummers gelaten gasten moeten van ons chastichkoi de voorname natuur van de Krim voelen.

  Behalve gezellig restaurant en doellat, op de beschikking van gasten - kinozal, biliardnaya, tennisnyi kort, stek voor de wedstrijd in de bal, los strand met saunoi en zwembad, masseren en zachte Zwarte zee.

  Tijdens het verblijf in de paleis jullie hebben mogelijkheid vruchtbaar porabotat, om borrel uit te voeren of ontmoeting, om interessante excursies voor de schouwing indigeen dostoprimechatelnostei en de steden van de Krim - van Sevastopol, van Bakhchisarai, Feodosiya e.a. te begaan.

  Hier accepteerde tsarskuiu gezin Romanovykh, toelating gaf naar President Ruzveltu, naar premier Cherchilliu... En vandaag wij te wachten staan jullie!

  Titel:
  Tapperij "Iusupovskii paleis"
  Adres:
  Republiek de Krim, g. Jalta, p.Koreiz
  De behandeling profiel:
  De ziekte van de orgelen van de adem
  Ziekte van met inwendige afscheiding in de bloedstroom en zenuwgestel (nevrozy, nevrasteniya)
  De ziekte van de orgelen van de adem van netuberkuleznogo beschikking
  Medische diensten:
  Computer diagnostieken, enoterapiya, het kabinet van ultrazvukovoi diagnostieken, hal geneeskrachtige fizkultury, de correctie van de zicht, tandkundig kunstmatig lichaamsdeel.
  Voed:
  Chetyrekhrazovoe
  Afstand tot toe zee:
  150
  Infrastructuur:
  Kinoteatr, sportploshchadka, strand bestelde, trenazhernyi hal, boekerij, park, tantsploshchadka, exkursionnoe bureau, international publieke telefoon.
  Het werk seizoen:
  Het hele jaar
  Het verblijf tijdperk:
  7 dagen
  14 dagen
  21 dagen
  Verkaveling:
  1-mestn. Appartamenty
  2-mestn. Appartamenty
  3-mestn. Appartamenty
  1-mestn. Liux
  2-mestn. Liux
  3-mestn. Liux


  Complementarily op dit thema:

  Tapperij 'Lavanda'
  Tapperij 'de Krim'
  Tapperij 'Koraal'
  Tapperij 'Palas'
  Tapperij 'Ogonek'
  Tapperij 'Dorozhnaya'
  Tapperij 'Yalita'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht