Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Kuuroord 'Door hem. 40 letiya Oktober', Yevpatoriya, de Krim

  caнatoрhй `Иm. 40 лethя Oktяbря`, Ecпatoрhя, Kрыm

  Kuuroord 'Door hem. 40-letiya Oktober" een van oudst in Yevpatoriya. Bevindt zich het terzijde van ruimer park hen. I. Franko, in 400 versmaaten van de zee, alles behalve op zelfde afstand van wijd wisten in het land van salutary plas "Moinaki", istselivshego de chudodeistvennymi gryazyami en rapoi de honderden van 1000 volwassene en kinderen komst hier van alle ugolkov landen CIS.

  Zdravnitsa wordt 420 plaatsen en functies jaar-ongeveer toegedacht. Zijn blagoustroennyi geneeskrachtig strand - de meest gezellig op het vakantieoord.

  Ziek worden in prachtige corpora gesteld beschikbaar, van waar dormitory worden op 2-3 persoon bevoorraden. Er zijn dvukhmestnye kamers van rond de gerieven, dvukhmestnye en trekhmestnye met umyvalnikom en gerieven op de verdieping.

  De behandeling term in sanatoriums 12, 24 dagen.

  Wat genezing in sanatoriums?

  Team zdravnitsy welk vele jaren was basic op het vakantieoord, gewonnene de grote ervaring van de behandeling van de ziektes:

  - Lager-dvigatelnogo gereedschap: Revmatoidnyi, besmettelijke-allergic, exchangeable, dobrokachestvennyi en andere poliartrity; Primari-deformiruiushchii artroz, poliosteoartroz, secundair artrozy;
  - Ziektes pozvonochnika - spondilez, spondiloartroz, osteokhondroz, ziekte Bekhtereva en andere;
  - Chronisch prostatity op mannen;
  - De ziektes van peripheric zenuwgestel;
  - Ginekologicheskikh: Chronische vospalitelnye, spaechnye de werkwijzen van de orgelen van klein waterbekken, patologicheskii klimax, besplodie vospalitelnoi en met inwendige afscheiding in de bloedstroom etiologii, aanvankelijke vormen endometrioza, miomy matki;
  - Bovenste dykhatelnykh wegen, van pridatochnykh de uithollingen van snuffelen;
  - Leders: Schubziekte, ekzema, neirodermit en andere.

  Van 1990 jaar in de kuuroord werkt 40 bunks voor de behandeling echtelijk besplodiya.

  De behandeling magister methodes zijn.

  Hiernaast met benuttend van de unieke natuurlijke rijkdom van Yevpatoriya - gryaze - en rapolecheniem, gelio - en limanoterapiei, marine kupaniyami - hier wijd worden fizeoterapiya gegolden, elektrosvetolechenie, LFK, masseren, vytyazhenie pozvonochnika, ingalyatsii, mekhanoterapiya, laser en igloreflexoterapiya, psychotherapy, aerofitoterapiya, alimentair therapeutics.

  In zdravnitse werk LOR en stomatologicheskii kabinetten, de vodolechebnitsa, waar otpuskaiutsya khloridno-natrievye baden van en polostnye uitspoeling termalnoi door de spa.

  Voed - met betrekking tot speciale dieten, afhankelijk van ziektes houdend rust.

  Chetyrekhrazovoe: Ontbijt, diner, poldnik en souper.

  In op vrije voeten van de behandeling tijdperk.

  Het is als is gekante, de effectiviteit van sanatorno-vakantieoord behandeling resideert in directe relatie van het animo houden rust. Daarvandaan het betaalt aan team van de kuuroord veel van de aandacht de culturele-menigte-toonladder dienst van de gasten. In de prachtige club van de kuuroord op een regelmatige basis worden de avonden van recreatie, het spektakel van de films, dansen, spreekbeurten en conversaties, ontmoetingen met interessante mensen gedraagd.

  Blijven Yevpatoriya moet weten die ze is niet enkel een van best en de meest blagopoluchnykh in ecologische houding zdravnits maar ook het ruimste culturele centrum. In plaatselijk museum kan zijn kennis maakte met met de archeologic en ethnographic exposeert van de stad 25 eeuwen.

  In stedelijk toneel welk met betrekking tot de architectuur wordt een van krasiveishikh op Oekraine beschouwd, kunnen worden deftige magisters estrady, door sterren filmkunst tevredengesteld. In de zomer tijdperk de belangrijkste plaats van zodanig ontmoetingen is kontsertnyi hal "Recreatie".

  Als jullie kwamen met rebyatishkami, niet hun relaas vergeten in Internationale kinder Centrum-ingewikkeld "Goud kliuchik". Wij jullie verzekeren: Gezien er zal in kinder geheugen op alle leven blijven.

  En de amateurs van de tournees kunnen excursies in de stad-gera Sevastopol begaan, Bakhchisarai, Feodosiya, gebied van het landschap belang Askaniya-nieuw, met betrekking tot het zuiden kustlijn van de Krim, waar zal Livadiiskii bezoeken en Vorontsovskii paleisen, "Lastochkino nest", Nikitskii Botanical tuiniert, degustatsionnyi hal "Massandra"...

  De beweging weg:

  Stationeer Yevpatoriya-vakantieoord, verderop door de tram tot toe halthouden 'Kuuroord Zdravnitsa", dan om een kwartaal terzijde van de plas "Moinaki" te verstrijken.

  Putevku kan worden met betrekking tot reductie overeenkomst op de plaats in predyavlenii paspoorten van en sanatorno-vakantieoord kaart verkregen.

  Ondernemingen, vestigingen en organisaties kopen putevki met betrekking tot overeenkomsten.

  Titel:
  Kuuroord 'Door hem. 40 letiya Oktober"
  Adres:
  Republiek de Krim, g. Yevpatoriya, ul. Kiev, 48
  De behandeling profiel:
  De ziektes lager van-dvigatelnogo gereedschap
  Ziekte van met inwendige afscheiding in de bloedstroom en zenuwgestel (nevrozy, nevrasteniya)
  Ginekologicheskie ziektes
  De ziekte van de orgelen van de adem
  Dermal ziektes
  Medische diensten:
  Lazeroterapiya, het kabinet van ultrazvukovoi diagnostieken, de correctie van de zicht, hal geneeskrachtig fizkultury, het kabinet van masseren, ingalyatorii, psychotherapist, revmatolog, tandkundig kunstmatig lichaamsdeel, acupunctuur.
  Voed:
  Chetyrekhrazovoe
  Afstand tot toe zee:
  400
  Infrastructuur:
  Sportploshchadka, strand bestelde, boekerij, tantsploshchadka, exkursionnoe bureau, kruzhki voor kinderen.
  Het werk seizoen:
  Het hele jaar
  Het verblijf tijdperk:
  12 dagen
  24 dagen
  Verkaveling:
  2-mestn. Nummer
  2-mestn. Nummer chast.Ud.
  3-mestn. Nummer chast.Ud.


  Complementarily op dit thema:

  Kuuroord 'Zdravnitsa'
  Kuuroord 'Luchezarnyi'
  Kuuroord 'Door hem. I. A. Nagovitsyna'
  Kuuroord 'Oktober'
  Kuuroord 'Oren-'the Krim'
  Kuuroord 'Pervomaiskii'
  Kuuroord 'Overwinning'
  Kuuroord 'Priboi'
  Kuuroord 'Primorye'
  Sanatorno-vakantieoord complex 'Prometheus'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht