Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Kuuroord 'Oren de Krim', Yevpatoriya, de Krim

  caнatoрhй `Oрeн-Kрыm`

  Kuuroord bevindt zich in de benedenstad Yevpatoriya, sogretogo door het zuiden zon, omytogo zuiveren en hartelijke zee, usypannogo goud arenaceous stranden, oveyannogo salutary lucht.

  In onze mogelijkheden om het maximum van de streven aan te hechten, om recreatie en behandeling in onze kuuroord apporteerden naar jullie nut.

  Yevpatoriya - dit erkend balneo -, gryaze -, klimatologicheskii vakantieoord, alle meewerken oorzaaken welk met goed gevolg bedrijf en in mezhsezone.

  Zodat klimatisch conditioneert Yevpatoriya is dichtbij naar North Italy en South France. In mezhsezone gemiddelde temperatuur-+10 - +14C, familielid vochtigheid - 73%, 22 zonne dag in de maand.

  Wij situeren door unieke geneeskrachtige en diagnosticheskoi basis nieuwste medische toerusting rustten voor de behandeling en de onderzoeken van de ziektes uit.

  Wij roeien met de riemen op recreatie en behandeling alle, incluis: Ouderpaar met kinderen, groeperingen en de standen van scholen-jongens en studenten, atleten. Te welbehagen houdende rust er zijnen sporten korty, tennis stelen, schaak op. Jullie alle interessante avonden wachten van recreatie, diskoteki, excursies af. Voor kinderen er zijnen ludieke kamers beneden chutkim prismotrom onderwijskundigen, en scholen-jongens hebben mogelijkheid te ontvangen hoge-handigheid consultaties met betrekking tot alle thema's van school programmeren.

  Kuuroord wordt door goede geneeskrachtige basis incluis gryazelechenie toegerust, waterige procedures, speleo-camera, masseren, verlovingen geneeskrachtige fizkulturoi, physiotherapeutic diensten, diensten terapevta, pediatrician, lor, ginekologa, stomatologa, nevropatologa, podiatrist en de deskundigen van andere aanwijzing van het medicijn.

  Op de kuuroord basis wordt de behandeling van zodanig ziektes, hoe DTSP, hearted-sosudistye ziektes, de ziektes van de orgelen van dykhatelnykh wegen, lager van-dvigatelnogo gereedschap, van ginekologicheskikh ziektes, en ook ziektes van de orgelen lor uitgevoerd.

  Iedere, die khot tijdperken hielden rust in ons, door alle middelen terugkomsten hier opnieuw. Omdat zorg en de aandacht van nonacademic personeel, comfort en comfort, salutary krymskii lucht onveranderd bekoren in de kuuroord vele houdend rust.

  Bewoning houdend rust in comfortabele 2 en 3 indigeen nummers van rond de gerieven, 4 single voeden. De tijdsduur van putevki 24 dagen met razbivkoi op 12, 15, 18 dagen. Door de kuuroord wordt beduidende vergoedingen voor de vervaardiging contract op jaarlijkse cyclus, bevoorraden alsmede voor kinderen van 2 tot toe 10 jaren oud.

  Kuuroord 'Oren de Krim" aanbod elitnyi recreatie in de Krim.

  Houdend rust zetelen in de cabines ingebouwde 3 hoogten (4 slaapkamer, salon, kabinet, kookgelegenheid, sportzal vuren-plaats hal, zweetkamer, 2 hygienisch direct toegankelijk) met de stalling en stelen zwembad open.

  In de recreatie waarde binnenloopt 4 single voeden met betrekking tot enkeling orde, alsmede behandeling op de kuuroord basis.

  Adres: Republiek de Krim, g. Yevpatoriya, ul. Frunze, 17  Complementarily op dit thema:

  Kuuroord 'Door hem. 40 letiya Oktober'
  Kuuroord 'Zdravnitsa'
  Kuuroord 'Luchezarnyi'
  Kuuroord 'Door hem. I. A. Nagovitsyna'
  Kuuroord 'Oktober'
  Kuuroord 'Pervomaiskii'
  Kuuroord 'Overwinning'
  Kuuroord 'Priboi'
  Kuuroord 'Primorye'
  Sanatorno-vakantieoord complex 'Prometheus'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht