Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Kuuroord 'Oktober'

  caнatoрhй 'Oktяbрь', Ecпatoрhя, Kрыm

  Tussen de honderden van sanatorno het-vakantieoord vestigingen van Yevpatoriya "October" bezet een van centrale plaatsen. En niet enkel daarvandaan die het resideert in de benedenstad.

  Een van de aanleidingen van de ruime populariteit van de kuuroord "Oktober" is wat hier werkt als arts psychotherapist - gipnolog superieure categorie, partijlid is een verslaggever van De Russische academie van de problematiek van de instandhouding van het leven B. N. Kats. In de speciaal gemeubileerde gezellige afdeling 'van De oktober", alsmede op de basis gryazelechebnitsy "Moinaki" het eens voor alle afgeholpen van hard nedugov letterlijk 1000 van mensen. Het is begrijpelijke dat beroemdheid chudotvortsa - istselitelya zij raznesli met betrekking tot alle ugolkam alle landen CIS.

  Wat genezing in de oktober?

  De kuuroord team de ruime ervaring won van de behandeling van volgende ziektes:

  - Lager-dvigatelnogo gereedschap;
  - De orgelen van de houder en moties;
  - Peripheric zenuwgestel;
  - Ginekologicheskikh;
  - Bovenste dykhatelnykh wegen;
  - Alimentair systeem, protekaiushchikh met verkorte sekretornoi functie;
  - Dermal;
  - Prostatity e.a..

  De behandeling magister methodes zijn.

  Behalve klimatoterapii, van balneal en gryazevogo behandeling, wijd zijn gebruikt elektrosvetolecheniya, LFK, masseren, mekhanoterapiya, alimentair therapeutics, gipnoz en psychotherapy.

  In de kuuroorden werk als kabinetten:

  - Procedureel;
  - Ginekologicheskii;
  - Massazhnyi;
  - Stomatologicheskii;
  - Physiotherapeutic;
  - Psychotherapeutic.

  Er is ook hal geneeskrachtig fizkultury met de pakket van noodzakelijke training simulatoren, eigen strand in losgekoppeld van de moties van de stad verkeer plaats.

  In de noodzakelijkheid verblijf zdravnitsy kan complete beoordeling in klinische-biochemische laboratorium en de afdeling van functionele diagnostieken TSKP, in Oekrainse NII kinder kurortologii en heilgymnastiek uitvoeren. Balneolechenie en gryazevye procedures otpuskaiutsya op de basis obshchekurortnykh vodo - en gryazevoi lechebnits.

  Niet door het strand gemeenschappelijk.

  In de kuuroorden worden gemaakt alle voorwaardes niet enkel voor vol-taxeren behandeling maar ook voor culturele recreatie. Alle spalnye de huisvestingen van de kuuroord, naschitannogo op 300 plaatsen, alsmede veldfles, club, boekerij, geneeskrachtige kabinetten bevinden zich in ene prachtig en gezellig trekhetazhnom gebouw. Kamers voor houdend rust - op 2-3 persoon (umyvalnik, van de geesten, toiletten - op de verdiepingen).

  De territorium 'van De oktober" een van de meeste brink op het vakantieoord. Naar zdravnitse heeft gelijk voor de tram van de seconde trace. Nedaleko de halthouden van de tram "edinichki" welk doorplaatsingen alle stad.

  In de club van de kuuroord op een regelmatige basis worden concerten, spreekbeurten en conversaties, betoverende avonden van recreatie gedraagd. Per de verdieping in de hallen liggen de kleur televizory vast.

  Yevpatoriya resideert in 65 km. Van Simferopol, wordt spoor, door de antenne en zee transport praktisch van rond de ruime steden van landen CIS gekoppeld. Behalve De moskou hier in de zomer tijdperk directe treinen rijden van De s. Peterburg, van Kiev, van Kharkov, van Dniepropetrovsk en andere steden. En van Simferopol ongeveer door aller ure komt elektrichka, kan worden gekomen en door de autobus verdraaiing van de spoorweg halte.

  Op het vakantieoord verrassend de invloed combineren van de zee en prilegaiushchikh naar hem van de steppe uitgebreidheden. Zee umeryaet koude in de winter van, en in de zomer van de vurigheid. Brizy brengen op de kust van de menigte van zuiveren lucht verzadigde ozonom, door de ionen van marine zouten bevatten in zout water.

  Zodat klimatisch conditioneert Yevpatoriya is dichtbegroeid naar de noord Italie en Zuiden-Frankrijk. En zijn goud stranden met de minuut calcareous zand rechtvaardige naam best van de wereld. Melkovodnyi afgrond met acclivous bodem door bijstere inktkoker progrevaetsya verhit zuiden zon, daarvandaan, anders dan Jalta, Alushty, Feodosiya, van andere krymskikh kuuroorden, hier als vroeg als in de mei begint baden seizoen welk continueert met betrekking tot Oktober. Vele plaatselijke inwoners en verblijf van het vakantieoord niet rasstaiutsya met de zee in de winter van "morzhami", pozabyv omstreeks de ziektes en de preklonnykh jaren geworden.  Adres:
  Republiek de Krim, g. Yevpatoriya, ul. Kirova, 86
  De behandeling profiel:
  Ziekte van met inwendige afscheiding in de bloedstroom en zenuwgestel (nevrozy, nevrasteniya), obshcheterapevticheskii het profiel van de behandeling, ginekologicheskie ziektes, behandeling gryazyami, ziekte LOR-orgelen, de ziekte van de orgelen van mochepolovoi systeem, de ziektes lager van-dvigatelnogo gereedschap, boni-arthrous en urologicheskie vormen tuberkuleza, dermal ziektes, sosudistye de ziektes van de leden, chronische ziektes nosoglotki, reclassering van neblagopoluchnykh de gebieden van ecologische invloed.
  Medische diensten:
  Het kabinet van masseren, elektrolechenie, ingalyatorii, vodolechenie, hal geneeskrachtige fizkultury, heilgymnastiek, lazeroterapiya, vodolechenie, podiatrist, kardiolog, op basis van vakantieoord poliklinisch, urolog, pediatrician, terapevt.
  Voed:
  Pyatirazovoe. In de veldfles
  Afstand tot toe zee:
  1000
  Infrastructuur:
  Kinoteatr, strand bestelde, fiziokabinet, tandkundig kabinet, trenazhernyi hal, bagage kamer, boekerij, park, de zetel van de uitwisseling van de valuta's.
  Het werk seizoen:
  Mag-wijnmaand
  Het verblijf tijdperk:
  24 dagen. Elk boel van de dagen
  Verkaveling:
  2-mestn. Cabines zonder de gerieven
  3-mestn. Cabines zonder de gerieven
  In verkleumder:
  Radiotochka


  Complementarily op dit thema:

  Kuuroord 'Door hem. 40 letiya Oktober'
  Kuuroord 'Zdravnitsa'
  Kuuroord 'Luchezarnyi'
  Kuuroord 'Door hem. I. A. Nagovitsyna'
  Kuuroord 'Oren-'the Krim'
  Kuuroord 'Pervomaiskii'
  Kuuroord 'Overwinning'
  Kuuroord 'Priboi'
  Kuuroord 'Primorye'
  Sanatorno-vakantieoord complex 'Prometheus'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht