Kрыm. Otdых c Kрыmу. Vecь Kрыm 
BELANGRIJKSTE • OM SAIT AAN TE RADEN • ZOEKGl222222
Recreatie in de Krim
·Alle de Krim
·De kuuroorden van de Krim
·Visa, douane
·De kalender van de evenementen
 
Zdravnitsy Jalta
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Yevpatoriya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Kinder kuuroorden
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sevastopol
·Kuuroorden
·Hotels
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Zdravnitsy Sudaka
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
 
Zdravnitsy Feodosiya
·Kuuroorden
·Pansionaty
·Het steunpunt van recreatie
·Kinder kampen
 
Kaarten
Sm111111
 
Andere aanwijzing
 •  

  Kinder kuuroord 'Door hem. N. K. Krupskoi', Yevpatoriya, de Krim

  detckhй caнatoрhй `Иm. H. K. Kрупckoй`, ecпatoрhя, Kрыm

  Op de zelve kustlijn van fluwelene Zwarte zee in zonne Yevpatoriya bevindt zich de kinder kuuroord van N. noemen K. Krupskoi. Dit een van moderne, bijstere inktkoker toegerust zdravnits op 360 plaatsen, waar van jaarlijks ozdoravlivaiutsya elk meer 2 1000 van kinderen met diverse ziektes. Leeftijd ziek van 6 tot toe 14 jaren oud. De termen van de behandeling enkeling.

  Belangrijkste aanwijzingen voor de behandeling:

  1. De ziektes lager van-dvigatelnogo gereedschap:

  - Skoliozy, de janboel van het lichaam rijtuig;
  - Osteokhondropatii;
  - Chronisch osteomielit;
  - Innerlijk vyvikhi tazobedrennykh sustavov;
  - Aseptic nekrozy beent en sustavov uit;
  - Koxartrozy diverse etiologii;
  - De consequenties van de verwondingen, de diverse vormen van de deformatie van beent en sustavov uit;
  - Ploskostopie.

  2. De ziektes van de zenuwgestel: Neiropatii, nevrity, de consequenties van perinatalnogo de nederlaag van de zenuwgestel, consequenties poliomielita, nevrozy, avond enurez, neirodermity.

  3. Frequente prostudnye ziektes.

  4. Ziektes van nosoglotki en bovenste dykhatelnykh wegen: Chronisch rinity, faringity, tonzillity, laringity, bronkhity, chronisch pnevmonii.

  Combinatie van dorre steppe en marine klimaat, een grote vele zonne dagen in jaar, ondiepe kuste zone, arenaceous strand exclusief gunstige voorwaardes maken voor de behandeling en de verbetering van kinderen.

  Kuuroord situeert door moderne geneeskrachtige-diagnosticheskoi basis. Vodogryazelechebnitsa, ingalyatorii, physiotherapeutic kabinetten worden door moderne toerusting toegerust. Het is onder andere, er zijnen kabinetten magnitoterapii, mikrorezonansnoi behandeling, lazeroterapii, baroterapii en t. D.

  De kabinetten van functionele diagnostieken bevoorraden ultrazvukovuiu diagnostieken in het complex met verstandelijk computersysteem voor de onderzoek van elektrofiziologii hart, van arterieele boten, mikrotsirkulyatsii, van vegetativnoi zenuwgestel, alsmede infra rode termometriiu, elektropunkturnuiu diagnostieken en ekhoosteometriiu.

  De belangrijke plaats van versterkend van de gezondheid van kinderen bezeten manuele behandeling, geneeskrachtig fizkultura, sporten wedstrijden. Met het dit draaien op uitzicht speciaal worden massazhnye kabinetten uit, hallen LFK en mekhanoterapii toegerust. De sporten complex van de kuuroord bestaaatt uit tennisnogo korta, van de stekken voor het basketbal, voleibola, minifutbola, respectievelijk badmintonnen en stelen tennis op.

  In het complex met sanatorno-vakantieoord behandeling wordt operatieve behandeling, onder andere, rekonstruktivno-reconstructive operaties op tazobedrennom sustave (variziruiushchie en valgiziruiushchie osteotomii, de callisthenics van het dak tazobedrennogo sustava), operaties in chronische gematogennom en posttravmaticheskom osteomielite, de correctie van de deformaties en de rek van het gebeente met behulp van apparata, operaties in kosolaposti, diverse types miotomii gegolden.

  Bijzondere plaats in de verbetering van kinderen behoort redelijk dieticheskomu voeden welk bekwaamt zich met de vergoeding voor chemisch, van het mineraal en vitamine compositie van de etenswaar, alsmede calorific capaciteit en de eigenaardigheden van kulinarnoi verwerkend van de producten.

  In de kuuroorden werken 9-zomer school, boekerij, van twee club. Worden excursies met betrekking tot Yevpatoriya en andere historische plaatsen van de Krim gedraagd. Kinderen wel eens maken deel uit van viktorinakh, diskotekakh, zien interessante filmkunst - en videofilmy. Zomer - ditmaal van betoverende marine wandelwegen, van badend in zachte zee.


  Adres:
  Republiek de Krim, g. Yevpatoriya ul. Mayakovskogo, 11/2
  De behandeling profiel:
  De ziektes lager van-dvigatelnogo gereedschap
  Ziekte van met inwendige afscheiding in de bloedstroom en zenuwgestel (nevrozy, nevrasteniya)
  Obshcheterapevticheskii het profiel van de behandeling
  Chronische ziektes nosoglotki
  Medische diensten:
  Ingalyatorii, lazeroterapiya, heilgymnastiek, de correctie van de zicht, het kabinet van ultrazvukovoi diagnostieken, enoterapiya, hal geneeskrachtig fizkultury.
  Voed:
  Pyatirazovoe
  Afstand tot toe zee:
  10
  Infrastructuur:
  Korty, ucheba op school, boekerij, kinoteatr, sportploshchadka, kruzhki voor kinderen, exkursionnoe bureau, tantsploshchadka, strand bestelde, trenazhernyi hal, international publieke telefoon.
  Het werk seizoen:
  Het hele jaar
  Het verblijf tijdperk:
  Elk boel van de dagen
  Verkaveling:
  2-mestn. Nummer chast.Ud.
  3-mestn. Nummer chast.Ud.
  6-mestn. Nummer chast.Ud.


  Complementarily op dit thema:

  Kinder kuuroord 'Brigantina'
  Kinder kuuroord 'Vonk'
  Kinder kuuroord 'Door hem. V. I. Lenina'
  De logementhouder kuuroord van Minzdrava Ukraine 'Orlenok'
  Kuuroord 'Overwinning'
  Kinder sanatornyi complex 'Prometheus'
  Kinder kuuroord 'Rodina'
  Kinder kuuroord 'Smaragdovyi'
  Kinder kuuroord 'Wijziging'
  Kinder kuuroord 'Chaika'

  © Allcrimea.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op allcrimea.Com Verplicht