Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  De basis van recreatie 'Kichkine', Jalta, de Krim

  Fantastische "Maliutka"!

  In 8 kilometers van Jalta, nedaleko van onderkenden kasteel "Lastochkino nest" priiutilas fantastisch "maliutka". Zo in de vertaling van tiurskogo de naam slaat 'van "Kichkine"-' Centrale turistskoi de basis van Het ministerie van de Defensie van Oekraine.

  Vertelt opperhoofd turbazy Dmitrii Pavlovich Bozhdanskii:

  Turbaza "Kichkine" de territorium bezet van de gene zomer verblijf van Grote vorst Dmitriya Romanova. Paleis wordt in neomavritanskom stijl geexecuteerd: Arabisch verbinding op de muren, aartsen, minarety, schaduwrijk dvoriki...

  Spalnye corpora, tantsploshchadka, cafetaria en zomer kinoteatr utopaiut in eeuwig groen park vormende 60 types van planten. En moderne constructies turbazy uiteraard vpisany in de cascade van het woud en afgronden.

  baзa otdыхa `Khhkhнe`, IAлta, KрыmBereid houden rust in dvukhmestnykh nummers van rond de gerieven en koelkasten.

  Arbeidsvermogen en gezondheid perepolnyaiut die, naar welk poschastlivilos om hier te houden rust. Nepovtorimoe combinatie marinier, alpen, naaldendragend, van lesnogo lucht istselyaet lichaam en geest. Zelfs neerwaarts naar het strand steile schilderachtige ladder hier zal nomineren door "de ladder dolgoletiya" - iedere tree zijn 4 secondes voegt van het leven toe!

  Op de territoria "Kichkine" op de roep houdend rust eigen strand, trenazhernyi en tantsevalnyi (zomer en winter) hallen, indienstneming buiten de sporten en plyazhnykh toebehorens, stekken voor voleibola en badmintonnen, tennisnye korty, boekerij met het lees rol, tir, massazhnyi kabinet, doellatten.

  In de waarde tura ook komen 5 peshekhodnykh excursies, betoverend turpokhody (met betrekking tot alpene de Krim, hemelvaart op de berg Ai Petri, in Ruime canyon de Krim, naar peshchernym steden Mangup-calais, Eski-kermen en Chufut-calais), sporten en culturele-menigte-toonladder afmetingen binnen...

  In mezhsezone op turbaze kan met het comfort (warmte, alsmaar verhit waterhoudend) razmestitsya tot toe 100 persoon. In winterachtige tijdperk nodigen de bewonderaars van alpene ski's uit. Op het plat van de berg Ai Petri voor hen worden gornolyzhnye traces toegerust. Verkaveling in otaplivaemykh asielen, voeden, de indienstneming buiten de munitie, bugelnye podemniki.

  baзa otdыхa `Khhkhнe`, IAлta, Kрыmbaзa otdыхa `Khhkhнe`, IAлta, Kрыmbaзa otdыхa `Khhkhнe`, IAлta, Kрыm

  Voor aanvullende voldoening worden avtoexkursii gesuggereerd, masseren, tir, plyazhnye vermaken, borrel - provody en andere diensten.

  Titel:
  De basis van recreatie "Kichkine"
  Adres:
  Republiek de Krim, g. Jalta, p. Livadiya
  Voed:
  Trekhrazovoe
  Afstand tot toe zee:
  100
  Infrastructuur:
  Restaurant, de indienstneming buiten waterige ski's, van de slede, vindserfing, onderzeeboot zeil, marine wandelwegen op de jacht, exkursionnoe bureau, reizen reservatie, doellat, verbinding van de nummers naar sputnikovoi antenne.
  Het werk seizoen:
  Het hele jaar
  Het verblijf tijdperk:
  Elk boel van de dagen
  Verkaveling:
  2-mestn. Nummer
  In verkleumder:
  Geesten, umyvalnik, toilet, televizor, koelkast, telefoon, radiotochka.


  Complementarily op dit thema:

  De basis van recreatie 'Vorontsov'
  De basis van recreatie 'Magnolia'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht